مراحل و قدم ها برای فعال کردن مجدد سایت

• شروع کننده موضوع

کاربران حذف شده

لنگر انداخته
خوب همونطور که هممون میبینیم سایت اوضاع مناسبی نداره و تو وضعیت بدی قرار داره، قدم اول که مشخص هست(برطرف کردن مشکل ورود به سایت) و اونطور که من اطلاع دارم انجام شده و فقط موضوع برطرف شدن کَش ISP ها مطرح هست.
قدم های بعدی رو اگه برنامه ریزی کنید و درست پیش برید سایت در عرض یک مدت کوتاه میتونه به سرعت به حالت قبل برگرده، منتها مهم پیشنهادات هست. پیشنهاد شخصی من اختصاص دادن تمامی خروجی های سایت به این موضوع هست. یعنی پادکست و نشریه و حتی قالب سایت رو در جهت رفع شکل ورود به سایت طرح ریزی کنید تا یه اطلاع رسانی گسترده ای انجام بشه..بعد سایت به روال قبل برمیگرده..

پ.ن: برنامه ریزی با افزایش درصد رسیدن به هدف همراه هست.پس اینکار رو کنید.

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
پاسخ : مراحل و قدم ها برای فعال کردن مجدد سایت

محسن جون، البته به عنوان يه پاورقي اعلام كنم كه يه جايي كه روزي 600 نفر آنلاين داشته، حالا ميرسه به 5 نفر، از اين مرده تر نميشه!

الان دقيقا اون حالتيه كه نبايد پيش بياد.
همش هم به خاطر فيلترينگ نيست. به خاطر ماهاست! خود ما!
درسته فيلتر باعث شد كه خيلي ها نتونن بيان سايت، اما ما از همينايي هم كه اومدن استفاده درست نكرديم!

راه حل درست، اينه كه مباحث به درد بخور رو راه بندازيم. بحث هايي كه بچه ها به خاطر اون بحث ها بيان سايت!!!
و نكته ي كمكي راه حل هم اينكه هي نشينيم بگيم يكي يه كاري بكنه!
خودمون دست به كار شيم و تاجاييكه از دستمون بر مياد،تلاش كنيم

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از Hespride :
محسن جون، البته به عنوان يه پاورقي اعلام كنم كه يه جايي كه روزي 600 نفر آنلاين داشته، حالا ميرسه به 5 نفر، از اين مرده تر نميشه!

الان دقيقا اون حالتيه كه نبايد پيش بياد.
همش هم به خاطر فيلترينگ نيست. به خاطر ماهاست! خود ما!
درسته فيلتر باعث شد كه خيلي ها نتونن بيان سايت، اما ما از همينايي هم كه اومدن استفاده درست نكرديم!

راه حل درست، اينه كه مباحث به درد بخور رو راه بندازيم. بحث هايي كه بچه ها به خاطر اون بحث ها بيان سايت!!!
و نكته ي كمكي راه حل هم اينكه هي نشينيم بگيم يكي يه كاري بكنه!
خودمون دست به كار شيم و تاجاييكه از دستمون بر مياد،تلاش كنيم

آقای معاون ! این شما هستید که زمینه ی ترک سایت رو فراهم کردید ! :|
با حذف بیهوده ی بهترین انجمن های سایت، چه چیزی برای بحث باقی می مونه ؟!!
کارمون شده پست دادن توی « حرف بزن » و گلایه از این و اون !
حداقل اگر قرار نیست فیلترینگ برطرف بشه ... انجمن ها رو برگردونین !!!
سینما ، عکس ، موسیقی ، تاریخ و فرهنگ ، فراسرشت ، سمپاد ، جامعه شناسی و ...
من فقط خودم رو مثال می زنم : با حذف این انجمن ها، هیچ شوقی برای ادامه ندارم ! شما بگو، مشکل از منه ؟!! :)

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
پاسخ : مراحل و قدم ها برای فعال کردن مجدد سای&#1578

