پیشنهاد پروژه کامپیوتری برای خوارزمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران
من دنبال یه پروژه ی جالب میگردم!(کامپیوتر)
ما کلی فکر کردیم اما اکثر برنامه ها قبلا نوشته شدن!
1.ایده بدین
2.اونایی که تجربه داشتن یه توضیح کلی میدن راجع به سطح کارا و اینا
3.گفتن که پروژه ها باید طوری باشه که به اجتماع کمک کنه!خب پروژه های سال قبل چیا بودن؟(اونایی که مقام آوردن)

پاسخ : پروژه=>اجتماعی و جدید

پروژه برای چی؟

به نقل از nimafo :
پروژه برای چی؟
کامپیوتر!ویرایش کردم ببخشید :)

بستگی داره چقدر بلد باشید !
مثلا می تونید روی یک نرم افزار توزیع متناسب ترافیک کار کنید. برنامه ای که براساس دریافتی تعداد ماشین های پشت یک چراغ و داشتن اطلاعات در مورد خیابان ها، بهترین زمان بندی رو برای چراغ ها ارائه بده. (البته خیلی پیشرفته ترش هم میشه کرد کارکردش رو)

به نقل از مدیریت :
مثلا می تونید روی یک نرم افزار توزیع متناسب ترافیک کار کنید. برنامه ای که براساس دریافتی تعداد ماشین های پشت یک چراغ و داشتن اطلاعات در مورد خیابان ها، بهترین زمان بندی رو برای چراغ ها ارائه بده. (البته خیلی پیشرفته ترش هم میشه کرد کارکردش رو)
بلد بودن که..یاد میگیریم اگر هم ندونیم ;D
این تا حالا نوشته نشده؟مطمئنین؟
چون یه چیزایی الان درست شده که در سطح آزمایشم هست(چراغای هوشمند)
البته اون با این فرق داره..

بنده یک توصیه ای بکنم ؟ ;D

الکی خوارزمی رو سخت نگیرید ! یعنی فکر نکنید باید خیلی کار بزرگی انجام بدید ! پروژه های برتر خوارزمی ، هیچ وقت چیز شاخی نبودند ، نیستند و نخواهند بود ! سطح خوارزمی اون قدر بالا نیست که بخواید براش یه پروژه شاخ درست کنید ! فقط کافیه یه اسم دهن پر کن بزارید واسه پروژه و بتونید داورها رو بپیچونید و دهنشون رو پر کنید!

همیشه پروژه های خوارزمی ، چیزهای خیلی معمولی بودند ! نه فقط تو کامپیوتر ، تو تمام رشته ها ! توی رشته های دیگه که اکثر مواقع ، پروژه هایی که ترجمه ی یه پروژه ی خارجی بودند مقام می آرن !

واسه همین خیلی سعی نکنید چیز خفنی باشه ! مقام آوردن توی خوارزمی ساده تر از این حرفاست ! ;D بجاش سعی کنید پروژه دهن پر کن بدید ! مثلا همین پروژه ترافیک عالیه ! اصلا کاری هم لازم نیست روش بکنید ها ! یه برنامه الکی هم سر هم کنید که هیچ کار مفیدی هم نکنه کافیه ! چون واسه داورها به شدت دهن پرکنه !

قرار نیست شما یک چیز جدید جدید اختراع کنید! این ساخته شده به انواع مختلف. مثلا این که جنبه الکترونیکی داره و نه کامپیوتری.
حرف های پارسا تائید میشه. در ضمن پیش شماره 1 و پیش شماره 2 نشریه سمپادیا رو بخونید. اونجا توضیح داده شده که چطور در خوارزمی رتبه نیاوریم !

