سلام بچه ها می خواستم نظر شما رو راجع به تیم ملی و عملکرد های اون بدونم و ایا می توان امید وار بود که تیم ملی ما حداقل به جام جهانی برود؟
اگر نظری دارید بیان کنید
پاسخ : ایا ایران به جام جهانی 2014 صعود خواهد کرد؟
اولا تیم ملی یک سرمربی درست حسابی می خواهد
دوما روی بازیکنان جوان سرمایه گذاری کنند
سوما یک وزارت مستقل برای ورزش لازمه
چهارما پول می خواهد که ما با وجود فروش نفت اینو هم نداریم
والا احتمالش صعودش 70% ! چون که الان کیروش به نظرم میتونه موثر باشه! و بازیکنایه خوبی رو الان جذب کرده! ولی بازم همه چیز به برنامه و بازیکنا و ... خلاصه در این چنین مواردی نمیشه کلی نظر داد
من که چشم اب نمی خوره .
الان در حال حاضر تیم هایی رو مثل کره جنوبی و ژاپن و استرالیا که اصلا نمی تونیم ببریم.
حالا تیم هایی مثل کره شمالی و عربستان شانس بردنشون 50% است.
پس با این اوصاف من که بعید می دونم.
تیم ملی باید صعود کنه . مخصوصا بعد از نمایش فوق العادش در جام ملت های آسیا (و البته شکست مضحک و ناباورانش مقابل کره)
واقعا دلم میخاد با عربستان هم گروه بشیم و انتقام شکست قبلی رو بگیریم
خوب گروه بندی هم مشخص شد ... خوش بختانه تو گروه بدی نیفتادیم
مراسم قرعهکشي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل شب گذشته (شنبه) در ماريناي ريودوژانيرو برزيل برگزار شد که طبق قرعه کشي انجام شده در منطقه آسيا 20 تيم حاضر در اين رقابتها به 5 گروه 4 تيمي تقسيم شده و حريفان خود را شناختند.
*اين گروهبندي به شرح زير است:
گروه اول: چين - اردن - عراق - سنگاپور
به اين ترتيب به نظر ميرسد با حضور 3 تيم مدعي در گروه سوم بايد اين گروه را گروه مرگ رقابتهاي مرحله اول گروهي مقدماتي جام جهاني نامگذاري کرد، هرچند که گروه چهارم هم با وجود دو تيم مدعي گروه آساني نخواهد بود.
اين مراسم در حضور کارلوس کيروش، سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان برگزار شد و نکته جالب اينکه نام کشورمان به عنوان آخرين گوي از گلدان قرعه کشي خارج شد.
خودشونم میدونن ما الان تیمی نداریم که حتی بشه باش فکر کرد میشه رفت جام جهانی
رفتن یه مربی مشهور آوردن که یکم ماست مالی کنن
ولی دیگه ملت ما فهمیدن
این بازیکنا جدیدا فقط بلدن پول بگیرن
هیچ کاری هم نمیکنن
البته امیدواریم برن
ولی چه امید الکی ای