قطب نمای امریکایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
امروز تو زنگ امادگی دفاعی ، معلممون با خودش قطب نما و قبله نما اورده بود !

بعد این در موردشون توضیح داد و یاد گرفتیم که چجوری باهاشون کار کنیم ، بهمون گفت که اگه کنار این قطب نماهای ساخت کشور های دیگه

یه قطب نمای اسرائیلی یا امریکایی قرار بدین ، این قطب نماها درس کار نمیکنن و جهت رو اشتباه نشون میدن !

منظورش درست کنارش هم نبود ! مثلا کلاس رو مثال زد ، گفت اگه تو این کلاس یه قطب نمای ساخت امریکا باشه !

دیگه این قطب نماها جهت درست رو نشون نمیدن !

میخوام نظرتون در این مورد بدونم ؟! به نظرتون چرا اینجوری میشه ؟! :-?

پاسخ : قطب نمای امریکایی

یارو چرت و پرت گفته در حد بندس لیگا :))

آخه قطب نما چه ربطی به کشور سازندش داره؟!!!

برو باو

ربطی به کشورش نداره بابا! اگه دو تا قطب نما رو کنار هم بذاری، چون هر دو تیغه شون آهنرباست و میدان مغناطیسیه تیغه ها خیلی بیشتر از میدان مغناطیسی زمینه، قطب های نا همنامشون کنار هم میاد و دیگه جهت درست رو نشون نمیده.

واقعا که مزخرفه !!! :)) اصن من به این نتیجه رسیدم که تو درس دفاعی فقط میخوان جند ا کشور :-" گیر بدن !!! (بعدن ممنونم که به عنوان اسپم پاک می کنین!!)

• لایک
امتیازات: lof

به نقل از nima-m :
ربطی به کشورش نداره بابا! اگه دو تا قطب نما رو کنار هم بذاری، چون هر دو تیغه شون آهنرباست و میدان مغناطیسیه تیغه ها خیلی بیشتر از میدان مغناطیسی زمینه، قطب های نا همنامشون کنار هم میاد و دیگه جهت درست رو نشون نمیده.

نه ، روی سوالو یه بارم بخونین ! من نگفتم کنار هم بزاریمشون ! فضای کلاس رو هم مثال زدم !

اونیو که شما گفتین ، میدونم ! معلم جوری گفت که انگاری به مواد سازندشون تاکید داشت ! :-? بقیه دوستان نظری ندارن ؟! ;D

:)) پارسال به ما هم میگفتن "آمریکایی ها و اسرائیلی ها عمدا قطب نماشون رو اشتباه میسازن تا مسلمونا که اینا رو به غنیمت میبرن یا استفاده می کنن قبله رو اشتباه پیدا کنن و نمازشون باطل شه"
استدلال در حد یکی از اعضای مرغ!
من خودم قطب نمای نظامی آمریکایی دارم، هیچ مشکلی هم نداره! اسرائیلیشو نمیدونم

به نقل از 4245 :
نه ، روی سوالو یه بارم بخونین ! من نگفتم کنار هم بزاریمشون ! فضای کلاس رو هم مثال زدم !

اونیو که شما گفتین ، میدونم ! معلم جوری گفت که انگاری به مواد سازندشون تاکید داشت ! :-? بقیه دوستان نظری ندارن ؟! ;D
پس واقعا مهمل گفته!! به قولی همینی که جی سی دی گفت!!

به نقل از GCD :
من خودم قطب نمای نظامی آمریکایی دارم، هیچ مشکلی هم نداره! اسرائیلیشو نمیدونم

با چینی ها یا همین ایرانی ها مقایسش کردی ؟! ;D تنهایی که مشکل نداره !

میگف وقتی با چن تای دیگه تو یه فضا باشه ... ! ;D

تاپیک بالا آورده می شود
اسپمها پاک شد

Back
بالا