نه مسئله حتما شاخ بودنش نیست!
اینه که بتونیم یه چیزی بدیم که به اجتماع کمک کنه!
ما خودمون یه ایده ی خوب داشتیم اما معلم عزیز زد تو سرمون گفت به درد نمیخوره چون به اجتماع هیچ کمکی نمیکنه!
بله پروژه ها واقعا خفن نبودن!
مثلا اون که تقلب ها رو میگرفت هیچی نداشت اما خب یه پروژه ی جدید بود!
پروژه باید هم جدید باشه هم اجتماعی!
این ایده ی خیلی خوبیه!اما تکراری نیست؟

پاسخ : پیشنهاد پروژه کامپیوتری برای خوارزمی

( من یک پیشنهاد دیگه هم دارم. الگوریتم ترازبندی کنکور رو بررسی کنید و یک روش جدید پیشنهاد بدید. این روش ترازی خیلی اشکال عدالتی داره)

یک نرم افزار توزیع زنگ های درسی هم می تونید بنویسید. همیشه توی مدرسه ها این مشکل وجود داره که برنامه ها ناجور و نامتوازن درمیان. ماهم توی مدرسه به این مشکل برخورده بودیم و اتفاقا قرار بود بچه ها بعد کنکور برنامه ش رو بنویسن اما خب یادشون رفته.

راجع به اولی یه توضیح مختصر میدین؟

پاسخ : پیشنهاد پروژه کامپیوتری برای خوارزم&#1

به نقل از کیمیا.پ :
مثلا اون که تقلب ها رو میگرفت هیچی نداشت اما خب یه پروژه ی جدید بود!
پروژه تقلب گیر که پروژه جدیدی نبود :)) چندین بار ، افراد متفاوتی روی این پروژه کار کردند ! اصلا همین پروژه خودش مصداقی بر حرفهای منه :-" ;D

به نقل از کیمیا.پ :
اینه که بتونیم یه چیزی بدیم که به اجتماع کمک کنه!
اگه هدفت اینه ، توی خوارزمی بعیده بتونی مقام بیاری :-" ;D
اگه می خواید به جامعه کمک کنید ، باید مثلا برنامتون خیلی پیشرفته باشه ، که باعث می شه نتونید خوب جمعش کنید! و توجه بکنید ، که الان واسه شما خیلی زوده که بخواید به جامعه کمک کنید ! ;D این برنامه هایی که توی خوارزمی هستند ، کدومشون به جامعه کمک می کنند که شما می خواید کمک کنید ؟ ;D

گفتم که ! خوارزمی دهن پر کردن می خواد ! نه کمک به جامعه می خواد ، نه سطح علمی بالا می خواد ، نه ایده ی جدید می خواد ، نه نوآوری می خواد ، نه ... ! اصلا هیچی نمی خواد :))

کلا این برنامه هایی که تا الان بهتون پیشنهاد شده ، بسیار بسیار بسیار پتانسیل اول شدن در خوارزمی رو دارند ، هر چند که بعضی هاشون ، مثل توزیع زنگ درسی ، اصلا نه سختی تئوری دارند (برای پیدا کردن راه مناسب) نه قسمت پیاده سازیشون سخته ! ولی چرا خوبند ؟ چون دهن پر کن هستند !

خلاصه من گفتم دیگه ! ;D اگه می خواید خوارزمی مقام بیارید ، باید از این کارها بکنید ! نه کار مفید ! نه کار شاخ ! کار شاخ رو به شدت توصیه می کنم نرید سراغش ! به هیچ وجه ! ;D

به نقل از پارسا :
پروژه تقلب گیر که پروژه جدیدی نبود :)) چندین بار ، افراد متفاوتی روی این پروژه کار کردند ! اصلا همین پروژه خودش مصداقی بر حرفهای منه :-" ;D
اگه هدفت اینه ، توی خوارزمی بعیده بتونی مقام بیاری :-" ;D
اگه می خواید به جامعه کمک کنید ، باید مثلا برنامتون خیلی پیشرفته باشه ، که باعث می شه نتونید خوب جمعش کنید! و توجه بکنید ، که الان واسه شما خیلی زوده که بخواید به جامعه کمک کنید ! ;D این برنامه هایی که توی خوارزمی هستند ، کدومشون به جامعه کمک می کنند که شما می خواید کمک کنید ؟ ;D

گفتم که ! خوارزمی دهن پر کردن می خواد ! نه کمک به جامعه می خواد ، نه سطح علمی بالا می خواد ، نه ایده ی جدید می خواد ، نه نوآوری می خواد ، نه ... ! اصلا هیچی نمی خواد :))

کلا این برنامه هایی که تا الان بهتون پیشنهاد شده ، بسیار بسیار بسیار پتانسیل اول شدن در خوارزمی رو دارند ، هر چند که بعضی هاشون ، مثل توزیع زنگ درسی ، اصلا نه سختی تئوری دارند (برای پیدا کردن راه مناسب) نه قسمت پیاده سازیشون سخته ! ولی چرا خوبند ؟ چون دهن پر کن هستند !

