Hespride کجاست ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
الان چند وقتی هست که هیسپراید مدیر انجمن *مسائل اعتقادی* نیست و خیلی وقتم هست که on نشده و انجمن هم واسه خودش بی مدیر مونده :-/
بعضیا میگن از سایت اخراج شده و بعضی های دیگه میگن خودش قهر کرده و واسه همین دیگه نمیاد :-?
این تاپیک رو زدم که اگه کسی از مدیرا یا کاربران عادی سایت خبری ازش داره بیاد بگه و بگه کجاست و چرا دیگه اینجا نمیاد ؟؟؟
فراموش نکنید که هیسپراید یکی از فعال ترین کاربرای سایت هم بود و تاپیک *حرف بزن* اش رو همه میشناسن

پاسخ : Hespride کجاست ؟

شما یه مقدار عقب نیسی ..؟! :-" :-" :-" :-? :-?

هسپراید دیگه به دلایلی نمیاد دیگه!

manosampadia.blogfa.com

حسین دیگه معاون نیست و خودش برا عدم فعالیتش دلیل داره
میتونی از خودش تو وبلاگش بپرسی

اون خودش میخواست یه سری نذاشتن
واقعا متاسفم که به خاطر یه سری مساءل مسخره و یه سری کسا
شاید فعال ترین کاربر سایتو از دست دادیم :-w :-w :-w

دلم واسه حسین تنگ شده...واقعا عجب کاربری بود...متاسفم واسه گروهی که شدن عاملی برای دوری ایشون از سایت... X-( X-(

اقا جان ابراز احساسات نمی خواد اینجا بکنید. دوباره شایعات راه میفتنا . نظری چیزی دارید تو چت به خودش بگید.

به نقل از مُحسن..! :
سیاست های بعضی آقایون تیم و خوششان نیامدن بعضی ها هسپراید رو مجبور به نیومدن به سایت کرده، این منطقی که همه ازش دم میزنیم این روز ها به سختی پیدا میشه..

دوس داری تو سایت دعوا شه؟‌! الان این تاپیک رو هی دارید ادامه می دید و من می دونم اخرش چی می شه دیگه. اخرش هم تفرقه ی شدید ایجاد می شه و هم یه عده می شینن شایعه درست می کنن و کلا گند می زنن به همه چی.

بابا خود حسین هم احتمالا راضی نیست به خاطرش جنگ و دعوا بشه.

نمی شه این تاپیک قفل شه ؟

کسی که تاپیکو زد فهمید حسین کجا رف دیگه ! 8-|

اهم ! فکر میکنم زننده ی تاپیک جوابش رو گرفت... و برای این که خون به پا نشه تاپیک رو قفل میکنم... اهم اهم ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا