spo0ok16 کاربر فعال ارسالها 34 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي دانشگاه شريف 2011/2/24 #1 با 8 چوب كبريت ، 4 تا مثلث متساوي الاضلاع بسازيد . اميدوارم تكراري نباشه :)
eyekay کاربر فوقحرفهای ارسالها 797 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران شهر قم،تهران مدال المپیاد مدال نقره ی المپیاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2011/2/24 #2 پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع من با 8 تا واسط ٥ تا مى سازم،اصل معما با ٦ تاست
monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2011/2/24 #3 پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع راست میگه: یه هرم!
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,855 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/2/24 #4 پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع به نقل از حامد مهدوی : من با 8 تا واسط ٥ تا مى سازم،اصل معما با ٦ تاست کلیک کنید تا باز شود... باید دقیقا با 8 تا 4 تا ساخته بشه ! من تو پ.خ پرسیدم گفتن 6 تا نیست ! منظورش دقیقا همین 8 تاست!
پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع به نقل از حامد مهدوی : من با 8 تا واسط ٥ تا مى سازم،اصل معما با ٦ تاست کلیک کنید تا باز شود... باید دقیقا با 8 تا 4 تا ساخته بشه ! من تو پ.خ پرسیدم گفتن 6 تا نیست ! منظورش دقیقا همین 8 تاست!
sssss کاربر نیمهحرفهای ارسالها 234 امتیاز 1,323 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو شهر شیراز دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر-سختافزار. 2011/2/24 #5 پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع مي شه با 8 تا چوب كبريت 1 هرم با قاعده ي مربع درست كرد كه 1 مربع و 4 تا مثلث متساوي الاضلاع تشكيل مي شه .
پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع مي شه با 8 تا چوب كبريت 1 هرم با قاعده ي مربع درست كرد كه 1 مربع و 4 تا مثلث متساوي الاضلاع تشكيل مي شه .
spo0ok16 کاربر فعال ارسالها 34 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي دانشگاه شريف 2011/3/30 #6 پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع به نقل از sssss : مي شه با 8 تا چوب كبريت 1 هرم با قاعده ي مربع درست كرد كه 1 مربع و 4 تا مثلث متساوي الاضلاع تشكيل مي شه . کلیک کنید تا باز شود... درست ، افرين ×ممنون
پاسخ : معماي مثلث متساوي الاضلاع به نقل از sssss : مي شه با 8 تا چوب كبريت 1 هرم با قاعده ي مربع درست كرد كه 1 مربع و 4 تا مثلث متساوي الاضلاع تشكيل مي شه . کلیک کنید تا باز شود... درست ، افرين ×ممنون