نظرسنجی عمومی درباره مدیران و فروم

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلام

شما در این تاپیک می توانید هر انتقادی که دارید در مورد مدیران و سایت بیان کنید. همچنین خوشحال میشیم اگر بگید مدیران فعلی رو چقدر قبول دارید و به نظرتون چطور آدم هایی هستند؟

برای راحتی شما امکان ارسال مهمان فراهم شده. یعنی می توانید با اکانت مهمان پاسخ ارسال کنید. برای اینکار کافیست روی خروج کلیک کنید.

مثلا ناشناس

مهمان
پاسخ : نظرسنجی عمومی درباره مدیران و فروم

این یک نظر با کاربر مهمان است !

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

همین اول بگم که نظرات من فقط به عنوان یه کاربر حاضر در فرومه و اگه جایی به کسی گفتم کمکار خودشو تو شرایط من بزاره و از دید من به قضیه نگاه کنه ! ممکنه خیلی ها خیلی کارا بکنن که از دید کاربرا دوره و متوجه نمیشن

محمد مطهری: به نظر من اصلا احساس نداره ! تا حالا یه اسمایلی ازش ندیدم خصوصا ازینجور اسمایلی ها : ( ;)) :)) )
همیشه آرومه ولی وقتی عصبی میشه یه چیزایی میگه که نباید ....... ازین اخلاقش خوشم نمیاد . این اصلاحات اواخر تابستون خیلی حال داد فکر کنم ادامه بده خیلی خوب میشه !

مـ‌‍‌‌همّد بذرکار : یه مدیر توپه ! میدونم کارای فنی سایت رو دوش اونه ! از اون مدیرای مکان شناسه و میدونه چی رو کجا بگه ! از ادبیاتش خیلی خوشم میاد خصوصا تو برخورد با بعضی کاربرا و بعضی اعتراض ها . میشه اونو بهترین مدیرکل سایت دونست ! خجالتی هم که نیست و خیلی خوب و راحت از هر لفظی استفاده میکنه که یه کوئن مثبته براش .

پارسا : وقتی معاون بود اصلا ازش خوشم نمیومد ، وقتی ارشد شد یکم اوضاع بدتر شد و وقتی مدیر کل شد دیگه اوضاع عادی شد !
علت اینکه از پارسا خوشم نمیومد این بود که اصلا باهاش تو سایت برخورد نداشتم و همون برخورد کمم هم چیزی جز توهین ناشیانه به بعضی کاربرا یا گیر الکی نبود !
ولی کم کم وقتی باهاش چت میکردم و ارتباطم بیشتر شد فهمیدم نه ! اینم آدم باحالیه !
به عنوان کسی که مدال طلای المپیاد داره فکر میکنم گزینه خوبی برای مدیر کلی باشه ، سطح علمیه مدیران سایتو بالا میبره و در آینده مطمئننا کمک زیادی به سایت میکنه... به عنوان مدیرکل قبولش دارم چون وقت زیادی هم پای سایت میزاره

آرمیتا ثابتی اشرف : یه زمانی به تنهایی جور همه مدیرا رو میکشید در باره ارتباط با کاربرا و یه تنه این کارو میکرد . نمیدونم چرا ولی حس میکنم یه آدم بسیار مغرور و مصممه که اگه تصمیمی بگیره به این راحتیا ول کنش نیست ! تو تاپ نمودار حضور در سایته و مشخصه برا سایت وقت گذاشته ! به خاطر ارتباط موثری که با کاربرا داره نظرم دربارش مثبته !

آروین : یه مدیر لایق و یه دوست خوب ، خیلی با سیاسته ! هیچوقت کاری نمیکنه که کسی از دستش ناراحت بشه ! درباره ارتباط با کاربرا و پاسخگویی میشه آروینو با آرمیتا در یک سطح دونست ، جدیدا که فعالیتش کم شده مطمئننا به خاطر اون مشکلاتیه که داره ! میدونم مشکلش که حل بشه و یکم از فکر اون در بیاد میتونه دوباره فرد مفیدی باشه !

