آزادی بیان؟

• شروع کننده موضوع

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز
اولاً کسایی که می گن که این فروم نباید به پیامبر اهانت کنیم ، باید گفت که :
بستگی داره توهین رو چی در نظر بگیری ... بعضیا این رو هم توهین می گیرن :
پیامبر بر حق نیست .
توی توضیحاتی که درم ورد بخش مسائل مذهبی گفته ، این نوشته شده :
بحث گفتگو پیرامون خدا ، دین ، مذهب ، ایمان ، کفر ، مسائل شرعی و ....
پس می شه گفت که پیامبر بر حق نیست . چون که عقیده هست !! من که نمی گم که شما حتما از اسلام خارج شید !! من فقط یه سری موضوعاتی رو گفتم که روش بحث کنیم !! اگه شما اینو توهین می بینید ، دیگه مشکل من نیست !! وقتی که شواهد هست که پیامبر با مثلا صفیه چه کارایی کرده ، تا وقتی که رد نشه ، خب همین کارو کرده !! بازگو کردنش توهین می شه اونوقت ؟؟ ~X(

من توی این فروم چند تا تاپیک زده بودم .
اولین تاپیک که کلی وقت پیش بود (حدود 2 ماه) در مورد زن های حضرت محمد بود . که قبول دارم بعضی جا ها حرف های تندی توش بود . که پاک شد
بعدش با همکاری سعید خان ، 2 تا تاپیک دیگه زدم (2 هفته پیش فکر کنم حدودا ) . یکیش دوباره زن های حضرت محمد بود ، اون یکی زن ستیزی در اسلام که سعید گفت که چند تا بحث با هم نکنیم و من هم گفتم ok ...و زن ستیزیه پاک شد !!
یه چند تا تاپیک دیگه هم زدم که اونا منتقل شدن ، هیچی .
وضعیت خوب بود ، داشتیم بحث می کردیم ، مسالمت امیز . که بعد samet57 و بهش بر خورد !! چرا ؟؟ چون که داشتم یه سری اسناد تاریخی می اوردم که جواب نداشت براش ، دید دینش متزلزل شده ، یا اگه ادامه بدیم دینش اینطوری می شه، یا دین بچه ها اونطوری می شده ، سرانجام ، به مدیرای سایت هر چیزی گفت ، نمی دونم ، ولی تاپیکو به حول و قوه ی الهی بستن !! با اینکه من خیلی سعی کرده بودم توهین نکنم !! و فکر نکنم هم زیاد توهینی توش بوده باشه !! که در اون صورت ، طبق قانون ، اول باید پسته ویرایش می شده !! بعد پاک می شده .. جالب اینجاست که وقتی هم که پاک کردن ، هیچ کس مسئولیتشو به عهده نگرفت و هیچ کسی هم نامه نداد که اقا ، من پاک کردم ، اعتراض داری بگو !! یا مثلا به این دلایل پاک شده پستت !! فقط پاک کردن !! شرط می بندم خود مدیره هم نخونده بوده !!

در مورد معجزات علمی قران تاپیک زدم ، هیچ توهینی توش نبود !! هیچ مشکلی نداشت!! فقط داشتم روی یه معجزه ای بحث می کردم . نمی دونم چرا ! پاک شد !!1 پست بیشتر توش نبود !! (با پست اولیه ، 2 تا ) هیچ توهینی هم توش نبود !!

بعد هم فکر کنم همین اقا سامت ، داره تک تک پست هامو چک می کنه ، هر چیزی که توش کلمه ی اسلام باشه رو گزارش می ده !! مدیران گرامی هم فرطی پاک می کنن !! تا الان بیش از 70 تا پستم پاک شده !! :O حتی پست هایی که توی حرف بزن زده بودم !! اومده گزارش داده . جالب اینجاست که خودش هم قبلا یه تاپیک زده بوده در مورد ازادی بیان ، که وقتی من اومدم توش پست دادم ، به مدیرا گفته که پاکش کردن !! بابا ایول خود سانسوری !! یا به یه مدیر دیگه که دوستش بوده احتمالا گفته که هر چی می گم و گفته ام رو چک کنه و پاک کنه !! {-8
از همینجا به مدیر گرامی خسته نباشید می گم !! خیلی پشت کارش زیاده !! و کار های غیر ممکن هم انجام داده !! مثلا ، توی خیلی کمتر از 12 ، خیلی بیشتر از یه کتاب 50 صفحه ای رو پیدا کرده ، خونده ، تحلیل کرده ، پاک کرده و بعدش هم رفته مدرسه !! اگه مدرسه نداشته ، خواب که داشته ؟؟

در 2 حالت ادم صورت مسئله رو پاک می کنه . 1. نمی تونه جواب بهش بده 2. جوابی نیست که بهش بده ...
اگه جوابی بود ، جواب می دادی!! یا حداقل می ذاشتی بقیه جواب بدن !!

