peihaghi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,333 امتیاز 2,349 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه مکانیک (ساخت تولید) 2010/12/3 #1 کی جمعه ایرانی میبینه ؟ نظرتون را جع به برنامه هاش چیه ؟ توی مسابقه هاش شرکت می کنید ؟
happiestchemist ملکه ی شیشه ای ارسالها 2,802 امتیاز 9,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/12/4 #2 پاسخ : رادیو ایران ، برنامه جمعه ایرانی جمعه ایرانی رو تا حالا ندیدم..چون من فقط بلدم رادیو رو گوش بدم.. قشنگه اما حوصله سر بر... هر وقت میکن جمعه ایرانی یاد گردنه حیران می افتم تو بچه گیم..روز های جمعه ای که تو راه بودیم.
پاسخ : رادیو ایران ، برنامه جمعه ایرانی جمعه ایرانی رو تا حالا ندیدم..چون من فقط بلدم رادیو رو گوش بدم.. قشنگه اما حوصله سر بر... هر وقت میکن جمعه ایرانی یاد گردنه حیران می افتم تو بچه گیم..روز های جمعه ای که تو راه بودیم.
ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,799 امتیاز 15,102 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2013/7/15 #3 پاسخ : رادیو ایران ، برنامه جمعه ایرانی ما کلا تو خونه روزهای جمعه صب اینو گوش میدیم به نظرم خوبه بدک نیس مخصوصا اون مسابقه حضور ذهنش خیلی باهاله ببخشید تاپیک زیر خاکی رو آوردم بالا
پاسخ : رادیو ایران ، برنامه جمعه ایرانی ما کلا تو خونه روزهای جمعه صب اینو گوش میدیم به نظرم خوبه بدک نیس مخصوصا اون مسابقه حضور ذهنش خیلی باهاله ببخشید تاپیک زیر خاکی رو آوردم بالا