mahdad کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 1,006 نام مرکز سمپاد شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد") 2010/11/22 #1 سلام كسي اين بازيو كرده من كه نصب كردم هيچ چيزي ازش نفهميدم
black fire کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,440 امتیاز 1,238 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر رشت-تبریز 2010/11/22 #2 پاسخ : Ruse من بازی کردم ولی زیاد خوشم نیومد حداقل از بخش داستانیش! می گن بازی گروهیش بهتره! تقریبا می شه گفت شبیه End War ولی یه مقدار فرق دارن
پاسخ : Ruse من بازی کردم ولی زیاد خوشم نیومد حداقل از بخش داستانیش! می گن بازی گروهیش بهتره! تقریبا می شه گفت شبیه End War ولی یه مقدار فرق دارن
Amir Hossein کاربر فوقحرفهای ارسالها 581 امتیاز 861 نام مرکز سمپاد شهیدهاشمی نژاد2 شهر مشهد 2012/3/21 #3 پاسخ : Ruse لامصب تَهِ بازیه 1کم پیچیدست ولی 4بار بازی کنی همه چی دستت میاد شاید بشه گفت بهترین بازی استراتژیک مدرن(جنگ جهانی به این وَر)
پاسخ : Ruse لامصب تَهِ بازیه 1کم پیچیدست ولی 4بار بازی کنی همه چی دستت میاد شاید بشه گفت بهترین بازی استراتژیک مدرن(جنگ جهانی به این وَر)
اردلان کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 1,501 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد2 شهر مشهد مدال المپیاد زیادن حال ندارم بگم دانشگاه عباسقلی خان رشته دانشگاه نرفتم ک هنوز 2012/4/13 #4 پاسخ : Ruse آره بازی ه گروهیش ک زمین تا آسمون فرق داره خیلی باحال بودش