تعهد کاربرا نسبت به سایت!

• شروع کننده موضوع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام
سلام.قبل از اینکه چیزی بگم باید بگم که من کاملا بی تجربه ام پس اگه پیشنهادام مفید نبود لطف کنید تاپیک رو پاک کنید ممنون :D
سمپادیا جامعه ای یه برای همه کسایی که سمپادی بودن و یا هستن یه جامعه مجازی که جدیدا خیلیم به لطف چاره اندیشیا و تغییرات و اینا همه گیر شده
ولی یه مبجث به چشم میخوره که شاید بارها مطرح شده و تصمیمات زیادیم در موردش گرفته شده :جذب کاربر واقعی کم شده یعنی کاربرا اکثرا هیچ تعهدی نسبت به سمپادیا ندارن و صرفا فعالیتشون در راستای خواسته های خودشونه... اینجور کاربرا که خودمم جزو اونا هستم هیچ کمکی به پیشرفت سایت نمیتونن بکنن یا حداقل کمکاشون محدود میتونه باشه. و کاربرای خیلی خوب و فعال سابق هم دارن پراکنده میشن به خاطر درس و کمبود وقت و ... دیگه کمتر میان. حالا باید کاربرای جدیدی باشن که اون مسولیت پذیریو داشته باشن ولی متاسفانه اینطور به نظر میاد که محدود هستن!الان انگشت شمارن کسایی که سمپادیا و پیشرفتش رو مورد نظر داشته باشن
از طرف دیگه دسته های کاربریه!یه دسته کاربر که توی یه انجمن خاص کار میکنن و فعالیت های عمده ی انجمن و اکثر پستا برای اونهاست. خب خیلی خوبه که نمیذارن یه انجمن کارش کم بشه ولی متاسفانه همه باور کردن که این انجمن خاص مخاطبای خاص داره پس فعالیت هر کس خیلی خیلی محدود میشه! و بحث ها سلیقه ای میشه گاها- و البته خود اون دسته هم که اصلا اصلا قصدشون این نبوده از جذب کاربر و پرمحتوا کردن بحثها ناامید میشن. و یه چیز دیگه:اسم تاپیکا خیلی تخصصیه ولی پستایی که داده میشه نه!اسم تاپیک میتونه خیلیارو تشویق به خوندن بکنه پس یکم ساده تر باشه بهتره فکر کنم.... اینطوری جذابیت سایت برای کاربرای جدید از بین میره
و چیز دیگه ای که شاید مشکل آفرین باشه رقابت سر تعداد ارسالهاست! نمیدونم چرا الان معیار تعداد ارسالها شده بین کاربرا. یعنی حتی اگه 10 دقیقه هم وقت داشته باشن( عمومیت نداره از کساییکه اینطور نیستن عذر میخوام) چند تا پست میزنن که درجه کاربری ارتقا پیدا کنه و چند تا لایک به امتیازاشون اضافه بشه شاید دلیل کلیشه ای شدن بحث های انجمن ها هم همین باشه! کاربرا میخوان فعالیت داشته باشن و صرفا دنبال پست دادن هستن پس هر انجمنی که دامنه بازتری برای پستای سرگرم کننده داشته باشه مورد هدف قرار میگیره-مثل گفت و شنود سابق و مشکلاتی که در انجمن خاطرات پیش اومده بود.و گاهی شناخت.والبته خود سایت هم اینو باور کرده که تعداد ارسالها مهمه چون روی این موضوع مانور میده و ارسالای قسمتای خاص رو نمیشمره بعد کاربرا اعتراض میکنن و ... این موضوع اهمیت خوندن تاپیکارو پایین میاره
نظر من فکر کردن روز راههایی برای افزایش تعهده . اینکه مسولیت پذیری بیشتر شه شاید با ایجاد مسولیتهای جدید تغییر شیوه پیشرفت و ...
در نهایت ممنونم به خاطر این جامعه ی فوق العاده و زحمتایی که براش میکشین

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : تعهد کاربرا نسبت به سایت!

من خیلی از حرفاتون روقبول دارم!
اما فکر نکنم چاره ای باشه!
یعنی این حسیه که تو خود یه کاربر باید بوجود بیاد.
اگه خودتون پیشنهادی دارین بگین.

