اولا که شماره ات رو از تو یه تاپیک عممومی بردار :)به نقل از Kalanon :یک عدد آیپاد تاچ سالم نیاز مندم. ترجیحا نسل 2 و 8گیگ . تا قیمت 140 تومن بسته به تمیزیش میخرم. .
دست گلت درد نکنه! من یه ماه پیش تاچ 32 گیگ نسل 4 رو خریدم 420 تومن. اون وقت 500 میدی؟؟به نقل از Mozartine :یه ۴ مال ۳ هفته پیش دارم...۸گیگ و اینه لیست مشخصاتش:
http://www.apple.com/ipodtouch/features/
زیر 5۰۰ نمیدم ولی
مال دوستت احتمالا 3gهبه نقل از Mozartine :اينو من از ايران نخريدم... با مال يه دوستام هم كه از اينجا خريده بود مقايسه كردم، خيلي مال من فزق داره باهاش
نه خوب! اون که آیفون دو برابره برای اینه که باید بیان تو ایران آنلاکش کنن تا سیم کارت های ایرانی رو پشتیبانی کنه! وگرنه انقدر گرون نمیشه! اشتباه محاسباتی داشتی!به نقل از Mozartine :فکر نمیکنم انداخته باشند...چون از نمایندگی اصلی اپل توئ کالیفرنیا خریدم + اونجا اینقدر نخریدم ولی حساب کردم دیدم ایران آیفون رو ۲ برابر میفروشن منم تقریبا ۲ برابر کردم اینومال من سبک تر و باریک تره،خوشگل تره ، مال یون اصلا دوربین نداره من ۲ تا داره یه سری چیزای دیگه یه نرمافزاری شونم میفرقه
به خدا آیپاد اونقدر متنوع نیستبه نقل از Mozartine :همين الان توي فروشكاهش بودم... به يارو نشون دادم كفت اينو ازت ميخرم ٣٥٠ ... ولي ٨ GB ش در بسته رو ميداد ٤٠٠
خوب آخه مال من آک نیستش...اینجا(اصفهان) آیپاد ۴ رو با ۸گیگ حافظه میدن ۴۰۰ حالا من نمیدونم بقیه جاهاروبه نقل از علـي :به خدا آیپاد اونقدر متنوع نیست
الان آخرین مدلش که آیپاد 4ه 8 گیگش 300 32 گیگش هم 400ه