مدیران گرامی
، لطفا قبل از پاک کردن پست ، خودتون بخونیدشون ببینید اگه توهین خاصی بوده ، اول ویرایش کنید ، بعد خبر بدید ، یا فقط همون پسته که توش توهین بوده رو پاک کنید ، نه اینکه بزنید تاپیکو پاک کنید از بیخ !!

samet57 این کار های تو فقط باعث می شه مردم فکر کنن که اگه جوابی برای پست ها بود ، حتما جواب می دادن بهش !! نه اینکه پاک کنن همه اشونو !! ==> جوابی نداشته !! و پیشنهاد می شه که دیگه این کارو نکنی !! و اگر به خودت توهین می شه ، نیا عزیز من !! نیا !! من می خوام به جواب سوالام برسم !! شما نمی خوای ببینی سوالا رو ، نبین ، نبین ! اجباری که نیست ، نمی خوای نخواه !
متحجر

×لطفاً از علائم نگارشی اضافی در عنوان استفاده نکنید.

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : ازادی بیان ؟؟

امضای من رو بخونید
بعد میفهمید دلیل سخت گیری ها چیه.
شما هنوز انگار نمیدونید تو کدوم کشور زندگی میکنید.

• لایک
امتیازات: death

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

بحث اعتقادی یعنی همین !
یعنی یه مخالف یه موافق بیان درست مدرک رو کنن با هم حرف بزنن ، اگه قرار باشه نظر همه یکی باشه که چه کاریه تالار گفتمان راه بندازن ! یکی یه حرفی میزنه پشت سرش صد نفر لایک و تموم ! نتیجش میشه تاپیکای صلوات بفرستین !

توی قوانین سایت اومده اهانت ممنوعه ! خب درست هم هست ! اگه تو تاپیکی به اعتقادات یک نفر توهین بشه حتما باید یه کاری صورت بگیره میخواد چیزی که مورد اهانت قرار گرفته از دید همه منفور باشه میخواد محبوب باشه !
الان اینجوری که ایمان میگه توهینی در کار نبوده ولی متاسفانه بازم بی مسئولیتی یه مدیر باعث اعتراض میشه که قبل از اقدام تذکر نداده یا گزارش نکرده !

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

شما مطمئنی توهین نبوده؟

• شروع کننده موضوع

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

به نقل از panther :
شما مطمئنی توهین نبوده؟
دوباره تاپیکه رو زدم :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,79509.0.html
مشکلی دیدی بگو !!

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

من کاملا کاملا به ایمان حق میدم

چون تمام پستاشو خوندم و مطمئنم چیزی نگفته که باعث توهین باشه

حالا یه سری متهجر هستن تو سایت که فرت و فرت منفی میدن و گزارش میدن و اینا کاری ندارم

ولی بدونین طبق نام این انجمن - مسائل اعتقادی - اینجا باید برای اعتقادای خودمون بحث کنیم انقدر بحث کنیم تا بالاخره یکی متقاعد شه

البته به دور از توهین

ولی بالاخره باید یکم جنبه هم باید باشه که الکی الکی یکی فک نکنه که دارن به دینش توهین میکنن و اینا

این عین حقیقته

پ.ن: خانوم پنتر سریع پاشو بیا - بده که دیر میشه

آفرین بدو

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

ببینید
الان فکر نکنید من آدم مذهبی هستم در حد تیر. همه کسانی که منو میشناسن میدونن که ....
اکا حرفه شما آقا ایمان
من اینجا رو نمیگم. اینجارم تا توهین نکردین میبینین که نه کسی بسته نه بن شدید نه...
اما توی زن های پیغمبر کم توهین نشد.خودتون هم میدونید ! آقای لف اینقدر جو ندید.
(در ضمن من به هر پستی که نظرم باش مخالف باشه - میدم!چرا فرهنگ این مساله جا نمیفته که منفی دادن دشمنی نیست؟)
بعد هم انجمنی که مدیر نداره به کی گزارش بدیم؟ :)) واقعا فکر کردین کسی گزارش میده؟ اگرم بدن خب میایم میبینیم میخونیم بعد تصمیمی میگیریم. رو هوا که کاری نمیکنن.

