ربطش چی بود؟؟؟ من نفهمیدمبه نقل از سيانوباكتري! :كسي در مورد همايش نجوم هاشمي نژاد 1 مشهد چيزي ميدونه لطفا اگر فهميدين به منم بگين!
من که استعفا دادم!!ولی کسی توجه نکرد!به نقل از doc.mahdad :ربطش چی بود؟؟؟ من نفهمیدم
خب این که معلومه به نظر من یکی از مدیران همین بخش بنظر من کم کارترین مدیریه که تاحالا دیدم(اسمشو نمی گم ولی خخیلی واضح و مبرهنه)
جدی؟من نمیدونستم غیر قانونیهبه نقل از Samaneh.Z :دیدم تبلیغ کرده پریا تو حرف بزن که غیر قانونیه ، یه سری زدم
اولش اینکه پیشنهادها نه پیشنهادات
دومش اینکه تاپیک جالب رو بذارید تو امضاتون
سومیش اینکه تاپیک های نجوم آماتوری رو منتقل کنین ! - غیرت دارم ! -
چهارم اینکه پریا جان شما چرا ؟! شما باشی بهتره !
آخه میدونی کسی نمیاد بحث کنه! ولی اونم انجام میدم!به نقل از نــرگـســـــ :حس می کنم جوّ اینجا یکم زیادی کُپی-پیستی شده .
اگه بتونی تاپیکاییو پیدا کنی که بشه توشون بحث کرد بهتر میشه !
به نقل از Pariya :جدی؟من نمیدونستم غیر قانونیه
اول اینکه چشم اگه یه جا خواستم بنویسم پیشنهادات حتما مینویسم پیشنهاد ها!
دوم انجام شد
سوم اونجا که شما استعفا دادی دیگه کسی نیست....!
چهارم اختیار دارید من که کاری نمیتونم بکنم!
به نقل از NargeS.M :صفـه آی خیـــلی بهم ریختن ! اصن ذهنم مشوش شد دیدمشون ! مثلاً این دو تا رو ببین :نور راهی برای شناخت انرژی تاریک و نور راهی برای شناخت انرژی تاریک
!!! دو تاپیک یکسان ، با فاصله ی یک تاپیک !!! ( mira مدیر قبلی انجمن بوده ؟!! )
اصابم مشوش شد جسابی ! #
{عقده ی استفاده از اسمایلی های جدید
بنده هیچچچچچ تخصصی در زمینهی موشک و جت ندارم... نمیتونم اظهار نظر کنم !به نقل از JB :مدیرای این انجمن کجان ؟ یه پست میدم دوروز بعد خودم میام جوابشو میزارم !
اگه مدیر می خواین من هستم ها !
یه فعالیتی بکنید تورو خدا !
به نقل از Damon :یکم بحث ها رو مفید تر کنید لطفا ! کسایی مثل من که به هوا فضا علاقه دارن باید از یه اینچنین انجمنی شروع کنن که اینجا هم متاسفانه چیزی دست گیر آدم نمیشه