به نقل از Kinder :
آقای معاون ! این شما هستید که زمینه ی ترک سایت رو فراهم کردید ! :|
با حذف بیهوده ی بهترین انجمن های سایت، چه چیزی برای بحث باقی می مونه ؟!!
کارمون شده پست دادن توی « حرف بزن » و گلایه از این و اون !
حداقل اگر قرار نیست ف****رینگ برطرف بشه ... انجمن ها رو برگردونین !!!
سینما ، عکس ، موسیقی ، تاریخ و فرهنگ ، فراسرشت ، سمپاد ، جامعه شناسی و ...
من فقط خودم رو مثال می زنم : با حذف این انجمن ها، هیچ شوقی برای ادامه ندارم ! شما بگو، مشکل از منه ؟!! :)

حذف تمامی اون انجمنا به خاطر رفع ف****ر بوده و بیخود حذف نشدن !

مطمئن باش هیشکی هم دوس نداره این انجمنا رو بیخودی حذف کنه تا کاربرا شوقشونو از دس بدن !

اگه ما بخوایم ، با همین انجمنا کار خودمونو میکنیم و بحث هارو راه میندازیم ! بیخود بهونه تراشی نکنین ! در ضمن علی جان !

یه سوال ازت دارم ! یادمه بهم گفتی زیاد قاطیه انجمن های علمی نمیشی ؟! همه ی اون انجمن های بالا هم ... !

میشه بگی چرا ؟! یعنی با این که سمپادی هستی هیچ شوقی نداری حتی تو یکی از بحث های تخصصی علمی بحث کنی ؟! :-/

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

شما نمی تونید تصور کنید ما برای رفع فیلتر در چه پروسه مسخره ای گیر کردیم !

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
پاسخ : مراحل و قدم ها برای فعال کردن مجدد سای&#1578

میشه بگی چرا ؟! یعنی با این که سمپادی هستی هیچ شوقی نداری حتی تو یکی از بحث های تخصصی علمی بحث کنی ؟! :-/

میشه من جواب بدم؟

نه، ندارم! این جا تقریبا همه دبیرستانی هستن و بحث های تخصصی (!) علمی هم برای من یکی که غیر قابل درکه!
بعدشم هرکی یه علاقه ای داره، هیچ ربطی هم به سمپاد و سمپادی بودن نداره ! من شخصا هیچ علاقه ای به بحث در مورد ریاضیات و فیزیک و شیمی و زیست و المپیاد و زبون برنامه نویسی هایی که هنوز یاد نگرفتم ندارم! من دوست دارم راجع به فوتبال و شنا و موسیقی و سوسک بحث کنم، انجمن موسیقی رو که فرستادن اون دنیا ، ورزش هم که کسی توش نیست با من بحث کنه، هر جا هم اسم سوسک میارم همه اخ و پیف میکنن و در میرن!
و خیلیای دیگه هم مثل من! ( با سلیقه های خودشون ) برا همین کار همه شده پست دادن توی حرف بزن!

یه چیز دیگه هم این که این جا همه برای بقیه موعظه میکنن و میگن " باید کار عملی کرد, نباید فقط حرفش رو زد" ولی خودشونم فقط حرف میزنن! از کار عملی خبری نی! منم روش !

اینا نظر من بود، والسلام!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از محمّد :
شما نمی تونید تصور کنید ما برای رفع ف****ر در چه پروسه مسخره ای گیر کردیم !

دقیقا !!! :D یکمیشونو میتونین با همین جریان ISP ها تصور کنین ! موقع ف***رینگ فک کنم در عرض 2 دقسقه ISP همه جا تایید کرد !

ولی موقع رفع ف****ر ... ! خودتون بهتر میدونین ! این چیزا رو نمیشه پیش بینی کرد ! فقط اینو میتونیم مطمئن باشیم که برای رفع ف***ر داره

تلاش میشه ! و کسی ول نکرده این قضیه رو ! (; اینجا ا*ر*ن است دوستان ! :-"

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

ستاره جان شما که میگی همه حرف میزنن، من مسابقه درست کردم با سوالای آسون،کلی تاپیک زدم ،|
فحش دادم،
پ.خ دادم،
هیشکی نمیاد، من یه نفر دیگه چیکار میتونم کنم؟

