يه نكته فني!توي دو خط نظر 3 تا "اما" گفتي!:دي!به نقل از R0zh!n D :من که خیلی دوس دارم رانندگی کنم! اما جرئتشو ندارم! نه واسه خودما...میترسم تا وقتی هنوز درست یاد نگرفتم بزنم یکیو زیر کنم!!!
اما شاید یه جا بیرون از شهر شروع کنم! اما فعلا که خیلی زوده واسه این حرفا!
اینم حرفیه! من پشت ماشین داییم مینشتم بعد بابام فهمید کلی فهشم داد و دیگه نزاشت بشینم!!! البته من فقط جلو میرفتم (دنده عقب پیش نیومد!)به نقل از پگاه :در ضمن به نظر من 18 ساله بودن و توانایی رانندگی هیچ ربطی به هم ندارن. یکی 10 سالشه عالی میرونه یکی 10 ساله گواهینامه گرفته هنوز تو دنده عقب رفتن مشکل داره![]()
حرفشون خيلي درسته، با اين تفاوت كه قتل شبه عمد محسوب ميشه، يعني اعدام ندارهبه نقل از panther :جدا تو شهر دیوونگیه!!
اما یه زمانایی، وقتی میریم بیرون شهر که خلوته، عموم میزاره من بشینم!
بکشی کسی رو قتل عمده البته
!![]()
اينكه توي ايران زير 18 سال هست (و توي خيلي جاهاي ديگه) به خاطر توانايي يا هر چيز ديگه اي نيست.به نقل از GCD :مشکل اینجاست که توی ایران هیچ راه قانونی مستقیم برای رانندگی زیر 18 سال وجود نداره! واسه همین کسی که رانندگی میکنه میگه آب که از سر گذشته، یه وجب و صد وجبش فرقی نداره! پس هر کاری میخواد میکنه (آنرود، آفرود، ویراژ، سرعت و...)
ولی مثلا توی آمریکا برای افراد 16 ساله (خیلی کمن افرادی که زیر 16 رانندگی کنن) به منِ 16 ساله گواهینامه D-1 میدن که میتونم باهاش داخل شهر تا یه سرعت خاص و با یه تعداد سرنشین خاص، و بیرون از شهر به همراه یک بزرگتر که 3 سال گواهینامه داشته باشه رانندگی کنم، بنابراین من از راه قانونی نیاز خودمو برطرف کردم
خیلی از -18 ها اصلا رانندگی بلد نیستن! فقط بلدن ماشین رو به حرکت در بیارن، بنابراین وقتی یه -18 گواهینامه بگیره مطابق استانداردها رانندگی می کنه
نتیجه: 1. کار بدیه 2. راه قانونی وجود نداره بنابراین...![]()
کاره سختیه تو ترافیک رانندگی!! خیلی سخت تر از جاهای دیگس!به نقل از پگاه :به نظر من واسه ی تو شهر نباید گیر بدن، نهایتا بگن یه بزرگتر بغل دست آدم باشه، چون با این همه ترافیک و اینکه تو خیابون ماشین ها نیم متر نیم متر جلو میرن احتمال تصادف اون قدرا نیست.
به نقل از پگاه :بنده تا به حال تجربه پشت رول نشستن نداشتمدر حد صفر هم نیستم یعنی، منفی
بگم هم به هیچ وجه موافقت نمیشه، بابای من ماشینش به جونش بسته اس، خط " بندازی" روش خفه ات میکنه، خودش خط "بندازه" روش اشتباهه دیگه، پیش میاد!
مادر گرام هم که... نمیذاره . البته جاش هم نیست، تو شهر رو که کلا بیخیال بیرون شهر هم نمیریم اصلا!
به نظر من واسه ی تو شهر نباید گیر بدن، نهایتا بگن یه بزرگتر بغل دست آدم باشه، چون با این همه ترافیک و اینکه تو خیابون ماشین ها نیم متر نیم متر جلو میرن احتمال تصادف اون قدرا نیست.
در ضمن به نظر من 18 ساله بودن و توانایی رانندگی هیچ ربطی به هم ندارن. یکی 10 سالشه عالی میرونه یکی 10 ساله گواهینامه گرفته هنوز تو دنده عقب رفتن مشکل داره![]()
به نقل از panther :شاید شما هم خیلی دیده باشین (یا حتی خودتون) که بعضیا بدون گواهینامه رانندگی میکنن!
1.شما اینکارو میکنین؟؟
2.نظرتون چیه راجع بهش!
همین خاطراته که درس عبرت میشه ! گوش کن تا نگی ,نگین !به نقل از panther :بچه ها یه چیزی!!! خاطره نگین اینجا!بحث کنیم!!|