- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
قراره پول دربیاری. من برای شروع کار 100هزار تومن بهت میدم. تو چیکار میکنی با این صدهزار تومن؟
به نقل از محمّد :قراره پول دربیاری. من برای شروع کار 100هزار تومن بهت میدم. تو چیکار میکنی با این صدهزار تومن؟
به نقل از **MoOnShInE** :چه کارای پیچیده ای میکنی....
میگم اخه با صد تومن دو تا ادامسم بهت بیشتر نمیدن
خوب واسه همسن هم تاپیک زده میخواد ببینه خلاقیتت در چه حده اگه میگف 10 میلیون که چیز خاصی نداشتبه نقل از age :با 100 هزار تومن توی این دوره و زمونه چیکار میشه کرد؟
میرم همشو خرج game میکنم
میرم نخ میخرم کلی دستبند میبافم میفروشم دونهای ۵۰۰ تومن هر قرقره نخ ۲۰۰ تومنه !به نقل از محمّد :قراره پول دربیاری. من برای شروع کار 100هزار تومن بهت میدم. تو چیکار میکنی با این صدهزار تومن؟
من کاری که احتمالا می کنم اینه که یه سیستم انلاین می نویسم که شامل دیتابیسی از فروشگاه های مختلف های شهر خاص هستش. بعدش سیستم اینطوریه که ملت چیزی که می خوان رو می رن از این سیستم سفارش می دن. این سیستم نزدیک ترین فروشگاهی که اون جنس رو داره از طرف مشتری سایت ازش سفارش می ده. به این صورت که ادرس مشتری و ... بهشون می دن. بعد که جنس دست مشتری رسید و پولشو به فروشگاه داد. این وسط من یه عنوان پورسانت یا هر چیزی که اسمشو بذاریم یه سودی می کنم.به نقل از محمّد :قراره پول دربیاری. من برای شروع کار 100هزار تومن بهت میدم. تو چیکار میکنی با این صدهزار تومن؟
تقريبا همين كارو ميكنم!به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :میرم نخ میخرم کلی دستبند میبافم میفروشم دونهای ۵۰۰ تومن هر قرقره نخ ۲۰۰ تومنه !
یا بندکفش میگیرم جاکلیدی میبافم اون رو تا ۱۰۰۰ تومن هم میشه فروخت ! تازه جالبیش اینکه از بازار آدم بگیره دونهای ۷۵ تومنه !
بعد این پولی که در آوردم رو باهاش دوباره همین کارا رو میکنم زیاد که شد ۱۰۰ هزارتومنش رو بر میگردونم !
بله این هم سخنیست!! حواسم نبود :-[ دستفروشی و اینا خوبه اما خوب شغل جذابی نیست! میشه یه پولی خودمون بزاریم روش؟ اگه بشه که یه جا سرمایه گذاری میکنم B-)خانوم ها Mαζsα و MmAaHhSsAa و گلی
قرار نیست این پول رو خرج کنید ، قراره باهاش پول در بیارید. باید ایده بزنید مثل بقیه بچه ها.