بسی سخته. اصولا باید تو تعداد زیادی مسایل باهاشون کنار بیایم که اگه یه بار نتونستیم کنار بیایم بهمون گیر ندن.به نقل از mahshid_f :یعنی با مشکلاتی که با پدر مادرامون داریم چی کار کنیم؟
با عقایدشون که مخالف ماست، چه طوری روبرو بشیم؟
با توقعاتشون چه طور برخورد کنیم و ... :)
اون که بله. منم خیلی اوقات همه چی رو براشون تعریف نمی کنم. البته متاسفانه بعضی اوقات دروغ هم مسمر ثمر واقع می شه (هر چند که ازش بدم میاد )به نقل از TFire :من به اين نتيجه رسيدم كه بهتره كاري به كارشون نداشته باشم تا كاري به كارم نداشته باشن. مثلا سعي ميكنم همه چيو براشون تعريف نكنم فقط موضوعاتي كه بايد بدونن.
تجربه نشون داده با پدر مادرا بهتره وارد بحث و جنگ نشیم ...به نقل از mahshid_f :یعنی با مشکلاتی که با پدر مادرامون داریم چی کار کنیم؟
با عقایدشون که مخالف ماست، چه طوری روبرو بشیم؟
با توقعاتشون چه طور برخورد کنیم و ... :)
به نقل از TFire :من به اين نتيجه رسيدم كه بهتره كاري به كارشون نداشته باشم تا كاري به كارم نداشته باشن. مثلا سعي ميكنم همه چيو براشون تعريف نكنم فقط موضوعاتي كه بايد بدونن.
!به نقل از alex delpiero :من با این نظر کاملا مخالفم
اگه با پدر مادرتون مثل دوست باشید نه پدر مادر همه چی حله ...
البته لازم نیست همه کاراتون رو بگید بهشون با جزئیات ...
ولی بزارید بگم ....
مشکل اونا نیستن مشکل شمایید ...
که به اونا به چشم یه بزرگتر و مادر و پدر و مخالف خودتون نگاه می کنید و اینو ساختید ...
واقعا وقتی یه سری مسایلو درک نمی کنن آدم مجبوره دروغ بگه!به نقل از پویا م :اون که بله. منم خیلی اوقات همه چی رو براشون تعریف نمی کنم. البته متاسفانه بعضی اوقات دروغ هم مسمر ثمر واقع می شه (هر چند که ازش بدم میاد )
به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :!
خب پدر و مادر باید پدر و مادر باشن نه دوست
به نظر من بهترین کار اینه که وقتایی که فکر میکنید حق با شماست ولی مخالفم نظر والدینتونه بهشون نشون بدین که درست میگین ...
مثلا (یک مثال خیلی ابتدایی!!!) اگر میگن کامپیوتر نمیذاره به درستون برسید سعی کنید نمرههاتون خوب بمونه ...
من نگفتم رابطهی خوبی ندارم !به نقل از alex delpiero :اشتباه شما همینجاست دیگه ...
برای همینه هیچوقت رابطه ی خوبی ندارید ...
من اينو امتحان كردم جواب برعكس دادهبه نقل از alex delpiero :من با این نظر کاملا مخالفم
اگه با پدر مادرتون مثل دوست باشید نه پدر مادر همه چی حله ...
البته لازم نیست همه کاراتون رو بگید بهشون با جزئیات ...
ولی بزارید بگم ....
مشکل اونا نیستن مشکل شمایید ...
که به اونا به چشم یه بزرگتر و مادر و پدر و مخالف خودتون نگاه می کنید و اینو ساختید ...