• شروع کننده موضوع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از panther :
من خیلی از حرفاتون روقبول دارم!
اما فکر نکنم چاره ای باشه!
یعنی این حسیه که تو خود یه کاربر باید بوجود بیاد.
اگه خودتون پیشنهادی دارین بگین.
این حس توی کاربرای قبلی توی 50 درصدشون قابل مشاهده بود و الان فکر نمیکنم بیشتر از 20 درصد باشه :D
به نظر من:اول باید توی هر انجمن تاپیکها از نطر تخصصی بودن دسته دسته شن چون مسلما کسایی که ماههاست یه انجمن رو دنبال میکنن با پیشرفت انجمن پیشرفت میکنن و کسایی که جدید وارد میشن با یه سری بحث تخصصی مواجه میشن اگه مسولیت زدن تاپیکا با درجه های مختلف تسیم بشه و من بعنوان یه شخص عادی بتونم چیزی برای یاد گرفتن و گفتن داشته باشم فعالیتم تغییر ماهیت میده و متعهد میشم که یاد بگیرم و یاد بدم-
والبته نه تنها توی این جامعه توی همه جوامع دیگه هم تشویق و ترغیب همیشه بی نظیر عمل کردن و راههای زیادی برای تشویق وجود داره!البته عملی بودنشون جای کار داره...
بازم عذر میخوام اگه اونقدر سنجیده نیست نظرم

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

خب شما میگین تخصصی کنیم توی هر انجمن تاپیک هارو(اینجور که من فهمیدم! :D)
الان نیست؟
الان اگه شا علاقه ای به زیست، فیزیک،ریاضی،هنر،... داشته باشی انجمن خودشون رو دارن!بحث های خوب، مطالب جالب و قشنگ و جذاب توی همشون هست!
اما احساس میکنم کاربرای قدیمی علاوه بر حرف هایی که شما زدین، با هدف های دیگه ای داخل سایت میومدن که من فکر میکنم الان به شدت اون هدف ها عوض شده...

• شروع کننده موضوع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از panther :
خب شما میگین تخصصی کنیم توی هر انجمن تاپیک هارو(اینجور که من فهمیدم! :D)
الان نیست؟
الان اگه شا علاقه ای به زیست، فیزیک،ریاضی،هنر،... داشته باشی انجمن خودشون رو دارن!بحث های خوب، مطالب جالب و قشنگ و جذاب توی همشون هست!
اما احساس میکنم کاربرای قدیمی علاوه بر حرف هایی که شما زدین، با هدف های دیگه ای داخل سایت میومدن که من فکر میکنم الان به شدت اون هدف ها عوض شده...
هدفها عوض شده چون نوع کاربرا عوض شده-چون چهره عمومی انجمن تغییر کرده...
من میگم انجمنا تخصصی هستن خیلی هم هستن باید توی هر انجمن تاپیکایی زده بشه که کساییم که در این حد اطلاعات ندارن بتونن استفاده کنن
یه چیزی تو مایه های تاپیکای طبقه بندی شده مبتدی نیمه تخصصی و تخصصی

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

ببینید، همه تاپیک ها و انجمن هایی که نیاز به یه پیش نیاز دارن هست!
مثلا توی فراسرشت اگه یکم بگردین میتونین تاپیک هایی برای مبتدیان پیدا کنید!
یا عکاسی!
انجمن های دروس تخصصی هم که چیزی اصولا درس نمیدن!
یه موضوع جالبی باشه تاپیک داره، یا یتونین خودتون بزنین!
تو عکاسی هم راهنمایی داره!
من فکر نکنم مشکل از انجمن ها باشه!
حالا اگه شما تو انجمنی مشکلی دیدین بگین. :)

