- شروع کننده موضوع
N.M
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
سلام!
در حین گشتن تو سایت ویز ویز یه مطلب خوشگلی دیدم ، ناگهان احساس کردم میخوام بذارمش اینجا !
سعی میکنم در حد امکان کپی پیستش نکنم..!
jolicloud.com
خیلی ظاهرش قشنگه ، کار باهاشم به نظر میاد راحته ، + اینکه برای نوت بوکاس!
reactOS
PC-BSD
یه سیستم عامل به درد بخور که امنیتشم بالاس(مزیت!!)
open SUSE
رایگان، بر اساس لینوکس و..!کاربردای همین سیستم عاملای معمولیو داره دیگه یعنی ویژگی خاصی نداره..!
gOS
این به نظر من خیلی خیلی خوب و ایده آله!
:) :) :)
در حین گشتن تو سایت ویز ویز یه مطلب خوشگلی دیدم ، ناگهان احساس کردم میخوام بذارمش اینجا !
سعی میکنم در حد امکان کپی پیستش نکنم..!
jolicloud.com
خیلی ظاهرش قشنگه ، کار باهاشم به نظر میاد راحته ، + اینکه برای نوت بوکاس!
reactOS
ReactOSis یک سیستم عامل رایگان و مدرن براساس طراحی ویندوز XP /2003 است.این سیستم عامل براساس لینوکس نیست و در آن معماری یونیکس به کار گرفته نشده است .این OS با ویندوز سازگاری دارد و به شما اجازه می دهد نرم افزارهای ویندوزی و درایورهای خود را روی این سیستم عامل اجرا کنید .کسانی که با اینترفیس ویندوز های Downlevel مایکروسافت خو گرفته اند می توانند این ویندوز را بدون هیچ پول و کپی رایتی استفاده کنند .
PC-BSD
یه سیستم عامل به درد بخور که امنیتشم بالاس(مزیت!!)
open SUSE
رایگان، بر اساس لینوکس و..!کاربردای همین سیستم عاملای معمولیو داره دیگه یعنی ویژگی خاصی نداره..!
gOS
این به نظر من خیلی خیلی خوب و ایده آله!
gOS برای کامپیوتر شما یک دسکتاپ کامل با ویجت های مورد علاقه شما ،ابزارهای زنده و آنلاین و محتوای شخصی شده می باشد .از نظر فنی gOS یک ورژن تغییر یافته از اوبونتو ۷٫۱۰ است که بر روی اپلیکیشن های آنلاین مثل جیمیل ، Google News ، نقشه گوگل ، یوتوب ، Mebo و … تمرکز دارد.
:) :) :)