من نظرم دربارش عوض شد خيلي توپهبه نقل از Nima_MO360 :من هم ازش خوشم اومد ولی انتظارم خیلی بیشتراز این حرف ها بود
من این بازی رو تنها به خاطر اون مرحله ای که با هلی کوپتر ها میرن تو کوه ها بعد با ار پی جی میزننشون خوشم اومد و پاشیدن خاک ازمحلی که تیر میزدیبه نقل از amir.mr :انچنان اش دهن سوزی هم نبود.سیتستم تشخیص ضربه اش(hit detection)خوب نبود،انیمیشن دشمنان هم مینطور،ولی داستان خوبی داشت
اره،اسلایدش جالب بود.البته نمیدونم چرا این حرکت به اندازه انجام دادن اسلاید توی splinter cell حال نمیداد.به نقل از Mehrad JJ :در حد cod نیس ولی یه مزیت داره اونم اینه که slide داره!
بالاخره خوب بود یا بد؟به نقل از H O S E I N :در مورد این بازی فقط میتونم بگم :
اووووووه شت !
فقط مراحلی که اسنایپر بودم،خیلی حال داد(هر چند به پای اون مرحله ی اسنایپری افسانه ای مدرن وارفیر1 که نمیرسه،ولی خوب بود)به نقل از Black fire :ئیروز اون تیکه که تو کلبه گیر افتادن رو رفتم اونجاش جالب بود! یه لحظه فکر کردم از کال آو در گرفتن الان همه می میرن بعدش دیدم نه بابا فیلمای هالیوود رو زیاد نگاه کردن تو لحظه آخر نیرو کمکی رسید!
منم با مرا حلی که اسنایپر داشت خیلی حال کردم خیلی خوب کار شده بودبه نقل از amir.mr :فقط مراحلی که اسنایپر بودم،خیلی حال داد(هر چند به پای اون مرحله ی اسنایپری افسانه ای مدرن وارفیر1 که نمیرسه،ولی خوب بود)
کاملا موافقمبه نقل از namak :منم با مرا حلی که اسنایپر داشت خیلی حال کردم خیلی خوب کار شده بود
اما بازم شما راست میگی عمرا به اون مرحله ی cod4 نمیرسه [-(
من با مراحله ای که باید ببا هلی کوپتر میرفتی اون روستا رو میترکونی خیلی حال کردم اما بازم به پای اون دوتا مرحله ی cod ops که تو ویتنام واونی که توی مرحله ی اخر بازی اتفاق میفته
نمیرسه