namak
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
این تاپیکرو به خاطر این زدم چون امروز تو تاکسی بودم نمیدونم بحث سر چی بود (با مسافر جلویی) یکدفعه راننده تاکسیه گفت توی زاهدان مردم گوشت ادم میخورن :-\
من باز مونده بودم که بخندم گریه کنم چیکار کنم اخرش برای اینکه راحت بشم گوشیمو در اوردم طرف فکر کنه دارم به SMS میخندم
خلاصه از تاکسی پیاده شدم زنگ زدم به دوستم گفتم یک همچین جریانی پیش اومده واقعا صحت داره یا نه؟
اونم اینقدر پشت گوشی خندید که چی بگم بعد که خنده هاش تموم شد گفت نه بابا اسم استان ما بد در رفته چون یک اقایی (همون اقای ریگی معروف) اومده کشته زده رفته همه
فکر میکنن که حالا اونور چه خبره
واقعا دیدگاه خودتون در مورد این استان چیه؟
(دوستان سیستانی ناراحت نشیدقصد توهین ندارم)
*پ.ن : با تشکر از شما ، اسپم ها پاک شد . لطفا مرتبط با عنوان ِ تاپیک پست بدید . کوییــ ـن
من باز مونده بودم که بخندم گریه کنم چیکار کنم اخرش برای اینکه راحت بشم گوشیمو در اوردم طرف فکر کنه دارم به SMS میخندم
خلاصه از تاکسی پیاده شدم زنگ زدم به دوستم گفتم یک همچین جریانی پیش اومده واقعا صحت داره یا نه؟
اونم اینقدر پشت گوشی خندید که چی بگم بعد که خنده هاش تموم شد گفت نه بابا اسم استان ما بد در رفته چون یک اقایی (همون اقای ریگی معروف) اومده کشته زده رفته همه
فکر میکنن که حالا اونور چه خبره
واقعا دیدگاه خودتون در مورد این استان چیه؟
(دوستان سیستانی ناراحت نشیدقصد توهین ندارم)
*پ.ن : با تشکر از شما ، اسپم ها پاک شد . لطفا مرتبط با عنوان ِ تاپیک پست بدید . کوییــ ـن