• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
۱۰ جلسه فیزیوتراپیمو رفتم و تمریناتش رو هنوز انجام دادم
ولی بعد از کل اینها هنوز دامنه‌ی حرکتی مچم کامل نیست و اندازه‌ی اون پای سالمم دامنه داره و هنوز انگار این تاندون های اطرافش خشک شدن(شرمنده اینقد عامیانه حرف میزنم)
این عادیه یا برم دکتر؟

سلااام علت تجویز ویاگرا برای نوزاد پره مچور چیه ؟ هایپرتشن ریوی ؟

سلااام علت تجویز ویاگرا برای نوزاد پره مچور چیه ؟ هایپرتشن ریوی ؟

سلام، آره یکی از علت‌های مهم تجویز ویاگرا (سیلدنافیل) تو نوزادان پره‌ترم، هایپرتنشن ریوی هست. سیلدنافیل با مهار PDE5 باعث گشاد شدن عروق ریوی و کاهش فشار عروق ریه می‌شه . تو نوزادهای پره‌ترم ممکنه در مواردی مثل pulmonary hypertension مرتبط با BPD یا بعضی موارد PPHN هم استفاده بشه. البته بسته به شرایط نوزاد و تشخیص تیم NICU علت تجویز می‌تونه متفاوت باشه.

۱۰ جلسه فیزیوتراپیمو رفتم و تمریناتش رو هنوز انجام دادم
ولی بعد از کل اینها هنوز دامنه‌ی حرکتی مچم کامل نیست و اندازه‌ی اون پای سالمم دامنه داره و هنوز انگار این تاندون های اطرافش خشک شدن(شرمنده اینقد عامیانه حرف میزنم)
این عادیه یا برم دکتر؟
اگه بعد از 10 جلسه فیزیوتراپی و انجام تمرین‌ها هنوز دامنه حرکتی مچت کامل برنگشته، لزوما غیرعادی نیست، چون بسته به علت آسیب، شدت درگیری، مدت بی‌حرکتی، جراحی/گچ‌گیری و زمانی که از آسیب گذشته، برگشت دامنه حرکتی می‌تونه زمان‌بر باشه. ولی اینکه هنوز حس خشکی یا محدودیت حرکت داری، مخصوصا اگه نسبت به قبل پیشرفتی نداشتی، درد، ورم، گیر کردن حرکت یا بدتر شدن هم هست، بهتره دوباره پزشکت یا فیزیوتراپیستت معاینه‌ات کنن. گاهی نیاز به ادامه درمان، تغییر برنامه تمرینی یا بررسی بیشتر هست.

اگه بعد از 10 جلسه فیزیوتراپی و انجام تمرین‌ها هنوز دامنه حرکتی مچت کامل برنگشته، لزوما غیرعادی نیست، چون بسته به علت آسیب، شدت درگیری، مدت بی‌حرکتی، جراحی/گچ‌گیری و زمانی که از آسیب گذشته، برگشت دامنه حرکتی می‌تونه زمان‌بر باشه. ولی اینکه هنوز حس خشکی یا محدودیت حرکت داری، مخصوصا اگه نسبت به قبل پیشرفتی نداشتی، درد، ورم، گیر کردن حرکت یا بدتر شدن هم هست، بهتره دوباره پزشکت یا فیزیوتراپیستت معاینه‌ات کنن. گاهی نیاز به ادامه درمان، تغییر برنامه تمرینی یا بررسی بیشتر هست.
هنوز دامنه اش به حالت عادی برنگشته
یعنی بدون لنگ زدن راه میرم هیچ دردی هم ندارم
حتی چند روز پیش مجبور شدم ۱۳ کیلومتر پیاده روی کنم بازم هیچ مشکلی نبود و درد و ورم عجیبی وجود نداشت
ولی دامنه حرکتیش هنوز در حدی نیست که بازم بخوام اروم اروم بدوم

هنوز دامنه اش به حالت عادی برنگشته
یعنی بدون لنگ زدن راه میرم هیچ دردی هم ندارم
حتی چند روز پیش مجبور شدم ۱۳ کیلومتر پیاده روی کنم بازم هیچ مشکلی نبود و درد و ورم عجیبی وجود نداشت
ولی دامنه حرکتیش هنوز در حدی نیست که بازم بخوام اروم اروم بدوم
اینکه درد، ورم، لنگش یا مشکل توی راه رفتن نداری و حتی پیاده‌روی طولانی رو هم تحمل کردی، خوبه. ولی برگشت دامنه حرکتی معمولا از برگشت راه رفتن عادی عقب‌تره و بسته به آسیب اولیه، مدت بی‌حرکتی و بافت‌های درگیر ممکنه زمان بیشتری ببره.