خلاصه من گفتم دیگه ! ;D اگه می خواید خوارزمی مقام بیارید ، باید از این کارها بکنید ! نه کار مفید ! نه کار شاخ ! کار شاخ رو به شدت توصیه می کنم نرید سراغش ! به هیچ وجه ! ;D
خب منم همینو میگم!
میگم مثلا اون قبلیا چه کمکی کرده؟
ولی این معلم عزیز ما گیر داده ول کن نیست!
اینا رو با سی مینویسن؟

کمک کردن به اجتماع رو نگه دارید واسه آینده !

خب الان افراد داوطلب کنکور که آزمون دادن با تراز رتبه بندی میشن. مشکلاتی که کنکور داره اینه که ارزش سوالات همش برابره چه سخت و چه آسون. نوسان درصدها تاثیر منفی داره روی تراز و ممکنه یک نفر رتبه کلش از رتبه عمومی و اختصاصیش بدتر بشه! میشه روی این موضوعات کار کرد.

به نقل از مدیریت :
قبلا نوشته شده !‌ مقام ۶ام کشوری خوارزمی رو هم به دست آورده ! توسط دو نفر از فرزانگان ۲ تهران که یکیشون الان اومده فرزانگان ۱ ! ;D

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
قبلا نوشته شده !‌ مقام ۶ام کشوری خوارزمی رو هم به دست آورده ! توسط دو نفر از فرزانگان ۲ تهران که یکیشون الان اومده فرزانگان ۱ ! ;D
کی؟
خب اون دوتای دیگه چی؟

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
غیر ممکن است این همین هم ما داشتیم که تو کشوری هم مقام اوردن ولی نمیدونم چندم شدن.
به برنامشون یه سری اطلاعات میدادی و مدت زمانی که چراغ ها باید روشن و چه موقعی رنگش تغییر کنه را نشان میداد یه مدلسازی هم میکرد.
برنامه بچه ها مدرسه شما هم همین بوده؟

من پست های قبلی رو نیگا نکردم . فقط میگم بدونین . اصلا طرح لازم نیس خفن باشه واسه خوارزمی.. یه فکر خوب میخواد تا اول خوارزمی رو بیارین :-" :-"

من پستا رو نخوندم ولی خانوم کیمیا.پ به نظر شما کسی میاد ایده هاش رو در اختیار شما بذاره؟

خب مثلا کسی کارش از خوارزمی گذشته و ایده هاشو میتونه در اختیار من قرار بده یا منو راهنمایی کنه!
این خودش خیلیه! :)

پاسخ : پیشنهاد پروژه کامپیوتری برای خوارزم&#1

ببینید فرایند خیلی سادست. ایده ی خفن لازم نداره که بگیم ایده ها لو می ره و ... . به فکر هر کسی می رسه بیشتر اوقات .
شما باید بشینید ببینید الان جامعه ی ما چی نیاز داره! خیلی چیز ها هست که الان جامعه ی ما نیاز داره. یه نمونش همین ترافیک. درباره ی همین ترافیک کلی ایده ی خوب می شه زد :
۱- شبیه سازی ترافیک تهران
۲- بررسی بهترین مسیر برای رسیدن به یه نقطه با توجه به ترافیک تو هر خیابون و پیش بینی ترافیک تو هر خیابان در دقایق بعدی
۳- بررسی زمان قفل شدن یه خیابون شلوغ. مثلا با توجه به ترافیک تو خیابون ها دیگه پیش بینی کنه که فلان خیابون در چه ساعتی کاملا فلج می شه

اینا حالا مثلا در زمینه ی ترافیک بودن. در خیلی زمینه های دیگه می شه ایده داد. فقط کافیه کاربردی باشه.

Back
بالا