استیضاح چند نفر

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
سعی داشتم این مسئله رو فراموش کنم ولی اتفاقات امروز من رو به چند ماه قبل برگردوند
طی نظر شورای ادب و فرهنگ من مدیر گفت و شنود شدم ولی بعد از چند روز به خاطر این که من توی یک تاپیک عمومی از مدیر دیگه ی گفت و شنود انتقاد کردم برکنار شدم
ای کاش تاپیکی که من از اعضای شورا دلیل برکناریم رو پریسدم هنوز میبود
یادمه همین سعید آقا و حسین خان دم از ادب و فرهنگ میزدند و میگفتن چون تو انجمنت زیر مجموعه ی ادب و فرهنگه نباید اونجوری برخورد میکردی
حالا چند ماهی از اون جریان گذشته و به سلامتی جفتشون معاون شدن
همون افرادی که به برخورد من با مدیر دیگه گیر میدادن حل خیلی شدیدتر از من دارن توی یک تاپیک عمومی با یک شخص دیگه که اون هم خدا رو شکر عضو انجمن ادب و فرهنگه دعوا می کنن
اگه این جملات ادب و فرهنگه پس چرا منو بر کنار کردین؟
من نمی خوام برگردم به سمتم ولی از شما که معاون و اعضای شورای ادب و فرهنگید بیشتر از این انتظاره دوستان :)
(ببخشید که تو کار بزرگترا دخالت کردم :D )

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
پاسخ : استیضاح چند نفر

من دعوا نکردم، انتقاد کردم. به هیچ کسی هم توهین نکردم. همچنان هم از موضع انتقادی خودم دفاع میکنم. نام انتقاد رو دعوا یا توهین نگذارید.

این تفکر که انتقاد فقط از مدیریت باید بشه، باید تغییر کنه. انتقاد از همه هست و همگان باید پاسخگو باشند و توهین به حساب نیارند. همونطور که من به انتقاد شما الان پاسخ دادم.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

انسان تو موقعیت های مختلف موضع عوض میکنه :D
این شاید بتونه یک مصداق از همون قضیه کارمند و مدیر باشه http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,68537.0.html که مدیریت تاپیکشو زده قبلا دم از کارهای درست ولی حالا خودشون که در قدرتند ...
البته من هیچ موضعی ندارم و هیچ اطلاعی از هیچ موضوعی هم ندارم و فقط صرفا از روی نوشته علی نظر میدم و هیچ قضاوتی نمیکنم

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سعید آرزومند :
من دعوا نکردم، انتقاد کردم. به هیچ کسی هم توهین نکردم. همچنان هم از موضع انتقادی خودم دفاع میکنم. نام انتقاد رو دعوا یا توهین نگذارید.

این تفکر که انتقاد فقط از مدیریت باید بشه، باید تغییر کنه. انتقاد از همه هست و همگان باید پاسخگو باشند و توهین به حساب نیارند. همونطور که من به انتقاد شما الان پاسخ دادم.
سعید آقا اگه پستی که من تو تاپیک انتقاد از مدیر گفت و شنود دادم تو آرشیو سایت باشه منم فقط انتقاد کردم شاهد هم زیاد دارم :)

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

علـي
لحن اون زمان شما٬ بدتر از لحن بحث‌های فعلی بود.

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از مدیریت :
علـي
لحن اون زمان شما٬ بدتر از لحن بحث‌های فعلی بود.
محمد جان من قبول دارم کارم اشتباه بوده
لحن بدی هم که من استفاده کردم توی انجمن مدیران بود نه یه تاپیک عمومی بعدش هم سریع تاپیکم رو پاک کردم
لحن سعید رو من فکر می کنم توی تاپیک عمومی از من بدتره
در شمن این افراد همه اعضای شورا ادب و فرهنگ اند و خودشون به خاطر همون لحن منو برکنار کردن :)

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

از نظر من که لحن شما بدتر بود. درهرصورت الان اتفاق زیاد خاصی نیافتاده که چیزی مثل استیضاح مطرح بشه. این‌قدرا شلوغ کاری نداره.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از علـي :
سعید آقا اگه پستی که من تو تاپیک انتقاد از مدیر گفت و شنود دادم تو آرشیو سایت باشه منم فقط انتقاد کردم شاهد هم زیاد دارم :)

من اصلا همه حرفم همین هست که انتقاد از مدیریت یک هنر به حساب میاد در حالیکه نتیجه انتقاد از مدیران انجمن یا شورا ها به استعفا منجر میشه و به توهین تفسیر میشه.
اگر میخواید در مورد اون موضوع صحبت کنید، باید پست های شما باشه. من اینجا در ارسالهای خودم نه بی احترامی و نه توهین بلکه یک انتقاد می بینم.

من لفظ های بد شما و اون دوستتون رو دیدم که از عزل شما دفاع کردم. هرچند من طراح عزل شما نبودم. فکر میکنم به صورت خصوصی برای رفع اون موضوع شخصا با شما صحبت هم کردم. حتی قرار هم با هر دوی شما گذاشتم درسته؟ پس من تمام تلاشم رو برای رفع مشکل کردم. هرچند بعد از همه اینها، اون موضوع که الان ارسال هاش نیست با این موضوع جای مقایسه نداره.

