پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
انجمن را افتتاح می کنیم!
گوشی موبایل امروزه به جزئی جدا نشدنی از زندگی ما تبدیل شده، گوشی ها تقریبا جای همه چیز (از پاکت پلیر و مرورگر اینترنت گرفته، تا تلویزیون و...) رو گرفته
اما همیشه یک سوال مهم، به همراه شنیدن کلمه "موبایل" مطرح میشه: چه گوشی بهترین هست؟
پاسخی که من به این سوال میدم اینه: همه گوشی ها! مهم اینه که با گوشیت چیکار می کنی؟
من به محض اینکه کسی ازم میپرسه GCD، چه گوشی بخرم؟ میگم این موارد رو مشخص کن:
- چقدر پول داری؟
- با گوشیت چه کارایی انجام میدی؟ (بازی - عکاسی و فیلمبرداری - تایپ - مکان یابی - گوش دادن به موزیک - دیدن فیلم - اینترنت رفتن - مکالمه - و...)
- به ظاهر، اندازه و باتری چقدر اهمیت میدی؟
- خودت گوشی یا سیستم عامل خاصی مدنظر داری یا نه؟
اول از همه بودجه: طبیعیه که هرچی بودجه بیشتری داشته باشید، میتونید گوشی بهتری بخرید! اما اگه بودجتون محدوده، میریم نکته بعدی
کاری که همراه گوشی انجام میدین، باید متناسب با گوشی باشه! مثلا اگه زیاد اس ام اس نمیدین نیازی به چندین نوع کیبورد ندارین، یا اگه اصلا اهل مکان یابی و استفاده از GPS با گوشی نیستید، خرج حدود 100 تومن بیشتر برای خرید یک گوشی جی پی اس دار، بیهودست!
یا کسی که میخواد با گوشیش فیلم ببینه باید به حافظه و اندازه و کیفیت صفحه و باتری توجه کنه، نه خوشگلی و ظرافت گوشی، یا اگه براتون دیدن تلویزیون از همه چیز مهمتره، نمیتونید توقع گوشی 8 مگاپیکسلی و سیستم عامل دار و صفحه لمسی بصورت یکجا داشته باشید
صفحه های لمسی الان دو نوعن: فشاری و خازنی (اونی که میگی گرمایی نیست، خازنیه)
صفحه های فشاری که برای همه آشنان:
مزایا: با هر چیزی که روشون فشار بدی کار می کنن، چه ناخن، چه انگشت، چه یه تیکه بیسکوییت
معایب: نمیتونن از مولتی تاچ پشتیبانی کنن (یعنی مثلا توی 5800 که صفحه فشاری داره، هیچوقت نمیشه همزمان دو نقطه رو لمس کرد، بلکه با لمس نقطه دوم، لمس نقطه اول تموم میشه) - یه لایه نرم دارن که خیلیا ممکنه خوششون نیاد - دقت لمسشون از خازنی کمتره
صفحه های لمسی خازنی: این صفحه ها بر اساس سنجش بار الکتریکی روی شیشه کار می کنن، وقتی که ما یک قسمت از صفحه رو لمس می کنیم، انگشتمون مقداری از بار صفحه رو به خودش جذب می کنه و سنسور مربوط محاسبه میکنه که توی نقطه X,Y بار کم شده:
مزایا: ساپورت مولتی تاچ - سطح شیشه ای - کیفیت بهتر صفحه نمایش
معایب: فقط با انگشت کار می کنن، ناخن و... عمل نمیکنه، قلم های مخصوصی دارن که تقریبا 10 برابر قلم های معمولی قیمت دارن (البته من با خیارسبز تست کردم شد!)
حالا بسته به نیازهاتون، هرکدوم خوبه رو بگیرین
به نظر من صفحه خازنی بهتره، اما شاید یکی بخواد با ناخن یا قلم و... باهاش کار کنه که در این صورت نمیتونه
و نهایتا، اگه خودتون گوشی خاص یا سیستم عامل خاصی (iOS، سیمبیان، آندروید، ویندوز موبایل و...) در نظر دارید، بهتره اون رو هم محسوب کنید، چرا که در غیر اینصورت بعد از خرید گوشی حس خوبی نخواهید داشت
یه نکته رو هم بگم: اول گوشی مورد نظرتون رو بشناسید، بعد تصمیم به خرید بگیرید
مثلا یهو جوگیر نشید که بلکبری میخرم یا آیفون میخرم یا فلان و بهمان
خدماتی که توی این تاپیک انجام میشه، مشاوره برای خرید گوشی و معرفی گوشی ها به صورت تجربی هست،
نه کپی پیست