Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,654 امتیاز 37,456 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2011/2/21 #1 به نظر من جای یک سایت کامل فارسی زبان به عنوان دایرکتوری سمینارها و مسابقات و ... خیلی خالیه. کسی بسازه کارش خیلی میگیره.
به نظر من جای یک سایت کامل فارسی زبان به عنوان دایرکتوری سمینارها و مسابقات و ... خیلی خالیه. کسی بسازه کارش خیلی میگیره.
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/2/21 #2 پاسخ : سایتی برای سمینارها من نفهمیدم الان منظور از دایرکتوری مسابقات و.. چیه .یعنی سایت باید چی باشه و چی توش باشه .
پاسخ : سایتی برای سمینارها من نفهمیدم الان منظور از دایرکتوری مسابقات و.. چیه .یعنی سایت باید چی باشه و چی توش باشه .
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,654 امتیاز 37,456 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2011/2/21 #3 پاسخ : سایتی برای سمینارها یعنی جایی که توش لیست سمینارها و همایش ها و مسابقات باشه. مثلا سمینار علوم فنون فلان تاریخ تا فلان تاریخ برگزار میشه. این سایتشه اینم پوسترش. یا سمینارعصب شناسی دانشگاه تهران فلان وقته و ...
پاسخ : سایتی برای سمینارها یعنی جایی که توش لیست سمینارها و همایش ها و مسابقات باشه. مثلا سمینار علوم فنون فلان تاریخ تا فلان تاریخ برگزار میشه. این سایتشه اینم پوسترش. یا سمینارعصب شناسی دانشگاه تهران فلان وقته و ...
ISO9002 کاربر فوقحرفهای ارسالها 947 امتیاز 1,655 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر 2011/2/21 #4 پاسخ : سایتی برای سمینارها طرح خوبیه. اگه نمیخوایش، ما بدزدیمش روش کار کنیم
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,654 امتیاز 37,456 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2011/2/21 #5 پاسخ : سایتی برای سمینارها مال خودتون !
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,855 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/2/21 #6 پاسخ : سایتی برای سمینارها من ! من ! سعید بزار من روش کار کنم ! الان دریمو باز کردم ها !!! مرسی محمد جان خیلی باحال بود
پاسخ : سایتی برای سمینارها من ! من ! سعید بزار من روش کار کنم ! الان دریمو باز کردم ها !!! مرسی محمد جان خیلی باحال بود