ادبیات بد دانش آموزی

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
این یک موضوعیه که توی تمام مدارس هست و هر کی تکذیب کنه دروغ گفته :D
وقعا بعضی وقت نوع صحبت کردن دانش آموزا با هم و توهین هایی که به هم (و خانواده های هم) میکنن حال آدم رو بهم میزنه و اعصاب خورد می کنه
به نظر شما این نوع حرف ها و ادبیات در شان یک دانش آموز هست؟
برای از بین بردن این ادبیات باید چه کرد؟ :)

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك
پاسخ : ادبیات دانش آموزی

اول من تاييد ميكنم...

اخه يكي ميتونه تو چشه معلم ومديرو معاون و خلاصه هركي با ادب ترين فرد باشه اما تو جمع هاي خودموني(دوستانه و دانش اموزي)خيلي بد دهن باشه و كم نياره....اينو بايد چيكارش كرد؟

fire storm

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 ارومیه
شهر
urm
مدال المپیاد
کانگرو & لیگ پایا (ریاضی)
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

واقعا ناجوره #-o
در واقعا بعضی ها شخصیت خودشون رو پایین میارند یه حرف هایی که در شان یه دانش اموز نیست و جالب اینه که از کاراشون خیلی هم خوششون میاد
همین که خودمون از اونا استفاده نکنیم و بهشون محل نذاریم یه جورایی شبیه یه راه واسه جلب توجهه :-?

به نقل از نمكي :
اول من تاييد ميكنم...

اخه يكي ميتونه تو چشه معلم ومديرو معاون و خلاصه هركي با ادب ترين فرد باشه اما تو جمع هاي خودموني(دوستانه و دانش اموزي)خيلي بد دهن باشه و كم نياره....اينو بايد چيكارش كرد؟

دقیقا
طرف تو چشم مدیر و معاون عاقل ترین بچه ی مدرسست (جالب اینه که اعلام هم می کنن :-\) ولی واقعا یه کارایی می کنه که ادم از هم کلاسی بودن باهاش پشیمون می شه!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

یه ادبیات دیگه که حتما فحش و توهین نیست، میتونه سالم( :D ) باشه با کلمه ها و فعل ها و لحن حرف زدن های مختلف.

به نظر من ادبیات دانش آموزا بین خودشون مشکلی نداره، شما هر جا رو نیگا کنی یه جور ادبیات خاص خودشون رو دارن، بازاری ها، دانشجو ها، کارمندای اداره،... هر جا. اتفاقا به نظر من جالب هم هست!

بعدشم این چیزا مال یه سن خاصه، نهایتا 3، 4 سال و بعدش هم به جز خاطره هیچی ازشون نمیمونه. چرا اینقدر به نظرتون معضل بزرگیه؟!

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از پگاه :
یه ادبیات دیگه که حتما فحش و توهین نیست، میتونه سالم( :D ) باشه با کلمه ها و فعل ها و لحن حرف زدن های مختلف.

به نظر من ادبیات دانش آموزا بین خودشون مشکلی نداره، شما هر جا رو نیگا کنی یه جور ادبیات خاص خودشون رو دارن، بازاری ها، دانشجو ها، کارمندای اداره،... هر جا. اتفاقا به نظر من جالب هم هست!

بعدشم این چیزا مال یه سن خاصه، نهایتا 3، 4 سال و بعدش هم به جز خاطره هیچی ازشون نمیمونه. چرا اینقدر به نظرتون معضل بزرگیه؟!
کی گفته بعد 3 4 سال از بین میره؟
الان من خیلی از دانشجو ها رو هم میشناسم که نوع حرف زدنشون اینجوریه
آخه میدونی چیه؟
خیلی از افراد می خوان با این نوع حرف زدن نشون بدن ما بزرگ شدیم ما این چیزا رو میدونیم

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

اتفاقا ، اگه کسی رو دیدید که در همه حال و همیشه 1 جور رفتار می کنه ، و لحن صحبت و رفتارش با معلم ها همون چیزیه که با بچه هاست و همون چیزیه که جلوی خانواده هست ، باید به این فکر باشید که راه حلی برای اصلاح طرف پیدا کنید ! مگرنه اینکه کسی رفتارش پیش مدیر و معلم فرق بکنه با رفتارش توی جمع دوستانه ، کاملا عادی و طبیعی هست !