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

اقا منم یه پیشنهاد دارم......
اول یه چیزی بگم: (لاقل در مورد خودم صدق می کنه این موضوع که ): من قبلنا همیشه با ذوق و شوقی زیاد میومدم سایت و خیلی حس خوبی داشتم تو تاپیک ها پست بدم و .... اما واقعا الان با اینکه حتی هر روزم ان می شم اما شاید هر 2-3 روز یه بار یه پست اونم تو حرف بزن بدم....چرا؟چون یک می بینم که خب کاربرا خیلی کمن....2-موضوعات مورد علاقم نیست
به نظر من اولین راه اینه که بیایم یه نظر سنجی بذاریم که مثلا بچه ها چه بخش هایی رو ترجیح می دن تا بیشتر تاپیک ها در اون انجمن زده شه تا علاقه ی کاربرا به حضور در اون بحث اغاز شه........

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از 4245 :
حذف تمامی اون انجمنا به خاطر رفع ف****ر بوده و بیخود حذف نشدن !

مطمئن باش هیشکی هم دوس نداره این انجمنا رو بیخودی حذف کنه تا کاربرا شوقشونو از دس بدن !

اگه ما بخوایم ، با همین انجمنا کار خودمونو میکنیم و بحث هارو راه میندازیم ! بیخود بهونه تراشی نکنین ! در ضمن علی جان !

یه سوال ازت دارم ! یادمه بهم گفتی زیاد قاطیه انجمن های علمی نمیشی ؟! همه ی اون انجمن های بالا هم ... !

پدرام جان من واقعاً از شما توقع همچین حرفی رو نداشتم !
شاید توی جو اینجا بودن یکی از عواملی هست که شما رو به اشتباه انداخته ... ولی سمپادی بودن دلیل نمی شه من به بحث های علمی علاقه داشته باشم !
فکر می کنم به اندازه ی کافی توی مدرسه می کشیم ! اینجا دیگه ولمون کنین !!!
بعدشم، من هیچ منطقی برای حذف انجمن نمی بینم !
اگر یکم حوصله به خرج می دادند، می تونستن تاپیک ها و بحث های مشکل دار رو پیدا و حذف کنند !
نکنه با این کارا خسته می شن ؟!! ^-^

من به عشق هنر و انجمن هاش به سمپادیا میومدم !
الان که از 6 تا انجمن 3 تاش _اون هم دقیقاً همون 3 تایی که مورد علاقه ی من بودن_ رو نمی تونم پیدا کنم، باید چیکار کنم ؟!!
یعنی شما معتقدید یک سمپادی همش باید توی علم و کتاب عمرش رو حروم کنه ؟!!
این مملکت فردا هنرمند نمی خواد ؟!!
به قول ستاره، من میخوام در مورد سوسک بحث کنم ! باید کی رو ببینم ؟!!

مدیریت هم که قربونش برم، دقیقاً توی فصل اهدای جوایز سینمایی و مربوط به موسیقی، دقیقاً وقتی که انجمن باید به اوج خودش برسه، لطف کردن و پاکش کردن !!! :|

به نقل از مُحسن..! :
دعواها و بحث های بیهوده و مسخره رو بزارید یه جا دیگه، قرار شد به فکر مرحله اول باشیم یعنی ف****رینگ. تنه درخت داره بریده میشه اونوقت آقا به فکر شاخه هاشه. الان اصلا انجمن مهم نیست، سایت مهمه. اگر پروسه رفع ف****رینگ واقعا اینقدر مسخره هست که ارزش زمان گزاری نداره چرا رو دات نت یا کلا یه دومین دیگه سرمایه گذاری نمی کنید.

شما هنوز مشکل رو پیدا نکردید ! چجوری می خواید حلش کنین ؟!!

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

منم با محست موافقم .
فعلا بحث در باره ی انجمن ها را بیخیال شین و به فکر سایت باشین بعد که سایت باز شد میتونیم سره انجمن ها و ..... بحث کنیم!
اما در باره ی صحبت هسپراید که بخواهیم بحث های درست راه بندازیم !
سایت تو زمان قیلترینگ حد اکثر روزی 40 تا کار بر داره که راحت بتونن بیان سمپادیا ! با 40 نفرم نمیشه بحثای خیلی خیلی خوبی راه انداخت اونم تو همه ی زمینه ها!
ولی مطمئنن اگه سایت باز بشه دوباره سایت به همون روال قبل بر میگرده!