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

من به هیچ عنوان نگفتم که تو آدم مذهبی ای هستی

من اون پ.ن رو که نوشتم به خاطر این بود که تحمل دریافت حقیقت رو نداری و همچنین انتقاد!

و هر انتقادی که تا حالا از شما شده - دادین

این به هیچ عنوان خوب نیست

بهتره خودتون رو اصلاح کنی

اون توهین هایی هم که شد تو باید مثل این که اینقد وقت میزاری پستای منو و دیگران (اسپم ها) رو تو 20 سوالی پاک میکنی به جای اینکه کلش رو پاک کنی

بیا و اینجا هم یکم بخون بعد اونایی که مشکل داشت رو پاک کن

توانایی هم نداری میتونی بدی به یک مدیر دییگه این کارو کنه

کسی مجبورت نکرده (;

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

من حرفای Imangoon رو کاملا خودندم و کاملا هم بهش حق میدم

چون منم مثل اون تو انجمن اعتقادی هم تاپیک داشتم که بیخود و بی جهت حذف شده و هم کلی پست دیگه که یه شبه پاک شده !!!

البته من هیچ کدوم از کاربرا رو به خبر چینی یا خدای نکرده چیز دیگه متهم نمیکنم ولی انگار یکی هست که از بعضی نظرات خوشش نمیاد که گزارش میکنه حذفش کنن یا اگه مسئولیتی داشته باشه خودش حذفشون میکنه. البته بازم میگم که به هیچ کس تهمت نمیزنم و منظورم شخص خاصی نیست

ولی اینو بگم که آدم بیکار نیست مثلا نیم ساعت بشینه یه چیزی رو بنویسه فرداش ببینه حذف شده

در کل حذف کردن پست ها و قفل کردن و پاک کردن تاپیک ها بعد از ف****رینگ خیلی زیاد شده. که اکثرش هم به دست یکی از مدیران داخلیه که فک میکنم بدونین منظورم کیه :-"

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

:))
من چرا فکر میکنید انتقاد پذیر نیستم؟
انتقاد هایی زکه درست و به جا باشه قبوله!
اما .... ها نه.
وقتی پستی میدین که اندازه یک 2 صفحه ورده و همش توهینه،من که بیکار نیستم همرو بخونم!
هیشکی بیکار نیست
دو بار پاک نمیشه
دفعه سوم اخطار
چهارم پاک!
در ضمن من هیچ کاری تو این انجمن نکردم
الان صرفا دارم از بقیه طرفداری میکنم.
به نقل از NADIMATRIX :
من حرفای Imangoon رو کاملا خودما و کاملا هم بهش حق میدم

چون منم مثل اون تو انجمن اعتقادی هم تاپیک داشتم که بیخود و بی جهت حذف شده و هم کلی پست دیگه که یه شبه پاک شده !!!

البته من هیچ کدوم از کاربرا رو به خبر چینی یا خدای نکرده چیز دیگه متهم نمیکنم ولی انگار یکی هست که از بعضی نظرات خوشش نمیاد که گزارش میکنه حذفش کنن یا اگه مسئولیتی داشته باشه خودش حذفشون میکنه. البته بازم میگم که به هیچ کس تهمت نمیزنم و منظورم شخص خاصی نیست

ولی اینو بگم که آدم بیکار نیست مثلا نیم ساعت بشینه یه چیزی رو بنویسه فرداش ببینه حذف شده

در کل حذف کردن پست ها و قفل کردن و پاک کردن تاپیک ها بعد از ف****رینگ خیلی زیاد شده. که اکثرش هم به دست یکی از مدیران داخلیه که فک میکنم بدونین منظورم کیه :-"
اینجوری قشنگ دارین به من توهین میکنین!
من از مدیر کل ها میخوام لاگم رو بزارن تا همتون بفهمید که من تو این انجمن دستی تا به حال نبردم!
واقعا واستون متاسفم.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از panther :
اینجوری قشنگ دارین به من توهین میکنین!
من از مدیر کل ها میخوام لاگم رو بزارن تا همتون بفهمید که من تو این انجمن دستی تا به حال نبردم!
واقعا واستون متاسفم.