هر محیطی ، بنابر نیازهای اون محیط ، نیاز به یه رفتار مشخص رو داره !

fire storm

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 ارومیه
شهر
urm
مدال المپیاد
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

اخه ادبیات اونا با این لحن خیلی فرق داره خودشم فقط لحن حرف زدن که نیست الفاظی که استفاده می شه و یا چیزایی که گفته می شه گاهی خیلی زشته !
خودشم فقط بین خود افراد نیست همه جا :)
صحبت کردن نشان شخصیت فرد هستش شخصیت در همین سنین شکل می گیره (;

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد

به نقل از علـي :
کی گفته بعد 3 4 سال از بین میره؟
الان من خیلی از دانشجو ها رو هم میشناسم که نوع حرف زدنشون اینجوریه
آخه میدونی چیه؟
خیلی از افراد می خوان با این نوع حرف زدن نشون بدن ما بزرگ شدیم ما این چیزا رو میدونیم

خب احتمالا چیزی که من از ادبیات داش آموزی شیندم با چیزی که شما بیشتر منظورتونه و شاید شنیدین فرق میکنه

ما ها خودمون هم بین خودمون ادبیات داریم ولی فحش رکیک و اون مدلی نیست اصلا! گفتم که، فقط کلمه ها و فعل ها جدید، ولی جوری که یه نفر که ندونه اصلا حرفارو نمیفهمه.

در کل من قبول ندارم باید این جور ادبیات رو از بین برد. اصلا فکر نمیکنم قابل از بین بردن باشه!

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Fire Storm :
اخه ادبیات اونا با این لحن خیلی فرق داره خودشم فقط لحن حرف زدن که نیست الفاظی که استفاده می شه و یا چیزایی که گفته می شه گاهی خیلی زشته !
خودشم فقط بین خود افراد نیست همه جا :)
صحبت کردن نشان شخصیت فرد هستش شخصیت در همین سنین شکل می گیره (;

اشتباهتون همین جاست دیگه ! اینکه یک نفر در جمع دوستانه حرف زشت بزنه ، دلیل بر بی شخصیتی طرف نیست !

بی شخصیت ، کسیه که رفتارش ، متناسب با محیط نیست ! مثلا اگه کسی تو جمع دوستانه مثل فردوسی صحبت کنه ، همون اندازه بی شخصیته ، که کسی جلوی خانواده حرف های زشت بزنه !

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

شدیداً موافقم.
و فقط به نظر من، راهش اینه که به طور دوستانه ازشون بخوایم.باور کنین تاءثیر داره.

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از پگاه :
خب احتمالا چیزی که من از ادبیات داش آموزی شیندم با چیزی که شما بیشتر منظورتونه و شاید شنیدین فرق میکنه

ما ها خودمون هم بین خودمون ادبیات داریم ولی فحش رکیک و اون مدلی نیست اصلا! گفتم که، فقط کلمه ها و فعل ها جدید، ولی جوری که یه نفر که ندونه اصلا حرفارو نمیفهمه.

در کل من قبول ندارم باید این جور ادبیات رو از بین برد. اصلا فکر نمیکنم قابل از بین بردن باشه!
آره همون جور که خودتون گفتین اشتباه متوجه شدین
من منظورم استفاده از فحش رکیک و ایناست نه اصطلاحات رایجی که بین بچه های هر مدرسه به سورت اختصاصی هست :D

fire storm

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 ارومیه
شهر
urm
مدال المپیاد
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

به نقل از پارسا :
اشتباهتون همین جاست دیگه ! اینکه یک نفر در جمع دوستانه حرف زشت بزنه ، دلیل بر بی شخصیتی طرف نیست !

بی شخصیت ، کسیه که رفتارش ، متناسب با محیط نیست ! مثلا اگه کسی تو جمع دوستانه مثل فردوسی صحبت کنه ، همون اندازه بی شخصیته ، که کسی جلوی خانواده حرف های زشت بزنه !

من نگفتم کسی که حرف زشت بزنه بی شخصیته ( اصلا نباید به شخصیت کسی توهین کرد چون هر فردی ارزشی داره که نباید زیر پا گذاشته شه) (;
من گفتم شخصیت در این سن شکل می گیره یعنی اگه کسی از حالا عادت کنه هر کسی رو با توهین صدا کنه یا ندونه که با کی باید چه طوری حرف بزنه دیگه تغییرش سخت می شه! (;

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد

به نقل از علـي :
آره همون جور که خودتون گفتین اشتباه متوجه شدین
من منظورم استفاده از فحش رکیک و ایناست نه اصطلاحات رایجی که بین بچه های هر مدرسه به سورت اختصاصی هست :D

من اشتباه متوجه نشده ام! منظورم هم فقط اصطلاحات نیست، کلا نوع حرف زدن رو میگم. اونم یه جور ادبیاته دیگه، یه نوع حرف زدن خاص بین اشخاص خاص.

