چقدر می خواهید یک businessman شوید؟ دوست دارید در آینده دکتر و مهندس بشید و کار عادی خودتون رو انجام بدین یا وارد بیزینس بشید؟ در نظرسنجی هم شرکت کنید.
بیزینس یعنی تجارت. تجارت هرچیزی. مثلا ممکنه وارد کار واردات صادرات بشید یا اینکه زمین و ملک خرید فروش کنید.
به عنوان یه شغل در کنار شغل آیندم خیلی دوست دارم و مطمئنم بهترین روش استفاده ازش همینه !
مثلا اگه یه مهندس باشی و در کنارش خرید و فروش خونه انجام بدی هیچ تداخلی باهم ندارن و لازم نیست همه وقتو پای خرید و فروش بزاری ، فقط اوقات بیکاری خیلی دوست دارم
من زیاد به تجارت علاقه ندارم ! B-)
ولی اگه موقعیت این کار پیش بیاد چرا !
کلا هر کس باید تو زندگیش یه تجارتی بکنه ! ( ولی به عنوان شغل اصلی خیلی جالب نیست ) :)
در کنار شغل آیندم باید باشه میدونم اگه برم توش بسیار موفقم اما علاقه اصلا ندارم
ولی
پول نداشته باشی قدرت هیچ کاری نداری...خیلی مهمه و میخوام میلیونر بشم و به هیچ عنوان خلاف انسانیت و دین هم عمل نمیکنم.
منم دقیقن همین فکرو میکنم.واسه این که بتونی یه پول درست حسابی دربیاری باید بری تو کار بیزینس.اما برای وارد شدن به دنیای بیزنس باید چقدر سرمایه داشته باشی؟در کل چه شرایطی لازمه؟
بیزینس یعنی خرید و فروش. داستان اون کسی رو نشنیدید که میخواست آبدارچی بشه تو مایکروسافت اما استخدام نشد و رفت گوجه خرید و دستی فروخت و الان خیلی پولداره؟
به قدری میخواهم یک businessman شوم که هم اکنون رشته ام International Business Administration است
فقط یه موضوعی، دنیا به کمک اینترنت و ارتباطات جمعی داره به سمتی پیش میره که واسطه ها در همه زمینه ها حذف بشن، درنتیجه تجارتی موفق تر خواهد بود (به نظر من) که با این حذف واسطه ها همراه شه
مثلا 10 سال پیش اگه شما یک خونه میخواستی برای خرید یا اجاره، راه اصلیش مراجعه به بنگاه بود، الان توی اکثر کشورها (و تا حدودی ایران) با اینترنت میشه به راحتی خونه مناسب پیدا کرد، به نظر من در این مثال تا 10 سال دیگه بنگاه هایی میتونن با سوددهی مناسب به کارشون ادامه بدن که کارشون رو به فضای اینترنت منتقل کنن
همین اصل درمورد همه چیز صادقه، از گوجه فرنگی گرفته تا وبسایت ها و گچ و سیمان و خلاصه هرچی
بیزنس در دنیای امروز نیاز به سه چیز داره: ایده، ارتباطات و مدیریت صحیح
من عاشق بیزنس کردنم:)کلا ازش لذت میبرم ولی بنظرم آدم باید یه شغل الکی داشته باشه و بعد بره سراغ بیزنس
من همیشه با اینترنت بیزنس میکنم چون غیر اینترنت دیگه چیزی نیست واسه من
همیشه هم انجام میدم ولی تابستونا دیگه میترکونم
دیدی که نسبت به business دارم اینه که باید به صورت یک ترکیب با شغل اصلی به کار بره تا نتیجهی استثنایی بده! فرق استیو جابز و بیل گیتس اینه که بیل گیتس در کنار اینکه آدم فنیی بود و شغل دیگهای داشت، واقعا یک businessman بود و همین دلیل اصلی موفقیتش بود.
به عبارتی دوست دارم که یک businessman و یک آدم فنی باشم و این دو رو با هم به کار ببرم!
من هم دوست دارم که با استفاده از business و شغل اصلیم، به موفقیت برسم. البته business میتونه از businessهای کوچیک و خانگی باشه تا businessهای بزرگ!
businessهای کوچیک رو خیلی خیلی دوست دارم. مستقل از زمان و مکان، آدم احتمالا میتونه بهش بپردازه ولی businessهای بزرگ رو باید در درازمدت براش برنامهریزی کرد و با شغل اصلی به کار برو!
