پلاسما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع k...s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

k...s

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دوستان اگه کسی در مورد پلاسما اطلاعات به درد بخوری داره لطفا بذار اینجا یا اگه خواست به ایمیلم بفرسته (دمتون گرم :x :x :x :x :x :x :x :x)

پاسخ : پلاسما

پلاسما یه علمه که به حالت پلاسمای مواد میپردازه !
نسبتا جدیده و تو این پروژه تُکامَک خیلی پرکاربرده !
توی ایران کلا 6 تا دکتر پلاسما داریم ، برای شرکت تو پروژه تُکامک فرانسه که قراره سال 2020 بتونه انرژی همه دنیا رو تامین کنه ایران قرار بود مشارکت کنه ! گفتن 10 تا دکتر جور کن نتونست پیدا کنه برا همین کنار گذاشته شد !
هند هم با اون همه دبدبه و کبکبش فقط 7 تا دکتر داشت ! ;))

کلا علم جالبیه در چه مواردش میخوای بگم ؟ ;D

در با ره ی نحوه ی تولید پلاسمای سرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موضوع خیلی جالبیه ! ولی واقعا 6 تا دکتر بیشتر توی این زمینه نداشتیم :o

به نقل از Dr.Eniac :
توی ایران کلا 6 تا دکتر پلاسما داریم ، برای شرکت تو پروژه تُکامک فرانسه که قراره سال 2020 بتونه انرژی همه دنیا رو تامین کنه ایران قرار بود مشارکت کنه ! گفتن 10 تا دکتر جور کن نتونست پیدا کنه برا همین کنار گذاشته شد !

چیزی که ریخته پلاسما کاره . از کجا این حرفو میزنی ؟ مثل مور و ملخ تو علم و صنعت و امیرکبیر و شیراز و... ریخته!

به نقل از Dr.Eniac :

6 تا بيشترن ما يكي از معلمامون پلاسما خونده گفت بيشترن

اخر من حرف کی رو باور کنم؟ :o

برید تو سایت دانشکده های فیزیک دانشگاه ها مختلف و ببینید چند تا پلاسما کار دارن. این طوری بهتره.

بعد این پلاسما چه ربطی داره به تلویزیون پلاسما ؟ یه جا خوندم نفهمیدم ... کسی میدونه توضیح بده لطفا!

کالا ساختاره پلاسما چه جوریه میشه بیشتر توضیح بدین

به نقل از Cheetah :
بعد این پلاسما چه ربطی داره به تلویزیون پلاسما ؟ یه جا خوندم نفهمیدم ... کسی میدونه توضیح بده لطفا!
مطمئن نیستم ولی توضیح میدم
همونطور که می دونید پلاسما حالت چهارم ماده است که خواص مختلفی داره که من اطلاع ندارم
جنس صفحه این LCD ها از همین پلاسماست که مقاومت بیشتری داره و سبب میشه وضوح تصویر از همه طرف یکسان باشه

جنس صفحه پلاسماست؟ مگه جامد نیست؟

کلش که از پلاسما نیست یه ترکیبی از پلاسما با چند ماده دیگست

ولی من خوندم یه جا که اون موادی که تصویرو رو خود صفحه انتقال میدن (یعنی اون چیزی که پشت صفحست) به حالت گاز یونیزه شده یا پلاسماست ... نه خود صفحه!

Back
بالا