سعید : همیشه ازین لفظ استفاده کردم براش چه وقتی مدیر بود چه وقتی هنوز نبود ، پیرو ولایت امر سایته ! آدم باهوشیه و میتونه به مدیرای کل کمک کنه . سر قضیه ف****رینگ در جریان هستم که کارای سخت رو دوش سعید بوده . ارتباطش با کاربرا در سطح مطهریه شاید حتی کمتر ! قدیما بیشتر فعالیت میکرد و بیشتر پایه بحث بود ولی الان هیچی دیده نمیشه !

مدیران داخلی
: همشون از کاربرای با سابقه و فعال سایت بودن ! انتخاب همشون به جا و منطقی بوده و کارشون قابل قبوله ! خیلیهاشون حتی بعد از مدیریت تغییر نکردن و همون آدم سابقن ولی بعضیهاشون دیگه نمیشه گفت کاربر ، فقط مدیرن و مدیریت میکنن ! همیشه همین برام سوال بوده ، چرا وقتی یه عده مدیر میشن دیگه فعالیتشون به عنوان یه کاربر رو از یاد میبرن ؟

مدیران بازنشسته : نیما و ندا . نیما که همه میشناسنش و نظر من هم دربارش با نظر بقیه یکیه ! واقعا مهره عالی و تاثیرگذاری برای سایت بود و هنوز هم هست ، رابطش با کاربرا عالی بود و اونو به عنوان یک کاربر-مدیر قبول دارم . یعنی هم یه کاربر خوب بود هم یه مدیر
ندا هم زیاد تو فروم باهاش سر و کله نزدم ولی میدونم به خیلی مسائل پایبنده و ازین نظر تحسینش میکنم.

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

من یه چیز بگم
من همیشه خودم میگفتم مدیرا خیلی تو تاپیک ها و جمع بچه ها نیستند، از اول مدیر داخلی شدنم هم خیلی سعی کردم همونجوری باشم، امیدوارم تونسته باشم!
اما یه چند روزه درگیری هایی هست که ....
امیدوارم دوباره بتونیم برگردیم به حالت قبلی (;
منم از همه مدیرا راضیم،
فقط بازم میگم فعالیت بین بچه ها بیشتر کنن(که چند وقته آقای مطهری به شدت دارن انجامش میدن و من خیلی ممنونم)

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

میخواستم مهمان پست ولی گفتم ولش :D
خوب با نام خدا شروع می کنم :)
اول این که بگم با یه قسمتی از حرفای دوستان که بالا گفتن کاملا موافقم مثل همون جریان فعال نبودن مدیران توی تاپیک های عمومی و چند مورد دیگه که تو نظراتم در مورد اشخاص بیشتر خواهم گفت:
خوب از مدیر کل اعظم محمد آقای گل شروع میکنیم: :D
خوب به نظر من از انتهای تابستون یک سری تغییرات مثبت و خیلی خوبی کرده که خیلی خوب بوده مثلا حداقل من خودم شاهد بودم 3 بار از شکلک :D استفاده کرده ولی حالا خارج از شوخی نوع پست دادن و فعالیتش توی تاپیک های عمومی خیلی بهتر شده و از حق نگذریم ما همه مون به محمد به عنوان بنیان گذار سمپادیای نوین مدیونیم که باعث شده ما دور هم جمع بشیم ولی خیلی چیز ها از هم یاد بگیریم یا پیدا کردن و آشنایی با دوستان جدید بعضی وقت ها شده ما با هم بحث های خیلی داغون کردیم و حتی آخرش منجر به دعوا هم شده ولی اون لحظه ای بوده چون مثلا من از یه اتفاق توی سایت ناراحت بودم اونم از من که همیشه شاکیم :D خدا رو شکر همه به خیر گذشته تا حالا :) یه مقداری هم مغروره (;
آرمیتا:
فعال با حال از همه ی مدیرای دیگه به نظرم بیشتر فعالیت می کنه و تو تاپیک ها بیشتر دیدمش ولی فک کنم سر جریانای تابستون یه کم با من لجه هنو :D
پارسا:
خوب یه چند بار با پارسا درگیری لفظی داشتم تو بعضی تاپیک ها ولی کلا به نظرم گزینه ی خیلی خوبی بود برای مدیر کلی مدال طلای المپیاد داره و به نظر تو آینده خیلی میتونه برا سایت مفید باشه :) و عیبش رو هم میشه عیب همه ی مدیر ها همون فعال نبودن توی تاپیک های عمومی گفت :D رفتارش هم یه کم بهتر شه خیلی خوبه (;
بذرکار:
شاخ کد نویسی سایت خدایی خیلی برای سایت زحمت میکشه رفتارش خیلی خوبه با بچه ها تازگی ها هم یه کم کم پیداس ولی خدایی خیلی زحمت کشیده برا سایت
آروین:
شاید خیلیا ازش انتقاد کنن که چرا انقد کم پست میده و اینا ولی میدونم که تمام پست ها رو میخونه و به همه جا سر میزنه بر خوردش هم خیلی خوبه و آدم منطقی ایه
سعید:
جواب پ.خ نمیده :D
یه کم برخورداش خشکه کاملا رسمیه و تریپش شبیه مطهریه
سعید جان یه کم برخوردت از خشکی در بیاد عالیه (;
مدیران داخلی:
به غیر از یکی دو تاشون میشه گفت بقیه شون به غیر از انجمن خودشون هیچ فعالیت مفیدی ندارن :) یه کم فعال تر بشن و به انجمنایی که مدیر نداره سر بزنن مثل یکی دو تای دیگه خوب میشه (;