به نظر من اين كه آدم يه الگوى خوب و موفق كنارش داشته باشه خيلي مهمه؛ اونقدر كه ميتونه نظر آدمو كلا عوض كنه و يه راهيم نشون بده.
مثلا تا اون جايى كه من ديدم خريد و فروش ملك خيلي كار موفقيه و هر كسى كه با اصولش وارد بشه موفق خواهد بود.
+ ايده كه معلومه؛ ارتباطات و مديريت صحيح رو ميشه يه نفر توضيح بده؟
چقدر می خواهید یک businessman شوید؟ دوست دارید در آینده دکتر و مهندس بشید و کار عادی خودتون رو انجام بدین یا وارد بیزینس بشید؟ در نظرسنجی هم شرکت کنید.
بیزینس یعنی تجارت. تجارت هرچیزی. مثلا ممکنه وارد کار واردات صادرات بشید یا اینکه زمین و ملک خرید فروش کنید.
من رشته اصليم بيزينس نسثيست خوب
ولي دوست دارم وارد بيزنس بشم
من فقط كمي درباره استارت اپ ها مي دونم و كتاب هايي مثله استارت اپ منوال رو خوندم و تا حدي با لين لانچ پد هم اشنايي دارم
و در واقع منه پروگمر كه نمي تونم برم به خريد فروش بپردازم
ولي حداقل كاري كه مي تونم بكنم اينه كه برنامه اي كه مس نويسم رو بتونم به نياز هايه مردم نزديك كنم
از طرفي ديگه سعي مي كنم بازاري رو انتخاب كنم كه كاربر زياد داشته باشه
مثلن من تو پروژم اون عده ادم هايي رو كار دارم كه ميل هايه ياهوشون رو مي خوان با پاپ٣ ذخيره كنن
خب مثلن اينجا يه تعدادي هستن كه ياهو دارن ولي در حد اينكه فقط پز بدن
يه عده ميل دارن ولي نياز به ذخيره كردن ندارن
يه عده هستن كه محصوله خوده ياهو رو ترجيح مي دن
يه عده هستن كه از محصوله ياهو استفاده مي كنن ولي اگه چيزي با همون قدرت باشه ولي ارزون تر از اون استفاده مي كنن
تعداد اين افراده گروه اخر نسبت به كل خيلي كمه
ولي بازم قابله توجهه
و مساله اينه كه باز از بينه اسن همه ادم چند نفر اصلن محصوله منو (كه كارش يه ماه ديگه قراره تموم شه) ميشناسن؟
بحث تبليغات پيش مياد و خدا بلاگر رو افريد و گوگل ادسنس رو هم
ولي همه اينا سرمايه اوليه مي خواد
سرمايه اوليه من پول نيست و نمي تونه باشه چون ندارم
من بايد خودمو مشهور كنم به صورت مصنوعي
مثلن من تو كلي فروم ها حضوره فعال دارم
و ...
و خوب من اگه وبلاگي مرتبط با پروژم داشته باشه مي تونم لينكشو اونجا بذارم
مثلن تو فروم يوداسيتي ١٢٠٠٠٠ ادم هست اگه از اين ميزان ١٠٠ نفر كاره منو انتخاب كنن و بتونم اين افرادو گسترش بدم خيلي خوبه
ولي مشكل خيلي زياده مثلن من نياز به يه سري موجود دارم كه منو ساپرت كنن
مثلن من خودم مي تونم با گوگل اپ انجين كد بزنم ولي خوب وقت ندارم
خب یادمه کلاس نهم (اول دبیرستان قدیم ) چند نفر اومدن از آموزش پرورش با دوره های آموزشی که باید حتما پاس میکردی چند تا دوره رو . چیزی که نظرم رو جلب کرد پرورش و تجارت میگو بود . تو خیلی از جمله شهر ها میان تو یه بیابون برای هزینه ی مناسب تر یه یک مکان خوب برای پرورش میگو میسازن . خب میگو ام یک جانور مغذی پرطرفداره و همین چینی ها کم غارت نکردن میگو های توی بازار رو پس تجارت جالبیه