حيف خون ادم نيست كه عربي توش باشه؟!! :-\به نقل از nimafo :به نظر من عربی (صرفاً زبانش البته) باید تو خون آدم باشه.
اخه بدبختيش اينه كه سر امتحان هركي اونقدر با خودش درگيره كه ديگه نميشه تقلب كرد امتحانهاي ما هم كه همشون 20دقيقه اخر شروع ميشن اونم تو نمازخونه به صورت 4زانوبه نقل از Karo :یه ایده خیلی عالی هست
منو دوستام سره کلاس عربی همه نکته هارو با رنگای مختلف مثل دبستانیا تو کتاب مینویسیم تا وقتی که خواستیم واسه امتحان بخونیم روحیه بگیریم
و همچنین سره کلاس به خودمون تلقین میکنیم که چقد خوبه عربی چقد درسه شیرینیه و .. ای کاش عربی 5 روز در هفته درس میدادنو از اینجور چیزا بعدش زنگ عربی زود تر میگذره
وقتیم رفتید سره جلسه امتحان تقلب حلاله
عزيزم اينا كه چيزي نيست !!1چيزي بگم روحيه بگيري:سال سوم كه بياي, با 1گروه از فعلها اشنا ميشي كه قربونشون برم چندتا زيرگروه دارن و صرف هركدوم1سازي ميزنه O0به نقل از کیمیا.پ :یعنی رسما دلم میخواد کتابای عربیو بسوزونم!!!!!!
اه اه :-&
اگه راست میگن همون فارسی شو درست یاد بدن!
من نمی دونم چرا باید این باب های چرت رو توی مغزم بذارم؟؟؟؟
حیف نیست جدن؟؟؟
من اصولا عربی رو 19 اینا میشمبه نقل از Karo :کاملا موافقم با این تاپیک مخصوصا که عربی امتحان اول 0 شدم از 20 امتحان دوم 8 شدم از 20
چطوری باید 16 بیارم تو عربی ؟
اون 20 درصدو واسه این زدی که 20 درصد زبان پارسی (فارسی) شده عربیبه نقل از hidden :من اصولا عربی رو 19 اینا میشم
اتفاقا آزمون آخر رو 16 شدم
(نمره های بالا از 100 بود با توجه ب اینکه کنکوریم)
از امتحان نهایی ب بعد لای عربی رو باز نکردم میترسم برم سراغش O0 این 20 % ام غریزی میزنم چون بلاخره یه مقداری از بدنم ب عربا رفته
ولی تو دبیرستان نمرم 16-17 بود الان ب این وضع افتادم
پرسمان فقط سواله با جواببه نقل از پگاه :دوستان راهکار بدین خواهشا احساس تنفر نسبت بهش که بین 90% مون مشترکه!
به جز گاج سبز که درس داره توش، دیگه چه کتابی هست؟ ترجیحا کتابی که سؤال تشریحی داشته باشه + جواب! این گاج سبز سؤالاش جواب نداره سفیدشم که فقط تسته
2 راه وجود داره 1- مثل من بیخیال این درسه چرت بشی و به نمره ** راضی باشی و2- اینکه مثله ** بخونیبه نقل از پگاه :دوستان راهکار بدین خواهشا احساس تنفر نسبت بهش که بین 90% مون مشترکه!
به جز گاج سبز که درس داره توش، دیگه چه کتابی هست؟ ترجیحا کتابی که سؤال تشریحی داشته باشه + جواب! این گاج سبز سؤالاش جواب نداره سفیدشم که فقط تسته