فرق ما با بقيه دانشآموزا اينه كه به قول يكي از بچهها رو مخمون كار شده و شايد طرز فكر ما و نگاهمون به زندگي با اونا فرق داره
به هر حال هرچي باشه ما باحالتريم
آره میشه. اتفاقا بچه های من اکثرا خیلی فروتن هستن. مثلا ما زیاد خوشمون نمیاد اسم تیزهوشان رو بیاریم. معمولا اگر بپرسن کدوم مدرسه هستین؟ میگیم مدرسه شهید بهشتی.
باور کنید در 90 درصد موارد اسم مدرسمون رو نشنیدن.
شما تو كل كشور فرزانگانين ولي مال ما هر جا با جاي ديگه فرق ميكنه حالا خوبه يا بد نمي دونم ولي بهتر بود مال پسرا رو هم ميذاشتن فرهيختگان كه به فرزانگان هم مي آد!
به نظر من اکثرا فقط توهم غرور داریم... بهتر بگم وقتی به پایینتر از خودمون می رسیم فکر میکنیم علی آبادم شهره!! درحالیکه به قول شاعر"گر تکبر می کنی با خواجگان سفله کن/ ور تواضع می کنی با مردم درویش کن!!!!!!!!" من هم ترجیح میدم هیچوقت نگم ماله کدوم مدرسه ام !معمولا طرف را میپیچونم.....
نمیدونم تا حالا با بچه های معمولی شهرتون هم کلاس بودین یا نه اما اگه بودین حتما فهمیدین که چقدر فرق دارین!
باورتون میشه تو شهر ما ملت حتی فرزانگان رو هم نمیشناسن؟!؟!
جدا فرهیختگان خیلی قشنگتره از این علامه حلی و شهید اژه ای و از اینجورچیزا
البته شرط اولش اینه که باید فرهیختگی هم واقعا وجود داشته باشه
مثل فرزانگان که همه فرزانن
حالا ناراحت نشین شما هم فرهیخته ::)
1- یه نمه خلیم.
2- حواس پرتیم. (یکی از بچه های ما یک ساعت با بغلیش بحث می کرد که رادیکال 1 چند میشه!!!)
3- تیزهوشیم! (چه کشفی!!!)
4- تحملمون (پشتکارمون) زیاده!
5- خر خونیم!!!!
1- یه نمه خلیم.
2- حواس پرتیم. (یکی از بچه های ما یک ساعت با بغلیش بحث می کرد که رادیکال 1 چند میشه!!!)
3- تیزهوشیم! (چه کشفی!!!)
4- تحملمون (پشتکارمون) زیاده!
5- خر خونیم!!!!