نمیدونم اینو تو همین مطلب خوندم یا جای دیگه اما تو سن نوجوانی دوتا اختلال شایع هست که امکان بروز داره،یکی نارسیسیسم،یکی هم برعکسش،ینی کمبود اعتماد به نفس!شاید تو کودکی اسمش این نباشه!به نقل از نــرگـســـــ :یه مطلبِ دیگه ای که تو همون سایت که روژِین آدرسشو داده هس اینه :
.
. یعنی بچه های کوچیک نارسیسیسم ندارن اصلاً ؟ ???
جناب خود شیفته!به نقل از amir h :یعنی همتو جمع شدید که بگید خودشیفتگی بده؟
خیلی نامردید!!!
من به شدت خود شیفته ام!!!
از بین اینایی که گفتی من اولی و دومی و چهارمی رو دارم و فرقشونم میدونمبه نقل از R0zh!n D :جناب خود شیفته!
خود شیفتگی،غرور،تکبر،عزت نفس،اینا همگی باهم متفاوتند! فکر میکنم شما دچار غرور هستید نه خود شیفتگی! اگه فرقشونو نمیدونید توضیح بدم.
نگفتم فرقشهبه نقل از R0zh!n D :تا جایی که من میدونم،اولیو داشته باشی همشو داری،اما درستش اینه که فقط آخریو داشته باشی.اینم که شما گفتی فرقش نیست.موضوع اساسی تر از این حرفاس!
اگه منظورتون تفاوت خودشیفتگی، غرور،تکبر و عزت نفسه، من نظر خودمو در موردشون میگم...به نقل از INDEPENDENTWISE :تفاوت هاش رو گفتین چیه؟
اون که آرهبه نقل از ســـايــنا :خب درمـان چــی ؟ کجا باید برن ؟ پیــش کــی باید برن خانوم ِ روان شـناس ؟
به نقل از prabd.chess :درسته ولی من که نمیگم مشکل ندارم.میگم دلیل غرورم کور بودن وحشتناک دیگرانه.یه مثال برات میزنم:به نقل از INDEPENDENTWISE :خب هیچ مغروری غرور خودش رو بد نمی دونه چون مغروره.
و هیچ مغروری انگشت اتهام رو رو به خودش نمی گیره و همیشه فرافکنی می کنه.
و مسلمه که فرد مغرور دیگران رو معیوب می دونه و حاضر نیست عیب خودش رو ببینه
یه بار سر کلاس دینی 45 دقیقه بحثی کاملا علمی و بدون مغلطه با معلم سر جمله ی معروف دکارت(من می اندیشم پس هستم)بحثیدم.من قبولش نداشتم.بعد کلاس یکی از بچه ها به من گفت عابدی تو هستی!!؟ تصور کنین چه حالی بهم دست داد اون لحظه X-( X-(