• شروع کننده موضوع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از panther :
ببینید، همه تاپیک ها و انجمن هایی که نیاز به یه پیش نیاز دارن هست!
مثلا توی فراسرشت اگه یکم بگردین میتونین تاپیک هایی برای مبتدیان پیدا کنید!
یا عکاسی!
انجمن های دروس تخصصی هم که چیزی اصولا درس نمیدن!
یه موضوع جالبی باشه تاپیک داره، یا یتونین خودتون بزنین!
تو عکاسی هم راهنمایی داره!
من فکر نکنم مشکل از انجمن ها باشه!
حالا اگه شما تو انجمنی مشکلی دیدین بگین. :)
صد در صد هست!منم گفتم که کاربرای قدیمی با هم از اول شروع کردن!الان هر کدوم ماشاالله یه متخصصن!
ولی تاپیکای قدیمی خیلی ترغیب کننده و تشویق کننده به فعالیت نیست!هست؟
خیلی خوبه که سایت افرادی داره در این حد حرفه ای!خیلی خوبه که اینقدر تخصصیو به روز بجث میشه این عالیه ولی کافی بودنش رو نمیدونم!
در ضمن خلاقیت توی تاپیک زدن کمه!از نوع نام گذاری کرفته تا شیوه نگارش و بیان تاپیک همیشه موضوع نیست که جذابه!گاهی عمومیت داشتن و پیاز داغ مهمتره!یعنی من دیگه توجهی نمیکنم که تاپیکم جذابه یا نه!چون من کاربر فعالیم!

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

من درست متوجه حرف آخرتون نشدم!
اما خب اون زمان که خیلی به قول شما تاپیک های خوب بود و بچه ها رو حرفه ای بار آورد، چه های فعال بودن که تاپیک میزدند!
الان اگه میبینید انجمن به فرض شیمی جذب نمیکنه شما رو، خ تاپیکی توش بزنید که هم باعث بشه خودتون بیشتر برین داخل انجمن هم بچه های دیگه!
مگه قبلا کار شاق(نمیدونم چجوری مینویسن :-[) میکردن؟ نه!
فقط تاپیک هایی میزدن که ارزش داشت و به ها هم جذب میشدن...
حالا نوبت شماهاست (و ما) که بزنیم این تاپیک هارو!
باید کاری کنیم که بچه ها بیشتر از شناخت و گفت و شنود و خاطرات به قسمت های دیگه جذب شن!
مثلا قسمت پزشکی و بهداشت!
قول میدم نصفه کاربرا تا حالا توش نرفتن!
در حالی که واقعا خیی بحث های خوبی توش هست و در مورد خیلی چیا میتونه کمک کنه...
(امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشمو جواب درست رو داده باشم (; )

• شروع کننده موضوع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از panther :
من درست متوجه حرف آخرتون نشدم!
اما خب اون زمان که خیلی به قول شما تاپیک های خوب بود و بچه ها رو حرفه ای بار آورد، چه های فعال بودن که تاپیک میزدند!
الان اگه میبینید انجمن به فرض شیمی جذب نمیکنه شما رو، خ تاپیکی توش بزنید که هم باعث بشه خودتون بیشتر برین داخل انجمن هم بچه های دیگه!
مگه قبلا کار شاق(نمیدونم چجوری مینویسن :-[) میکردن؟ نه!
فقط تاپیک هایی میزدن که ارزش داشت و به ها هم جذب میشدن...
حالا نوبت شماهاست (و ما) که بزنیم این تاپیک هارو!
باید کاری کنیم که بچه ها بیشتر از شناخت و گفت و شنود و خاطرات به قسمت های دیگه جذب شن!
مثلا قسمت پزشکی و بهداشت!
قول میدم نصفه کاربرا تا حالا توش نرفتن!
در حالی که واقعا خیی بحث های خوبی توش هست و در مورد خیلی چیا میتونه کمک کنه...
(امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشمو جواب درست رو داده باشم (; )
دقیقا درست متوجه شدید کل حرف من این بود که معیارهای شاید نیمه درست باعث شده که کسی به فکر این چیزا نباشه
این کار من نمیخواد ما میخواد!یعنی صرف اینکه خب پس تاپیکای خوب میزنیم تمام حرفیه که بارها زده شده و تغییر محسوسی ایجاد نشده
دقیقا هدف من عملی کردن همین نکتست
منتها نه تنها ما هر کاربری که عضو سایته باید بدونه که سایت به رفتاراش وابسته ست
و این یعنی احساس اینکه من قسمتی از سایتم و قسمت مهمی هم هستم!
و این که اگه مدیرا این همه زحمت میکشن من باید یه قدمی بردارم
اگه فقط یه عده تاپیک بزنن هر چیم که مفید باشه بازم مشکل پیش میاد!