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ما منتظر شنیدن نظرات خیلی بیشتر هستیم ! محدودیت خاصی در نحوه انتقاد وجود نداره و اکانت مهمان هم برای راحتی بیشتر شماست.

مهمان

مهمان

سایت به شدت بچس.
علت ضعیف شدن جو فروم هم همینه. #-o
به همین خاطر خیلی نمیشه بحث خوب و مفید کرد.

مهدی فسنقری

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
نچ باش حال نمیکنم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خب شرو می کنیم (;
شماره یک محمد :):
به نظرم یه گوشه آروم و مظلوم نشسته و بدون اینکه کسی بفهمه حواسش به همه جا ، همه چی و همه کس هست :D اما به نظرم باید یه کاری کنه چون فروم بیشتر شبیه سایت دوست یابی شده تو فروم بچه های سمپاد
اما جدا پسر خوبیه :O
شماره دو بذرکار:
فک کنم هنو سر قضیه کاشان و فکر سوق از ما شاکیه(منظور بکس نیشابور) بخصوص از من :Dاما کلا تو اون مدت عصبانیتش هم هیچ حرف غیر معقولی نزد به نظرم خیلی معقول و منطقیه
شماره 3 آرمیتا:
همونطور که بچه ها گفتن به نظرم از همه فعال تر و بی ادعا تره :)
مدیرای داخلی هم که فقط حواسشون به منطقه استحفاضی خودشونه
یه چی دیگه هیچ کدوم از این مدیران محترم دور و بر ورزش آفتابی نمیشن
ورزش مظلوم واقع شده :(

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نظر من کلا مدیرا یکم خشکن.
یکم بیشتر تو بحثای متفرقه ی سایت شرکت کنید.فقط لازم نیس تو بخش انتقاد پیشنهادات باشین.

