به نقل از @Hosein@ :اشکال داره من هم یه سوال بگم حلش کنید ؟!!
برید کتاب اسمارت رو ور دارید . تمرین 5 فصل دو رو حل کنید . بعد بگید چیز هایی که برای حل مساله نوشتید چقدر جا اشغال کرد ؟
دلیل این که می پرسم چقدر شد ، اینه :به نقل از astronomer_girl :من خطم خیلی خیلی خیــــــلی ریزه! سه خط شد. با شکل هم میشه یک صفحه.
اینکه چقدر جا گرفت سواله آخه؟!
سوال 15 اسمارته . من اینو حل کردم . الان چی کار کنم ؟به نقل از astronomer_girl :سمانه: حالا من همینجوری یه چیزی بهت گفتم. چرا جوگیر شدی؟!
منم یه سوال بگم؟
اگر طول سایه ی یک دیرک قائم روی زمین تراز در ظهر ظاهری یکی از روزهای اعتدالین x باشد، و طول سایه ی همان دیرک در انقلاب تابستانی در لحظه ی عبور خورشید از روی قائم مبدا (غربی یا شرقی) y باشد، نشان دهید که:
X=y tanΨ tanφ
که در آن:
Sin Ψ= sinє cosecφ
×سمانه : با عرض معذرت به خاطر ویرایش ، یه اسپم حلاله ! من از اول جوگیر بودم ! راحت باشین
اگه می خواید جوابشو بنویسم (که نباید بخواید)به نقل از astronomer_girl :برای خودتون دست بزنید.
کار خاصی نکنید، خودم توش گیر کرده بودم گذاشتمش. همین!
فکر کنم اسم این تاپیک مساله از اسمارته . این طور نیست ؟به نقل از astronomer_girl :نه ! حلش کردم دو روز بعد. :) میشه از کروی بیاید بیرون؟
من اصلا تو صحبت هام قصد توهین ندارم و نخواهم داشت . ولی نمی دونم چرا شما مبارزه ی منفی می کنید (نمونه ی دیگه اش تاپیک سوال 15 آزمون طلایی ها)به نقل از astronomer_girl :خودم می فهمم که سوالای اسمارت رو باید اینجا بذاریم! احمق که نیستم! موندم این چکاریه که بگیم سوال فلان رو حل کنین. تازه جواب هم که نمی خواین. سوال کروی بذارین ولی سوالای دیگه...
فصل 1 و 2 کتاب نجوم کروی اسمارت برای این تیپ سوالا که مرحله 1 بسیج هستن کافیه براتونبه نقل از aMIRi :من از این سوالا هیچی نمی فهمم!
چقدر باید بخونم تا بتونم حلشون کنم؟