چگونه ایده های خود را عملی می کنید؟

• شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
سلام :)

در زمینه ی موفقیت در یه کار یه چیزی خیلی تاثیر داره. یکی ایده و دیگر عملی کردن ایده . از یه جهتی که نگاه کنیم می بینیم که این دو مکمل همدیگه هستند. یعنی اینکه شما ایده بزنید ولی عملیش نکنید عملا هیچ فایده ای نداشته. عملی کردن ایده می تونه یکی از دغدغه های مهم افراد خلاق هستش. افرادی که به خاطر قدرت خلاقیتی که دارن ایده های خیلی خوبی می زنن ولی چون در عملی کردن اون ناتوانن دچار شکست می شن. در حالی که شاید اون ایده بتونه زندگیش رو متحول کنه.

مطمینا شما هم خیلی اوقات ایده های خیلی خوبی به ذهنتون خطور کرده. ایا تا حالا دنبال عملی کردنش بودید؟ دنبال جواب این سوال نیستم ولی احتمالا خیلی ها عملی کردنش رو به اینده موکول کردن و فراموشش کردن و یا اینکه وایسادن تا عملی شدن ایده به سمت اونا بیاد نه اونا به سمت عملی کردن ایده و اغلب با "گذشت زمان همه چی رو می تونه حل کنه" ازش نام می برن. حالا بحث اصلی ما این نیستش.

فرض کنید شما ایده ای در ذهن خود دارید. برای عملی کردنش چی کار می کنید؟ مثلا یکی از کار ها ممکنه این باشه که :
۱- ابتدا اون رو کاغذ می نویسم
۲- درباره ی تونستن یا نتونستن انجام دادن ان فکر می کنم
۳- اگه دیدم می تونم می شینم چیز هایی که احتیاج رو دارم رو یادداشت می کنم
۴- چیزز هایی که احتیاج دارم رو تهیه می کنم
۵- دنبال چند منبع موثق می گردم
۶- برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت می کنم
۷- نموداری از پیشرفت کارم تا کنون طراحی می کنم
۸- نقاط ضعف و قوت کار خودم رو می نویسم
......

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد
پاسخ : چگونه ایده های خود را عملی می کنید؟

اغلب تفاوت بین انسان موفق وناموفق این نیست که یکی ازان ها سطح توانایی بالاتریاایده هایی بهترداردبلکه دراین است که انسان موفق شجاعانه به ایده هایش ایمان دارد وبه خطرات سنجیده دست میزند ووارد عمل میشود(مکسول مالتز)
خوب من اول طرحموروکاغذمیارم وبعدبرای خودم توضیح میدم واگرتونستم خودموقانع کنم که ارزششو داره ومیتونه روش ریسک بشه
بعددنبال اطلاعات میگردمو (به مقداری که لازم داشته باشم )بعد اونایی که به دردم میخورنو جمع بندی میکنم و خلاصشو به صورت نمودارروکاغذمیارم
وحالابااین اطلاعات طرحموگسترش میدم
وبعد شرایطشو دوباره میسنجم وبعد نمونه ی اونو روی کاغذمیارم وتمام احتمالات رومینویسم
وبعد میتونم ایدمو به تحقق ببخشم
(البته سعی میکنم توهمه ی این موارد باچندنفرراهنما مشورت کنم وکارای دیگرانوهم ببینم )

ساقي

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمانشاه
پاسخ : چگونه ایده های خود را عملی می کنید؟

براي عملي كردن يك ايده من اول ميام بررسي مي كنم ببينم اصلا اين ايده مفيد هست ؟ اگه مفيده لازم هم هست ؟ پيش زمينه هاي عملي شدنش فراهمه ؟اگه نيست اين پيش زمينه ها رو خودم مي تونم ايجاد كنم ؟ اگه همه چي فراهم باشه بعد ميام نگاه مي كنم ببينم من براي عملي كردن اين ايده هر چند كه مال خودمه ادم مناسبي هستم يا نه ؟
بعد هم متناسب با ايده اي كه دارم چيز هايي كه لازم دارمو تهيه مي كنم و شروع مي كنم .
بعضي ايده ها هم هستن كه بيش تر از اين كه لازم باشه براي عملي كردنشون تلاش كني لازمه براي دفاع كردن ازشون تلاش كني .

بالا