پاسخ : فعال سازی "خود" در جمع
اصولا واسه بحثی که یه جا میشه و ما اطلاعات نداریم، به نظرم اولا باید تا جایی که میشه آدم به روز باشه و دوما به مسائل جامعه فکر کنه که راجع به بحثی که پیش میاد حداقل یه پیش زمینه فکری داشته باشه
بعدشم چون میگیم بحث شده ینی دو نظر مخالف بیان شده، آدم باید حرف هر کدوم رو بشنوه، بعد فک کنه ببینه کدوم حرف منطقی تره و ابراز وجود کنه
تو مکان های عمومی هم اصن حال داری حرف بزنی؟ (

هدستتو بذار تو گوشتو خلاص
البته به شخصه خودم هی با راننده تاکسیو اینا بحث سیاسی می کنم.چون معمولا که میشینی کنارشون به فحش می کشن مملکتو بعد منم یه نظراتی می دمو اینا
کلا به نظرم ما باید بعد تئوریه علاقه هامونو بدونیم.
مثلا اگه هنر دوس داری طراحی می کنی، سبکای مختلف طراحی و چند تا آدم شاخ در این زمینه و ... رو بشناسی
یا اگه فلسفه دوس داری راجع به اکثر مکتبا یا حداقل مهم هاش اطلاعات داشته باشی
حتی همون موسیقیشم باید کل سبکا با خصوصیتا و جزئیات و تاریخچه هر کدوم بدونی و بعد بتونی راجع بش صحبت کنی وگرنه این که من فلان چیزو خیلی دوس دارم چون خیلی نازه که نشد حرف!
چون اصولا این جوری هم حرفات مستند تره و هم تو یه بحثی که پیش میاد و بهش علاقه داری شرکت می کنی.آدم چرا تو بحثی که بش علاقه نداره باید شرکت کنه؟!
من خودم وقتی در یه مکان عمومی هستم خیلی بی مقدمه از بغل دستیم می پرسم که مثلا نظر شما راجع به فلان چیز چیه؟ و خود به خود بحث پیش میاد دیگه ...