به نقل از Fire Storm :
من گفتم شخصیت در این سن شکل می گیره یعنی اگه کسی از حالا عادت کنه هر کسی رو با توهین صدا کنه یا ندونه که با کی باید چه طوری حرف بزنه دیگه تغییرش سخت می شه! (;

شما گفتین با مدیر و ناظم و معلم یه جور دیگه حرف میزنه! پس میدونه با کی باید چجوری حرف بزنه.

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

خیــلی مزخــرفه . اسمشــم می ذارن صمیمــیت ، کیفم می کنن باش . من کــه به شخصه تا حــالا یکی از این کلــماتو حتــی یک بارم استفاده نکردم . نمی دونم . شاید اقتضای سنــه . امــا اگــه هست ، چرا خیلیــا ( Such As Me)اینطــوری نیستن ؟

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

به نقل از پگاه :
شما گفتین با مدیر و ناظم و معلم یه جور دیگه حرف میزنه! پس میدونه با کی باید چجوری حرف بزنه.

پس وقتی به دوستاش هم توهین میکنه میدونه با کی چطوری حرف بزنه؟
مگه ارزش بچه ها از مسوولین کمتره؟

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : ادبیات بد دانش آموزی

به نقل از Fire Storm :

خوب من هم همین رو می گم ! :D می گم اگه طرف بدونه توی هر محیطی باید چه طوری رفتار کنه ، دیگه مشکلی نیست !

به نقل از nimafo :
پس وقتی به دوستاش هم توهین میکنه میدونه با کی چطوری حرف بزنه؟
مگه ارزش بچه ها از مسوولین کمتره؟

آیا فحش هایی که توی جمع دوستانه داده می شه ، به قصد توهین داده می شه ؟

کلا ، بحث سر اینه که رفتار خوب یا بد رو ، محیط مشخص می کنه ! مثلا وقتی جلوی مدیر مدرسه هستی ، به یکی بگی "آشغال" خیلی خیلی خیلی زشته ! ولی اگه توی جمع دوستانه ای که همه با هم راحت هستند و همه از فحش های ناجور استفاده می کنند ، تو هم فحش بدی ، مشکلی نداره !

یعنی بررسی کردن رفتار یک فرد ، بدون بررسی کردن محیطی که اون رفتار رو توش انجام می ده ، غیر ممکن و غلطه !

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از پگاه :
من اشتباه متوجه نشده ام! منظورم هم فقط اصطلاحات نیست، کلا نوع حرف زدن رو میگم. اونم یه جور ادبیاته دیگه، یه نوع حرف زدن خاص بین اشخاص خاص.
فک کنم عنوان اپیک رو خوب انتخاب نکردم
الان بهتر شد:
ادبیات بد دانش آموزی
من کلا مشکلم با استفاده از الفاظ رکیک و اینجور چیزاس :)

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

به نقل از پارسا :
آیا فحش هایی که توی جمع دوستانه داده می شه ، به قصد توهین داده می شه ؟
نه.ولی ارزش جمع رو پایین میاره

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

ما که جریمه گذاشتیم هرکی حرف زشت بزنه بسته به حرفش باید پول بده :D

وقتی کسی خیلی عصبانی میشه پولشو میده و بعد طرفو زیر فحش میکنه ، اگه کسی بخواد دفاع کنه باید دو برابرشو بده و دفاع کنه :D

تا الان جواب داده و ادبیات مدرسه خیـــــــلی اصلاح شده

با تشکر از دوست خوبم با این روش پیشنهادیش :D

fire storm

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 ارومیه
شهر
urm
مدال المپیاد
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

اخه جریان نحوه ی حرف زدن با مدیر نیست( وگرنه اگه قرار به احترام گذاشتن به بزرگتر ها باشه معلم ها هم بزرگترند) :)
جریان انجام یه کارهای دیگست که باعث محبوبیتشون می شه

به نقل از پارسا :
خوب من هم همین رو می گم ! :D می گم اگه طرف بدونه توی هر محیطی باید چه طوری رفتار کنه ، دیگه مشکلی نیست !

ایا فحش دادن به همدیگه رفتار مناسب تو گروه های دوستیه؟!

در مورد اون فحش ها هم فحش داریم تا فحش :D

بالا