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

محمد مطهري ازون دسته ادمايي تو راسه يه جا وايميسه دونفر بادش ميزنن بقيه كاراشو ميكنن از كاربره معموليم كمتر فعاله حالا من موندم چيجوري سايت كلهم ماله اينه حالا دو سه روزه نميدونم چي شده هي يه جندباري تو تاپيكا اسمشو ميبينيم(بولدش كردم كه يه نفر به يه هفته ي اخير جبهه گرفتن)
ارميتا تنها مديره كليه كه پيگيره مسائل ميشه هشتاد درصده اوقات (راضيم ازت) ولي از لحاظه تاپيك زدن -0-
پارسا ازوناس كه فكر ميكنه تند برخورد كني يني ابهت داري چه ميدونم جنمه مديريتته به جز يه سري نظم دادن تو يه سري موارد ما چيزي به عنوان مديره كل نديديم بيشتر بهش معاونت ميخوره نه تاپيكي ايجاد ميكنه هيچ حتما بايد باهاش تند برخوردشه تا حرفتو بفهمه
تو مديراي داخلي پانترو ادم باش راحته حرفشو ميتونه بزنه انتقاد پذيره تو تاپيك زدنم فعاله ويوبتم منطقيه ميشناسمش بقيرم نميشناسم معاوناهم كه يه نفره كه باز اونم اونقد نميشناسم دليله اينكه خيلي از مديراي پست بالا ناشناختن اينه كه تاپيك زياد نميزنن
تو مديراي انجمنم كه از حق نگذريم جي سي دي تنها مديريه كه يه تحولي ايجاد كرد هم تو ايجاده تاپيك فعاله هم مديريت و نظم دادن حاليشه
كلا اين سايتو كاربراشن كه ميكشن بالا والا مديرا هيچ انگيزه اي ايجاد نميكنن به جز چند تا
با اينا فكر كنم يه ده بيستايي منفي بخورم ولي هرچند خيلي رك گفتم ولي حرفه دلمه با كسيم دشمني ندارم چيزي كه ميبينمو ميگم

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

محمّد : تازگیا خیلی بهتر شده . قبلاً ها اسمشو فوقش تو چند تا تاپیکِ قدیمی و اطلاعیه ها و.. دیده بودم اما تازگیا فعال شده.یعنی یه جورایی زیادی دیگه ! :-"

هر روز 3،4تا تاپیکو زده فک کنم ! (;

آرمیتا ثابتی‌اشرف : همین که تو دو سال و 1 ماه و یک هفته(!) ای که اینجا عضوه 4 ماه و دو هفته آن بوده نشون میده که چقد کل عمرشو اینجا گذرونده و اینجا

واسش مهمه . ُ به نظرم بین مدیر کلا بیشتر از همه به فکره !

پارسا:تازگیا ناپیدا شده !نـــه؟! :-? :-?

سعید آرزومند : به نظرم یه معاون بهتره ارتباطش با بقیه ی کاربرا بهتر باشه و انقد خشک و جدی نباشه .. :-? :-?

بین مدیرای داخلیم نظر خاصی خیلی ندارم . فقط به نظرم زهرا.ج و PRФ خیلی کم فعالیت می کنن یعنی من بیشتر تو انجمنای خودشون دیدمشون ! :-? :-?

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

الان یعنی بقیه راضین دیگه؟
پیشنهادی انتقادی هیچی ندارن؟

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

والا كسيم بزنه نتيجه اي نداره اين ثابت شد
مسخره ترين چيزه كه انتقاد شه ولي نظره طرف مهم نباشه
حتما بايد ميگفتم محمد جون اقا پارسا ايول كارتون خيلي درسته كه بگن اها عجب انتقاده توپيه كاربره منطقي ايه
من كه ميدونم اگه انتقاده ما اثري داشت بايد ميديديم شك ندارم برخورده پشته پرده اين بوده چون ديگه بعده اين همه با خلقوخويه يه سريا اشنا شديم گفتيم شايد خلافش ثابت شه كه نشد
خجالت اوره برخورده بعضياتون
هرچند از مديريت تغيراتي ديده شد كه بدون شك به خاطره اين انتقادات نبوده

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من یه انتقاد دیگه هم از پارسا بکنم واسه شیوه پست دادنش
توی بیشتر پستاش با طرف تحقیر آمیزه :|

