روستای تاریخی ابیانه ؛ آیا ابیانه می ماند ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع peihaghi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
ابیانه ، یکی از زیباترین و قدیمی ترین روستاهای ایران است که در استان اصفهان نزدیک نطنز واقع شده است . تمام خانه های این روستا به جز یک یا دو استثنا همگی با کاه گل سرخی درست شده است . پاتوق گردشگران امامزاده ی آن است . ولی روستای اصلی بعد از امامزاده تازه شروع می شود . مناظر بدیع مزرعه های پایین کوه ، مردم خونگرم و مهماندوست که سلامشان به گردشگران فراموش نمی شود ، کوچه های تنگ و باریک که راه رفتن در آن ها دشوار است و هزاران زیبایی دیگر این روستای باستانی را جذاب می کند . مردم آن به زبان پهلوی صحبت می کنند و تقریباً تمام فرزندانشان در شهرند و ابیانه شهر پیرهاست . آیا این نسل پیر ابیانه ای آخرین نسل ابیانه هستند؟ آیا ابیانه از ساکن خالی خواهد شد ؟ مزرعه های آن ها تماماً توسط افغانی ها اداره می شود . بعید نیست که به زودی این شهر از ساکن تهی شود .
برای سکونت در این شهر هتل کاملآً مجهز ابیانه که واقعاً در حد هتل چهار ستاره است ، بسیار مناسب است و علاوه بر آن هتل دیگری در آن سوی روستا به نام هتل ویونا وجود دارد .

عکساشم بعداً فعلاً آپ نمیشه

پاسخ : روستای تاریخی ابیانه ؛ آیا ابیانه می ماند ؟

عکساش آپ نشد؟ :دی

الان بجز چندتا پيرزن و پيرمرد اونجا نموندن. خوب مسلما خالي از سكنه ميشه ديگه. تعداد اونام خيلي كمه. وقتي ميري توش اصلا احساس تو روستا بودن نميكني

22121241174599112233566024021472446825.jpg

852131211081162193811916114125198119013364.jpg

1281351872356177184218342222344024471198.jpg

1071283324013724110214213147170206144244213161.jpg

ببخشيد

اگــه بخوان همچی دس نخورده بمونه که دیگه نباید محل زندگی باشه ! باید دور تادورشو حصار بکشــن و بشه جای تماشا و محیط حفاظت شده

فکر کنم به نسل جدیدشون پول میدن که فقط تو روستا بمونن و روستایی باشن ! من اینجوری شنیدم از چند نفر که رفته بودن

به نظر من اصلا ابيانه با مردمش خوبه وگرنه كه فايده نداره، البته خودشم خيلي قشنگه ها

• لایک
امتیازات: sk1v

من خیلی ابیانه رو دوس دارم ...
ولی فکر کنم هستن افرادی که حاضر بشن اونجا زندگی کنن . یعنی همین بچه هایی که میگید همه رفتن شهر ممکنه یه سریا برگردن ...البته ممکنـه ! :-?? یا حالا افراد دیگه ای که شاید از خداشون باشه اونجا زندگی کنن !
نمیدونم ولی امیدوارم که این روستا باقی بمونه ...

من فکر می کنم اگه دولت امکانات «ابیانه» رو بیشتر کنه و موقعیت های شغلی مناسبی ایجاد کنه و تلاش کنه شغل هایی در راستای توسعه ی گردشگری به وجود بیاره خیلی تاثیر گذاره ! :-?

مام یه روستا داریم اینجا،تقریبا میشه گف جزو جن تا روستای بزرگ این دوروبرراس،
بد ساختارش عین ماسوله و ابیانس....
که مثلا پشت بوم این یکی حیاط اونه و .....
خیلیم هوای خوبی داره کلن هواش از اسفراین جداس،
ولی حیف که به خاطر مردمش گردشگری زیاد توش رونق نداره،
شاید اسمشُ شنیده باشین:رویین
خلاصه اینکه خدا کنه همه روستاهای نظیر ابیانه و ماسوله و رویین و .... جزو بزرگترین قطبای گردشگری کشور بشن.

یکی از بهترين جاهایی ک اومدم بود خیلی شبیه روستای غلات نزدیکای شیرازه ولی خوب ابیانه خیلی رسیدگی کردن بش.

ما نزدیکای عید رفتیم . یه سری از بچه هاشون از شهر اومده بودن ابیانه .
لباس محلی پوشیده بودند و با زبان محلی صحبت مییکردن .
البته خوب نیست که قطب گردشگری بشه !
اون وقت مل تبه فکر آپارتمان سازی می افتن !

Back
بالا