• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاک خوری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام، شاید خیلییییی هارو دیده باشین که میل عجیبی به خوردن خاک دارن یا یه جورایی معتاد بو کردن بوی خاک وقتی بارون میاد هستند،یا حتی کسانی که مهر میخورند!!!! 8-}
(اعتراف خبیثانه! من هنوزم........ :-")
یکی از دلایل این مساله، فقر آهنه و کم خونی که قبلا بحث شد!
حالا میخواستم بدونم
1. کسی تو این سایت هست که اینکارو کنه؟
2.ضرر هاش چیه؟
ممنون ;;)

پاسخ : خاک خوری

گونه هاي زيادي از پستانداران ، پرندگان، خزندگان و حتي حشرات،خاک مي خورند . از مدت ها پيش، گمان مي رفت

اين رفتار در واقع تلاشي براي تامين مواد معدني ضروري است . اما بررسي هاي جديد نشان مي دهند که خاک خوري هميشه به اين منظور صورت نمي گيرد .

تنظيم pH معده ، سم زدايي متابوليت هاي ثانويه گياهان و مقابله با نارحتي هاي گوارشي، از جمله اسهال ،

از دلايل جديدي هستند که براي توجيه رفتار خاک خوري جانوران مطرح شده اند.

بین کودکان و زنان باردار تا اونجایی که میدونم بیشتره خاک خوری !

خاک هم ارزش غذایی نداره ! فقط تا اونجایی که حدس میزنم شاید مشکلاتی تو هضم و دفع ایجاد کنه ! کلا مشکلات گوارشی !

نه من شنیدم اگه مستقی خاک بخوری باعث میشه انگل پیدا کنی، اما مهر احساس میکنم باعث آسیب دیدن سلول های اپیتلیال میشه! تجربه کاملا شخصیه! ;D

جل الخالق!
تا حالا نشنیده بودم [-o< (خدایا ما را در راه نیل به راه راست هدایت فرما!)

ببین یعنی چیزی به اسم رژیم خاک خوری وجود داره؟ یا همینجوری یک میل درونی بهتون میگه خاک بخورید؟ :o

سلول های اپیتلیال کدوما هستن؟ میشه خودت بیشتر برام بگی پانتر عزیز :-\

:o
الان روبروت یه حرفه ایش نشسته! ;D ظاهرن 4-5 درجه بدتر از من ستارس!
اتفاقا میل خیلی شدیدیه! که تو خیلی آدم ها هست
سلول های اپیتلیال(همون پوشاننده های سطح خارجی بدن مثله لوله ی گوارش!)
رژیم نیست!
یه میله شدیده.
من خودم یه مدت که خیلی اینکارو میکردم،(مثلا بگم یه چند تا مهر تموم شد! ;D :-[) احساس میکردم گلوم خیلی درد میکنه، چیزای خیلی ترش میخوردم میسوزوند! بعد که قط کردم، یعنی کم شد، احساس میکنم خیلی بهتره!
مثلا ستاره میگفت حتی خاک لیس میزنه! :o جدا فکر نمیکردم وضع بد تر از خودم وجود داره!
آخه خیلی خوشمزس! :-[

• لایک
امتیازات: HHH

پزشک هم مراجعه کردین؟!
فقط به خااطر کم خونیه؟

از بچگی همینجور بودین؟
در مورد زنای باردار فقط فهمیدم ویار خاک میکنن!!!!!!!!!!!

آقا ما رو نکش وسط دیگه ! ;D

من خود خاک یا کود و اینا رو نمیخورم، فقط یه دفه تو جرئت حقیقت مجبور شدن یه زبون به گیاخاک بزنم! :-"
ولی کلا مهر و شن دریا و گچ و یخ و اینا دوست دارم، که میگن نشونه های کم خونیه ، ولی من آزمایشم دادم، کم خونی ندارم! :-?
نمیدونم این میل از کجا میاد! ;D

ستاره منم کود نمیخورم! :o تازه من وضعم بهتره فقط مهر میخورم خاک کفشو اینا .... :-" :>
گفتم که بعد یه مدت اعتیاد میشه!
ویار خاک :-s :-? فکر نکنم...

من اینکاره نیستم ولی وقتی یه مهر بو میکنم،دیگه ولش نمیکنم.اینقدر بو میکنم تا گرسنم بشه،بعدش غذا رو به اون ترجیح میدم و ولش میکنم. ;D ;D

اگر خاک نخورید چه حسی بهتون دست میده؟
خاک نرم ی خورید؟
مهر رو گاز می زنید یا می زاد تو دهنتون آب شه!؟
در مرود نحوه خوردنتون بیشتر توضیح بدید چون من یکم خاک بره زیر دندونم هرچی خوردم رو بیرون می ریزم

Back
بالا