اگر ROM نسبت به قبل داره بهتر می‌شه ، بیشتر به نفع روند طبیعی بهبوده. ولی اگه یه مدته پیشرفتش متوقف شده، حس stiffness خیلی واضحه، یا هنوز محدودیت حرکتی اجازه برگشت تدریجی به دویدن رو نمی‌ده، بد نیست دوباره توسط پزشک/فیزیو ارزیابی بشه که ببینن محدودیت بافت نرم، کپسول، یا چیز دیگه‌ای مطرح هست یا نه...

سلام روی شونه‌ی راستم یه خط دو یا سه سانتی بنفش یا یاسی رنگ چند ماهه که هست و یه کم هم فرو رفتس و وقتایی هم که دست راستمو تکون میدم یکم سمت داخلی ماهیچه دوسر بازوم نزدیک به کتف حس داره.
از روی توضیحی که دادی نمی‌شه دقیق گفت، ولی اینکه چند ماهه یه خط بنفش/یاسی‌رنگ که کمی هم فرورفته هست، بهتره بری دکتر معاینه کنه.
ولی این چندتا سوال رو هم جواب بده :
اندازه‌اش تغییر کرده یا نه؟ درد، خارش، حساسیت یا بزرگ‌تر شدن داشته؟ ضربه، کشیدگی عضله، ورزش سنگین، تزریق یا آسیب اون ناحیه قبلش داشتی؟
اون حسی هم که با حرکت دست سمت داخل بازو/نزدیک شونه داری، اگه همراه درد، ضعف، محدودیت حرکت یا بیشتر شدن علائم بوده هم بگو.

من کف سرم موررمور می‌شه همش و یه چیز خارجی نیست یعنی مثلا نمی‌خاره فقط یه حس مورمور و گزگز دارم گاهی و چند ماهه اینجوریه این چیه 👀 👈👉

سلام نه کلا چیزی که مربوط به مو و پوست و اینا بشه نه هیچی
و اینکه اره مقطعیه و درد و قرمزی هم نداره فقط یه حس همون مور مور شدنو داره

اینکه درد، قرمزی، خارش یا مشکل واضح پوست و مو نداری و حالت هم مقطعیه، یه مقدار احتمال بعضی علت‌های پوستی رو کمتر می‌کنه. گاهی تنش عضلات گردن و شونه، استرس، یا بعضی علت‌های مربوط به اعصاب می‌تونن همچین حسی بدن.
یه چندتا سوال: این مورمور بیشتر یه نقطه از سره یا کل کف سر؟ و موقع استرس، خستگی، درس خوندن/کار طولانی، یا گردن‌درد بیشتر می‌شه یا نه؟
چون چند ماهه ادامه داره، اگه داره بیشتر می‌شه، ناحیه‌های دیگه هم درگیر شدن، یا علائمی مثل سردرد جدید، بی‌حسی، ضعف یا علائم عصبی دیگه اضافه شده؟

از روی توضیحی که دادی نمی‌شه دقیق گفت، ولی اینکه چند ماهه یه خط بنفش/یاسی‌رنگ که کمی هم فرورفته هست، بهتره بری دکتر معاینه کنه.
ولی این چندتا سوال رو هم جواب بده :
اندازه‌اش تغییر کرده یا نه؟ درد، خارش، حساسیت یا بزرگ‌تر شدن داشته؟ ضربه، کشیدگی عضله، ورزش سنگین، تزریق یا آسیب اون ناحیه قبلش داشتی؟
اون حسی هم که با حرکت دست سمت داخل بازو/نزدیک شونه داری، اگه همراه درد، ضعف، محدودیت حرکت یا بیشتر شدن علائم بوده هم بگو.
ممنون از پاسختون🙏
اندازه که گفتین دقیق نمیدونم ولی کمرنگ تر شده. هیچ حس خاصی هم نداره. درباره قسمت داخل بازو هم خیر علائمی نداشته. ورزش هم داشتم از مربی پرسیدم گفتش خون مردگیه؟

آخرین ویرایش:
Back
بالا