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از مُحسن..! :
خوندی چی نوشتم؟! دارم میگم بیخیال موضوعات! سایت ف****ره چه فرقی میکنه یه انجمن باشه یا نباشه، وقتی کاربر کم باشه عملا امکانات به درد جرز دیوارم نمیخوره. باید برای رفع ف****ر فکر کرد.
بله....خوندم چی نوشته بودین....ولی ببخشین محسن خان من و شما برای رفع فیلترینگ چه می تونیم کنیم؟
امدیم و سایت تا 3-4 ماه دیگه فیلتر بود....من می گم با همین تعداد کاربریم که هست 1- نذاریم سایت بخوابه و همه ی کاربرا برن
2-یادم رفت چی می خواستم بگم :-?

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از مُحسن..! :
خوندی چی نوشتم؟! دارم میگم بیخیال موضوعات! سایت ف****ره چه فرقی میکنه یه انجمن باشه یا نباشه، وقتی کاربر کم باشه عملا امکانات به درد جرز دیوارم نمیخوره. باید برای رفع ف****ر فکر کرد.

محسن جان ؟!!
یک چیزی رو راستش رو می گی ؟!!
یکم به من نگاه کن ... روی پیشونی من نوشته اِشک ؟!! ^-^

الان جداً جمع شدین اینجا بحث کنین که سایت از فیلترینگ در بیاد، بحث سره چیه ؟!!
اگر مشکلتون فیلترینگه، که سایت با تاپیک شما باز نمی شه !
اگرم خیلی بر این موضوع اصرار دارید، دعایی چیزی پخش کنید شاید به یک جایی رسیدیم !!! :)

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از مُحسن..! :
ولله من یه لحظه فکر کردم نوشته اینگ!
الان مشکل ف****رینگه، ما ایده هامون رو میزاریم برای اینکه ببینیم سایت چطوری میتونه از ف****ر در بیاد، بلاخره یه سری ایده هست، یا اصلافرض رو بر این میازریم که از ف****ر در نیاد، باید مهاجرت و فعالیت مجدد و یا یه کاری کنیم . الان بیایم در مورد انجمن ها صحبت کنیم فایدش چیه؟ کاربر داریم اصلا برای اینکه مثلا انجمن موسیقی باز شد بیان نظر و تاپیک بدن؟! انگار بریم تو یه جایی کشاورزی کنیم که خاکش مرده باشه.

( ضمن اینکه شما خیلی نمک دارید !!! :| )
آهان ! من یک پیشنهاد خیلی عالی دارم ! چطوره کلاً فروم سمپادیا رو پاک کنیم + بلاگ سایت ==> سایت باز می شه !!!
نظرت چیه ؟!! :|

پایه های هنری و فرهنگی سایت از بین رفتند ... باز شدنش چه سودی داره ؟!!

اگر هم قراره فیلتر بودن .کام باب خوشحالی برای آقای زارعیان و سایت محترمشون بشه ... همون بهتر که اینجا فیلتر بمونه !!!
بعدشم، 3 سال زحمت کشک نیست که یکدفعه تیریپ « خب بچه ها تموم شد ! بریم .نت ... !!! » وردارید !!!!!!!!!! :)

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

آخه مراحل قانینی داره!
اینجوری نیست بگیم که همه یکی یه دخیل ببندیم دم سازمانشون بلکه باز کنن!
میتونیم از آقای مطهری بپرسیم اگه کاری از دستمون بر میاد بگن انجام بدیم.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

جهت روشن شدن افکار عمومی عرض می شود که ما 10 روز پیش درخواست رفع فیلتر دادیم. یک فرم هست که باید امضا کنی و انگشت بزنی و تعهد بدی. تو این ده روز کلی زنگ زدیم ولی تلفنشون اشغال بوده. امروز سعید زارعیان تماس گرفته و همچین مکالمه ای شکل گرفته :

ما: ببخشید 10 روز پیش درخواست رفع فیلتر دادیم و فرم پرکردیم. چی شد؟
اونا: باید زنگ میزدین. حالا ما شما رو میگذاریم تو لیست بررسی. مشکلی نداشت رفع فیلتر می کنیم

طبیعتا انتظار میرفت حداکثر یک هفته ای مساله حل بشه. اما اداره مربوطه تو این 10 روز حتی بررسی هم نکرده سایت رو.