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

:D
خب شما که قبول دارین بسم الله!
من یه بار چنین چیزیو گفتم،
و کلی هم بعدش تاپیک زدم!
هنوزم پیدا کنم مطلب مفید میزنم!اما کلا رو هم رفته 40 تا بازدید هم نداشت چه برسه....

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من تقریبا گرفتم چی میگین اما به نظرم هیچ راهی برای ایجاد چنین روحیه ای وجود نداره چون تعهد یک فاکتور اخلاقیه و اخلاق بچه های سایت در خانواده و جامعه ساخته شده و چیزی نیست که بشه تغییرش داد به این آسونی ها. مثلا یک مدیر احساس مسئولین میکنه کلی کار میکنه و ایده میزنه اما مدیر دیگه الکی درخواست مدیریت انجمن داده بوده و میبینی طرف 2 ماهه کلا تو سایت نیست. شما نظر متفاوتی دارید؟

• شروع کننده موضوع

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از panther :
:D
خب شما که قبول دارین بسم الله!
من یه بار چنین چیزیو گفتم،
و کلی هم بعدش تاپیک زدم!
هنوزم پیدا کنم مطلب مفید میزنم!اما کلا رو هم رفته 40 تا بازدید هم نداشت چه برسه....
اولین نظری که به فکرم میرسه اینه:
هر انجمن یه مدیر داره که وظایف تعیین شده ای هم داره حالا اگه هر انجمن دو تا نویسنده داشته باشه به این معنی که یه نویسنده از متخصصای اون رشته باشه و تاپیکای تخصصی بزنه و مدیر دیگه به طور اختیاری موظف باشه که حداقل روزی یه تاپیک عام پسند و جذاب بزنه مشکل تقسیم مسولیت و نوع تاپیکا حل میشه
از طرفی من نوعی وظیفه خودم میدونم که روزی یه تاپیک رو بزنم ومسولیت قبول کردم پس انجمن بدون تاپیک نمیمونه
و در کنارش یه گروه کوچیک تو مایه های همون گروه فعال سازی تارنما که وظیفشون مشابه نویسنده دومه منتها در همه انجمنا یعنی اگه روزی تاپیکی زده نشد یا تاپیک به قدر کافی جذاب نبود یه تاپیکه دیگه هم اضافه شه
و در مورد اختیارات هم برای اینکه مشکلی پیش نیاد اختیایرات دقیقا مثل کاربرای عادی باشه
بعد از هر چند وقت یه بارم در مورد نویسنده دوم نظر سنجی بشه
یا مثلا یه عنوان افتخاری برای کساییکه توی یه انجمن 3تا یا 5 تا تاپیک زدن که از نظر معیارای مختلف محتوا و بازدید برتر بوده
نمیدونم فکر خوبیه یا نه ولی از این قبیل کارا زیاد میشه انجام داد...
به نقل از محمّد :
من تقریبا گرفتم چی میگین اما به نظرم هیچ راهی برای ایجاد چنین روحیه ای وجود نداره چون تعهد یک فاکتور اخلاقیه و اخلاق بچه های سایت در خانواده و جامعه ساخته شده و چیزی نیست که بشه تغییرش داد به این آسونی ها. مثلا یک مدیر احساس مسئولین میکنه کلی کار میکنه و ایده میزنه اما مدیر دیگه الکی درخواست مدیریت انجمن داده بوده و میبینی طرف 2 ماهه کلا تو سایت نیست. شما نظر متفاوتی دارید؟
حرفتونو کاملا قبول دارم
ولی اگه کاربرا سایتو جدی بگیرن ازش استفاده کنن و یکم هم مسولیت پذیر باشن مطمینا بیشتر تعهد خواهند داشت
مطمینا جذب کاربر به معنای واقعی زیاد میشه
مطمینا دست از انتقادای بیجا و موضع گرفتن بسیار الکی برمیدارن فکر میکنم
و قبول دارم که سخته چون همه ما عادت کردیم که اقای مطهری و یه سری فرد دیگه به فکر پیشرفت سایت باشن و ما هم استفاده کنیم و اگه هم خوشمون نیومد چارش تلاش نیست انتفاده!

بالا