تا توهین رو چی تعریف کنید
اگه توهین اینه که تا حالا از این توهین ها به من خیلی شده .
در ضمن اون جمله آخرم رو هم کلی گفتم و مربوط به انجمن خاصی نبود . همونطور که تو جمله های قبلی گفته بودم که مخاطبم شخص خاصی نیست!!!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
  • شروع کننده موضوع

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

من تهمت نمی زنم !! خودش بهم گفت که کاره خودش بوده !! :D
دیروز من پستام 210 تا بوده حدودا ، امروز شده بود 140 تا !! (کمتر) .. دیگه توی همه اش که توهین نبود !!!
توی حرف بزن هم پاک شده ~X( ~X( ~X(

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

کدوم پست ها؟
به یکی از مدیر های کل پ.خ بزنید و چک کنید
حتما مشکلی بوده و من قسم میخورم کسی از سر دشمنی چیزی پاک نمیکنه
باور کنید
از مدیریت عزل میشه اگه اینکارو بکنه. اگه من هم باشم.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

ایمان جان درباره پستات چیز عجیبی نیست ها !
ممکنه یه تاپیک که توش پست دادی پاکسازی شده باشه !
پستای من 4300 بود الان شده 4000 !
فکر نکنم اتفاق عجیب و مهمی باشه !

• شروع کننده موضوع

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

به نقل از Dr.Eniac :
ایمان جان درباره پستات چیز عجیبی نیست ها !
ممکنه یه تاپیک که توش پست دادی پاکسازی شده باشه !
پستای من 4300 بود الان شده 4000 !
فکر نکنم اتفاق عجیب و مهمی باشه !
می دونم !! فکر کنم یه 30 تاییش هم توی همون زن های محمد بوده ، بقیه اش از کجا پاک شده ؟؟ :O خودم هم نمی دونم !! :D

امروز دیدم که کنار یکی از حرف بزن هام اینطوری شده :
recycled.gif

الان هم دیگه توی مشخصاتم نیست ، نمی دونم کجا بود .. ولی مطمئنم که ماله حرف بزن بود !! لینکشو از کجا گیر بیارم خب ؟؟ :D

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

میگم به مدیر ها بگین اگه خیلی میخواین پیگیر بشین.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اینکه samet گزارش داده و مدیران پاک کردن حداکثر در مورد یکی دو تاپیک و چند پست امکان داره اتفاق افتاده باشه وگرنه پروسه گزارش و پاک کردن خیلی طولانیه و چیزی نیست که زیاد قابل اتفاق افتادن باشه.
با توجه به اینکه این انجمن مدیر نداره، یا مدیران داخلی پاک کردند یا معاون و مدیرارشد و یا مدیر کل. متاسفانه امکان اطلاع دادن در مورد اینکه پست پاک شد و تاپیک پاک شد وجود نداره. هیچ کس این همه وقت و انرزی نداره. حالا اگر کسی از مدیران چنین کاری میکنه خیلی دستش درد نکنه.
اگر کسی هم اعتراضی به پاک کردن پستی یا تاپیکی داره باید حداکثر تا 2 روز خبر بده هم معلوم بشه کی اینکار رو کرده و هم شاید پست/تاپیک برگرده. الان متاسفانه لاگ سایت پاک شده و نمیدونم کدوم مدیر پاک کرده. آرشیو پیغام های حذف شده هم امروز پاک سازی شده.

مفهوم توهین هم متاسفانه اصلا مفهوم واضحی نیست. هرکس هم برداشت خودش رو داره. برای همین بهتره کلمه ناسزا رو به کار ببریم. مدیران گرامی لطفا در مورد انجمن اعتقادی، سخت گیری های معمول رو نداشته باشید. در این انجمن هرکس آزاده نظرش رو در مورد همه موارد بده. البته طبیعتا نه به شکل ناسزا گویی بلکه در حالت بحث منطقی و استدلالی و محترمانه.

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

من یه جای دیگه هم آقای مطهری فکر کنم گفتم
از اونجایی که احساس میکنم کوچکترین چیزی در مورد مسائل اعتقادی حالیم نیست،
تا جایی که میتونم دخالت نمیکنم!
تنها کاری که کلا کردم ادغام دو تا پست پشت سر هم از آقای سعید بود.
همین.
پ.ن: سخت گیری نمیکنیم میشه یه چیزی مثله حرف بزن، یا جاهای دیگه که سرشار از اسپمه و مدیر ها هیچ کاریشون نمیکنن. [-(

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اینجور مواقع تاپیک رو توی انتقادات پیشنهادات بزنید تا ماهم ببینیم و چک کنیم. خیلی از انجمن های رو ما نگاه نمیکنیم. وقتش رو نداریم.

در موارد مشابه هم مدیری که پاک کرده جواب بده به موقع ، خوب میشه.

بالا