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از Kinder :
پدرام جان من واقعاً از شما توقع همچین حرفی رو نداشتم !
شاید توی جو اینجا بودن یکی از عواملی هست که شما رو به اشتباه انداخته ... ولی سمپادی بودن دلیل نمی شه من به بحث های علمی علاقه داشته باشم !
فکر می کنم به اندازه ی کافی توی مدرسه می کشیم ! اینجا دیگه ولمون کنین !!!
بعدشم، من هیچ منطقی برای حذف انجمن نمی بینم !
اگر یکم حوصله به خرج می دادند، می تونستن تاپیک ها و بحث های مشکل دار رو پیدا و حذف کنند !
نکنه با این کارا خسته می شن ؟!! ^-^

من به عشق هنر و انجمن هاش به سمپادیا میومدم !
الان که از 6 تا انجمن 3 تاش _اون هم دقیقاً همون 3 تایی که مورد علاقه ی من بودن_ رو نمی تونم پیدا کنم، باید چیکار کنم ؟!!
یعنی شما معتقدید یک سمپادی همش باید توی علم و کتاب عمرش رو حروم کنه ؟!!
این مملکت فردا هنرمند نمی خواد ؟!!
به قول ستاره، من میخوام در مورد سوسک بحث کنم ! باید کی رو ببینم ؟!!

مدیریت هم که قربونش برم، دقیقاً توی فصل اهدای جوایز سینمایی و مربوط به موسیقی، دقیقاً وقتی که انجمن باید به اوج خودش برسه، لطف کردن و پاکش کردن !!! :|

اقا جان حالا که سایت ف****ره اون انجمن ها هم که حذف شدن ! میخوای چیکار کنی ؟! :| من نمیگم تو مدرسه میکشی بیا اینجا هم بکش !

حداقل میتونی یه مدت بکشی تا سایت باز شه بعد نکش اقا ! کسی اینجا به زور نمیگه بیا بکش !

در ضمن اینجا انجمن های علمی اونجوری مثل کتابای مدرسه زوری نیستن که باید یه چیزی ازشون یاد بگیری ! دو خط حفظ کنی

فردا بیای تو سوال جواب کم نیاری تا نمره کم بگیری ! خیلی فرق داره ! یه کوچولو تحمل کن وقتتو عوض این که با رفرش کردن هدر بدی

برو یکم از اون انجمنا رو بخون مطمئن باش یهو میبینی دو تا سوال پرسیدی ! (; بعد باز شدن سایت بازم تو و ستاره میتونین در مورد سوسک بحث کنین !

چرا منطقی نمیبینی که اون انجمنا حذف شدن ؟! دلایلتو بگو ؟!

من میبینم ! در مورد این انجمنا میبینم : عکس - موسیقی - تاریخ و فرهنگ ! تو این انجمنا بودم ! انجمن موسیقی به خاطر بخش رپ و تاپیک شاهین ن**ی !

و به خاطر این که کلا رپه ! و به خاطر عکس هاش و پوستر البوم ها ! انجمن عکس که خیلی راحت میشه بهش گیر داد !

انجمن تاریخ و فرهنگ به خاطر چن تا تاپیک روابط با ... ! حالا اگه میگی دلایلم غیر منطقیه خودت یکم فک کن ! هممون میدونیم اون برادرای بالا

دنبال بهونن که به یه چیزی گیر بدن ! خوب میدونیم اینو ! حتی تو سیستم ف***رینگ خودکار ، سیستم دنبال یه سری کلمات میگرده !

که اگه یه دونه هم پیدا بشه ... ! :|

الان من نفهمیدم تو انجمنای مورد علاقتو میخوای یا این که سایت باز شه ؟! که هی به این مستر مطهری گیر میدی که تو فصل اهدای جوایز اومدی ... !؟ :-?

