• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آموزش همگانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎
به نظرتون آموزش همگانی چقدر تو پیشرفت یک جامعه تاثیر گذاره ؟ یعنی مثلا الان که مدرسه اجباریه و همه تا یک حدی تحصیل می‌کنن چقدر نسبت به قدیما که هر کی دوست داشت تحصیل می‌کرد بهتره ؟ آیا اصلا بهتره ؟

پاسخ : آموزش همگانی

یعنی مثلا الان که مدرسه اجباریه و همه تا یک حدی تحصیل می‌کنن چقدر نسبت به قدیما که هر کی دوست داشت تحصیل می‌کرد بهتره ؟ آیا اصلا بهتره ؟
این جمله آخرش فک کنم اشکال داره ;D

در مورد خود سوال هم باید بگم که فرقی نکرده خیلی فک کنم چون اون موقع که مثلا تا پنجم دبستان میخوندن بهترین مدرک لیسانس بوده(یعنی این که یسانس در حد دکترای الان ارزش داشته)
ولی الان مثلا همه تا دیپلم میخونن بعد یا میرن سر کار یا می خونن تا لیسانس و فوق لیسانس و اینا بگیرن
یعنی پنجم دبستان اون موقع شده دیپلم و لیسانسش شده دکترا که ارزششون فک کنم توی اون جامعه و این جامعه برابر بوده :)

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
به نظرتون آموزش همگانی چقدر تو پیشرفت یک جامعه تاثیر گذاره ؟ یعنی مثلا الان که مدرسه اجباریه و همه تا یک حدی تحصیل می‌کنن چقدر نسبت به قدیما که هر کی دوست داشت تحصیل می‌کرد بهتره ؟ آیا اصلا بهتره ؟
بنده معتقدم که آموزش شاید انقدر تأثیر نداشته باشه . یعنی آموزش درس تا دیپلم بخونه یا تا 5 دبستان چه فرقی میکنه ؟ توی کل جامعه مهم درس زندگیه نه درس آموزش . به نظر من آموزش همگانی باید جوری باشه که همهی مردم کمی هم که شده انگلیسی بلد باشن و همه ی شهری ها اطلاعات کامل داشته باشند .

نه منظورم اینه که در گذشته هر کی چیزی که فقط بهش علاقه داشت رو می‌خوند . در نتیجه یک استادی اگر کلاس درس داشت حداکثر ۵-۶ تا شاگرد داشت و واقعا هر چی بلد بود به اون‌ها یاد می‌داد ! مثلا تو ایران خیلی بده که بعد از ایـــــن همه سال باز بزرگترین دانشمند ما خوارزمی و ابوریحان و ... هستن !
الان با وضع فعلی خیلی از لحاظ اجتماعی بد حساب می‌شه اگر یکی نره دانشگاه. حالا اون فرد با هر سختی‌ای که هست می‌ره دانشگاه و بعدش می‌شه یک لیسانسه‌ی بیکار !‌در صورتی که اگر جو اینطوری نبود شاید اون می‌رفت به طور حرفه‌ای یک کار فنی رو یاد می‌گرفت و الان هم خوش‌حال تر بود هم در‌آمد بهتری داشت !

نه منظورم اینه که در گذشته هر کی چیزی که فقط بهش علاقه داشت رو می‌خوند . در نتیجه یک استادی اگر کلاس درس داشت حداکثر ۵-۶ تا شاگرد داشت و واقعا هر چی بلد بود به اون‌ها یاد می‌داد ! مثلا تو ایران خیلی بده که بعد از ایـــــن همه سال باز بزرگترین دانشمند ما خوارزمی و ابوریحان و ... هستن !
الان با وضع فعلی خیلی از لحاظ اجتماعی بد حساب می‌شه اگر یکی نره دانشگاه. حالا اون فرد با هر سختی‌ای که هست می‌ره دانشگاه و بعدش می‌شه یک لیسانسه‌ی بیکار !‌در صورتی که اگر جو اینطوری نبود شاید اون می‌رفت به طور حرفه‌ای یک کار فنی رو یاد می‌گرفت و الان هم خوش‌حال تر بود هم در‌آمد بهتری داشت !
چرا راه دور بریم همین سمپاد خودمون
فقط ریاضی فیزیک و تجربی داره
بعد طرف به انسانی یا هنر یا ..... علاقه داره برای این که بگه من تیزهوشم مجبوره یکی از این دو رشته رو بر خلاف میل خودش انتخاب کنه #-o

اینو قبول دارم . شرایط موفقیت کمی سخت شده .
به نقل از علـي :
چرا راه دور بریم همین سمپاد خودمون
فقط ریاضی فیزیک و تجربی داره
بعد طرف به انسانی یا هنر یا ..... علاقه داره برای این که بگه من تیزهوشم مجبوره یکی از این دو رشته رو بر خلاف میل خودش انتخاب کنه #-o
من اول همین اعتقاد رو داشتم ولی این امتحانی که ما دادیم و سمپادی شدیم . ریاضی و علوم توش بوده پس علوم انسانی اینجا جا نداره

یعنی کسی که تیزهوشه فقط ریاضی و علوم بلده؟
از انسانی و هنر چیززی نمی فهمه؟

دقیقا یکی از مشکل های ایران همینه !

در همه جای دنیا برای مثال اگه 1000 نفر آدم دارن میگن از این جمعیت 20 تا دکتر میخوایم 100 تا بنا 50 تا مهندس ... ( از خودم در اوردم عدد ها رو ها ;D )

اما تو ایران خیلی بیشتر از نیاز جامعه دکتر و مهندس داریم و همین باعث میشه که ملت بیکار شن . علت این که همه میخوان دکتر و مهندس بشن در درجه اول پرستیژ و دوم درآمدشه ! چون تو ایران بین دکتر و خیاط خیلی فرق هست !

برای همین ما تو بعضی رشته ها آدم تحصیل کرده درست حسابی نداریم اما مثلا در زمینه مهندسی ، از در و دیوار مهندس میریزه ! ;D

به نظر من بهتره!

به نقل از Alisina :
به نظر من بهتره!
یه کم کامل تر توضیح بدین ممنون میشم :)

Back
بالا