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از آبجي مرضيه :
والا كسيم بزنه نتيجه اي نداره اين ثابت شد
مسخره ترين چيزه كه انتقاد شه ولي نظره طرف مهم نباشه
حتما بايد ميگفتم محمد جون اقا پارسا ايول كارتون خيلي درسته كه بگن اها عجب انتقاده توپيه كاربره منطقي ايه
من كه ميدونم اگه انتقاده ما اثري داشت بايد ميديديم شك ندارم برخورده پشته پرده اين بوده چون ديگه بعده اين همه با خلقوخويه يه سريا اشنا شديم گفتيم شايد خلافش ثابت شه كه نشد
خجالت اوره برخورده بعضياتون
هرچند از مديريت تغيراتي ديده شد كه بدون شك به خاطره اين انتقادات نبوده
خب این تاپیک برای عوض شدن ما نیست لزوما. یک نظرسنجی عمومیه.
ببینید یک سری خصوصیات هست که تغییرپذیر نیستند. مثلا من کلا اخلاقم یک جور خاصیه ، این رو هرکاری کنم نمی تونم تغییر بدم. هرکس تعداد زیادی خصوصیات ثابت داره که نمیتونه تغییرش بده. برخی موارد مربوط میشه به شیوه مدیریت و برخورد و ... . اینها قابل تغییر هستند اما وقتی که خود ما به این نتیجه برسیم که باید تغییرش بدیم که خب اینها به تشخیص ما برمیگرده. یعنی ما در وضعیت فعلی اینطوری رفتارکردن رو بهتر میدونیم. دسته دیگری از انتقادات هم مربوط به مواردی میشه که ما وقت و انرژیش رو نداریم. ممکنه شما به چیزی انتقاد داشته باشید و انتقادتتون درست باشه ، ولی خب ما نتونیم تغییری در اون ایجاد کنیم. در توان ما نباشه.

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

پس چرا تاپیک زدین؟
بچه ها اصولا نظر میدن که اگه امکان داره نظراتشون مهم باشه...
مگه هدف تاپیک این نیست که مشکلات شناسایی بشن؟

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

جفنگه
اقاي مطهري اين كه توانايي اجراي انتقاداتو ندارين يه بحثه اين كه نظره يارو مهم نيس يه بحث ديگس
الان دقيقا داريم ابو تو هاون له ميكنيم
با شمام كاربرا
بيخياله مديرا برين با تاپيكاهو كاربرا حالشو ببرين ازينا چيزي در نمياد

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

به نقل از panther :
پس چرا تاپیک زدین؟
بچه ها اصولا نظر میدن که اگه امکان داره نظراتشون مهم باشه...
مگه هدف تاپیک این نیست که مشکلات شناسایی بشن؟
درست ِ این تاپیک زده شده که مشکلات دونسته بشه ، ولی واقعاً بزرگترین مشکل سایت ما ، مدل موی مدیراس ؟! ( با لحن احمدی نژاد ، تیر 84 )
به اسم تاپیک هم توجه کنید . :D
در ضمن خانوم ِ مرضیه ، اگه این لحنی که شما دارین رو ما الان داشتیم در برخورد با شما ، آیا برخورد تون همچنان خوب می موند ؟!

پ . ن : " مدل موی مدیرا " صرفاً یک مثال بود !

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از TnT :
درست ِ این تاپیک زده شده که مشکلات دونسته بشه ، ولی واقعاً بزرگترین مشکل سایت ما ، مدل موی مدیراس ؟! ( با لحن احمدی نژاد ، تیر 84 )
به اسم تاپیک هم توجه کنید . :D
در ضمن خانوم ِ مرضیه ، اگه این لحنی که شما دارین رو ما الان داشتیم در برخورد با شما ، آیا برخورد تون همچنان خوب می موند ؟!

پ . ن : " مدل موی مدیرا " صرفاً یک مثال بود !
اگه پشت سر برا حرفت پشيزي ارزش قائل نشن اين بي احتراميه كه اينم عكسولعملشه هيچ برخوردي بي جهت نيست
در ضمن كم مديرا تحقير نكردن!

در ضمن من ترجيح ميدم همين لحن بام باشه ولي پشت سر بي احترامي نشه
شماهم همين نظرو دارين

بالا