به نقل از Kinder :
پایه های هنری و فرهنگی سایت از بین رفتند ... باز شدنش چه سودی داره ؟!!

اگر هم قراره ف****ر بودن .کام باب خوشحالی برای آقای زارعیان و سایت محترمشون بشه ... همون بهتر که اینجا ف****ر بمونه !!!

اقا چن تا انجمن به دلایلی حذف شدن ! دنیا که به اخر نرسیده ! یعنی چی باز شدن سایت چه سودی داره ؟! اگه نداره چرا وایستادی ؟!

تو هم مثل خیلیای دیگه نیا سایت ! برو ببین کجا پایه های فرهنگی هنری هس اونجا بحث کن ! :| این همه فروم ! کسی به زور نمیگه بیا اینجا !

بعد باز شدن سایت اون انجمنا دوباره برمیگردن و علاقه منداشون دوباره میتونن بحثو راه بندازن ! چی شده مگه ؟!

باز دارین بحثو سیاسی میکنین ؟! بازم .کام و .نت ؟! :rolleyes: بیچاره زارعیان ! :rolleyes: زارعیان داره خودشم به خاطر باز شدن سایت تلاش میکنه ! :rolleyes:

به نقل از محمّد :
جهت روشن شدن افکار عمومی عرض می شود که ما 10 روز پیش درخواست رفع ف****ر دادیم. یک فرم هست که باید امضا کنی و انگشت بزنی و تعهد بدی. تو این ده روز کلی زنگ زدیم ولی تلفنشون اشغال بوده. امروز سعید زارعیان تماس گرفته و همچین مکالمه ای شکل گرفته :

ما: ببخشید 10 روز پیش درخواست رفع ف****ر دادیم و فرم پرکردیم. چی شد؟
اونا: باید زنگ میزدین. حالا ما شما رو میگذاریم تو لیست بررسی. مشکلی نداشت رفع ف****ر می کنیم

طبیعتا انتظار میرفت حداکثر یک هفته ای مساله حل بشه. اما اداره مربوطه تو این 10 روز حتی بررسی هم نکرده سایت رو.

به این پستم توجه کنین ! مشکل از بالاس که خیلی گیر میده ! همه چیز اینجوریه ! اینجا ا*ر*ن است !

در مورد همه چی که مجبور باشی بری اداره و فرم پر کنی و منتظر بمونی باید این مکافات ها رو تحمل کنی ! (; زیاد تو سر هم نزنیم !

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

آقا الان يه نفر دقيقا مشخص كنه

اينجا تاپيك در مورد چيه بالاخره؟؟

رفع فيلتر، يا راه اندازي سايت؟؟

يكيشو انتخاب كن محسن جان، تا پست هاي نامربوط پاك بشن

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بنده هم با حذف کامل انجمن ها مخالفم
میتونستین پست های نا مربوط رو حذف کنین نه اینکه کلا انجمن رو حذف کنین . مثلا همین انجمن عکس . من خودم کلی عکس اونجا آپلود کرده بودم و کلی وقت گذاشته بودم تا اینا آپ شه ولی حال هیچ اثری ازشون نیست .
بنظر من تو این مورد یکم عجله کردین

yas21173

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران

چرا همه هی "حذف انجمن حذف انجمن " میکنن؟ ~X( :-w
ای بابا

برادران و خواهران گرامی ، اگر میخواست این اتفاق بیفته ، شخص اینجانب الان اینجا نبودم! [-(
و ...

هی نگین همش حذف حذف ، ماشاالله تو هر پست 10 بار همه این حرفو تکرار کردن!
انجمن ها حذف نمیشوند!
هیچ وقت !!!
یعنی نباید بشوند! [-o<
عذرخواهم که این حرفو زدم چون کاره ای نیستم که اینو گفتم!
اما ...
از اونجا که همه پست جناب مطهری رو مبنی بر مردن سایت dislike کردن یعنی با این موضوع شدیدا مخالفن ...
پس! ... اگر انجمن ها حذف شوند ... یعنی ... مرگ تدریجی سمپادیا ... :-<

آقای مطهری نمیخواید یک امیدی به بچه ها بدید؟ :|

بالا