نحوه کار باتری

• شروع کننده موضوع

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
سلام

من دقیقا نمی فهمم باتری چجوری کار می کنه ... یعنی چه چیز باعث میشه که بتونه مدام انرژی رو که از دست میده دوباره تولید کنه ...

کسی میتونه کمک کنه؟

ممنون میشم :)

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
پاسخ : نحوه کار باتری

خب باتری چی؟
خورشیدی؟ خشک؟ مایع اسیدی ها؟
یا چیز دیگه؟

• شروع کننده موضوع

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

باتری قلمی ... همین باتری ساده ای که تو مدار میذاریم

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

من منطور شما را از اینکه انرژی را که از دست می ده دوباره تولید می کند چیست نمی فهمم اما با توجه به سواد خودم اگر بخواهم یک جواب کلی بدهم این است که خب انرژی موجود در باطری انرژی پتانسیل شیمایی هست برای آزاد شدن این انرژی یک تغییر شیمیایی احتیاج است در باطری هم در اثر ترکیب مواد درون باطری با هم و واکنش شیمیایی بین آنها انرژی پتانسیل شیمیایی تبدیل به انرژی الکتریکی می شود ( و آزاد می شود ) و این کار آنقدر ادامه پیدا می کند تا همه ی مواد واکنش دهنده در باطری مصرف شوند . در واقع باطری هیچ انرژی را از دست نداده فقط انرژی شیمیایی موجود در آن به انرژی الکتریکی تبدیل و آزاد شده . (در غیر این صورت من منظور شما را اشتباه فهمیدم :-? )

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

شاید منظور وقتیه که باتری کار نمیکنه و بعد دوباره شروع به کار میکنه! آره؟

خب اگر منظور اون باشه به خاطر واکنش ها هیدروژن تولید میشه که از اتصال بدنه فلزی به اون وسط باتری جلوگیری میکنه
اگر یک مدت صبر کنید هیدروزن دوباره آب میشه و کار میکنه باتری

• شروع کننده موضوع

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

منظور من همون واکنش های شیماییه ... مگه چه واکنشی رخ میده که انرژی تولید بشه؟

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

توجه کنید ، اگر بخواهیم یک توضیح در مورد واکنش هایی که در باطری اتفاق می افتد و منجر به تولید انرژی می شود ، بدهیم می توانیم بگویم که :
در باطری هنگامی واکنش هایی شیمیایی رخ می دهد که الکترون ها جریان داشته باشند (یعنی قطب مثبت باطری به قطب منفی آن وصل باشد ) . چون این جا دامنه ی صحبت ما در مورد باطری های قلمی است ، پس واکنش شیممیایی در آنها را بیان می کنیم ، در باطری های قلمی اغلب یک میله ی فلزی ( فکر کنم بیشتر روی ) در یک مایع اسیدی قرار داده میشود . اسید شروع به واکنش با فلز می کند و فلز ها هم همیشه تبدیل به یون مثبت (کاتیول ) می شوند و بعد در اثر همین واکنش ها و جریان الکترون ها ، انرژی شیمیایی انرژی الکتریکی تولید می شود! راستش خودم به شخصه از این دقیق تر در مورد واکنش ها نمی دانم . اگه بازهم می خواهید بیشتر در مورد واکنش ها بدانید ، باید از انجمن شیمی بپرسید. :-?

بالا