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از مدیریت :
از نظر من که لحن شما بدتر بود. درهرصورت الان اتفاق زیاد خاصی نیافتاده که چیزی مثل استیضاح مطرح بشه. این‌قدرا شلوغ کاری نداره.
چه جوری یک پست من منجر به برکناری عجولانه ی من میشه ولی کسانی که ادعای ادب و فرهنگ میکنن حتی نباید یه توضیح واسه کارشون بدن
بهت حق میدم که از معاون ها در برابر کاربرها دفاع کنی ولی یه کم انصاف هم بد نیس :)

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سعید آرزومند :
من اصلا همه حرفم همین هست که انتقاد از مدیریت یک هنر به حساب میاد در حالیکه نتیجه انتقاد از مدیران انجمن یا شورا ها به استعفا منجر میشه و به توهین تفسیر میشه.
اگر میخواید در مورد اون موضوع صحبت کنید، باید پست های شما باشه. من اینجا در ارسالهای خودم نه بی احترامی و نه توهین بلکه یک انتقاد می بینم.

من لفظ های بد شما و اون دوستتون رو دیدم که از عزل شما دفاع کردم. هرچند من طراح عزل شما نبودم. فکر میکنم به صورت خصوصی برای رفع اون موضوع شخصا با شما صحبت هم کردم. حتی قرار هم با هر دوی شما گذاشتم درسته؟ پس من تمام تلاشم رو برای رفع مشکل کردم. هرچند بعد از همه اینها، اون موضوع که الان ارسال هاش نیست با این موضوع جای مقایسه نداره.
من نخواستم مقایسه کنم اون موضوع تموم شده رفته دنبال کارش چیز مهمی هم نبوده
اگه انتقاد هنره من فقط توی یه تاپیک عمومی از یک مدیر انتقاد کردم همین :)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از علـي :
چه جوری یک پست من منجر به برکناری عجولانه ی من میشه ولی کسانی که ادعای ادب و فرهنگ میکنن حتی نباید یه توضیح واسه کارشون بدن
بهت حق میدم که از معاون ها در برابر کاربرها دفاع کنی ولی یه کم انصاف هم بد نیس :)

انتقادات شما رو فقط من نخوندم. دیگران هم خوندند. اگر به عزل خودتون در اون زمان اعتراض داشتید که عرض کردم مفصلا صحبت کردیم باهم چند بار قرار گذاشتم با هر دوی شما و فرصت داده شد خودتون هیچ توضیحی ندادید و جوابی داده نشد. پس نمیتونید در مورد عزلتون اعتراض داشته باشید. اما اگر در مورد الان اعتراض دارید که جواب اون رو مفصلا دادم.
الان شما دارید در مورد یک بحث انتقاد آمیز صحبت میکنید. چه برخوردی باید با یک انتقاد بشه؟

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سعید آرزومند :
انتقادات شما رو فقط من نخوندم. دیگران هم خوندند. اگر به عزل خودتون در اون زمان اعتراض داشتید که عرض کردم مفصلا صحبت کردیم باهم چند بار قرار گذاشتم با هر دوی شما و فرصت داده شد خودتون هیچ توضیحی ندادید و جوابی داده نشد. پس نمیتونید در مورد عزلتون اعتراض داشته باشید. اما اگر در مورد الان اعتراض دارید که جواب اون رو مفصلا دادم.
الان شما دارید در مورد یک بحث انتقاد آمیز صحبت میکنید. چه برخوردی باید با یک انتقاد بشه؟
بله به انتقاد باید پاسخ داده بشه ولی نباید در حق کسی به خاطر این که مقامش از دیگری پایین تره ظلم بشه
من همین جا از سعید و مارلیک عزیز میخوام این جریان رو تمومش کنن و بیشتر از این ادامه ندن :)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از علـي :
بله به انتقاد باید پاسخ داده بشه ولی نباید در حق کسی به خاطر این که مقامش از دیگری پایین تره ظلم بشه
من همین جا از سعید و مارلیک عزیز میخوام این جریان رو تمومش کنن و بیشتر از این ادامه ندن :)

چه ظلمی؟ به چه کسی؟ چرا مدام برای تاثیر گذاری کلامتون بدون هیچ منطق و دلیل و برهانی از این عبارات تحریک کننده استفاده میکنید؟ غیر از اینه که شما از ابتدای تاپیک یک حرف رو تکرار کردید و من با دلیل و منطق جواب شما رو دادم؟ شما توهینی می بینید؟ شما ظلمی می بینید؟

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

چه کلامی ست که دور از شان است ؟

چه اختشاشی ست ؟

بحث است ُ بحث !!

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سعید آرزومند :
چه ظلمی؟ به چه کسی؟ چرا مدام برای تاثیر گذاری کلامتون بدون هیچ منطق و دلیل و برهانی از این عبارات تحریک کننده استفاده میکنید؟ غیر از اینه که شما از ابتدای تاپیک یک حرف رو تکرار کردید و من با دلیل و منطق جواب شما رو دادم؟ شما توهینی می بینید؟ شما ظلمی می بینید؟
بله من ظلم میبینم چون مدیران همیشه طرف کسی رو که مقامش بالاتره میگیرن نه طرف حق رو
بهت میدونم دیگه سر این موضوع باهاتون بحث نکنم :)
شما هم به انتقاداتتون برسید

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

شما چیزی رو به مدیران نسبت میدید که وجودش رو نمیتونید ثابت کنید. همین نشون میده که کلام شما برخاسته از منطق نیست.

بالا