Mr.E کاربر نیمهحرفهای ارسالها 182 امتیاز 229 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران دانشگاه پلی تکنیک تهران رشته دانشگاه ریاضات و کاربردها - علوم کام 2011/3/10 #1 زمان : 22 تا 26 اسفند مکان : تهران - نیاوران - خ شهید باهنر - خ فیضیه - علامه حلی 3
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,001 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/3/10 #2 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 من سعی میکنم بیام. انداختین بعد سمینار ما چرا؟
Mr.E کاربر نیمهحرفهای ارسالها 182 امتیاز 229 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران دانشگاه پلی تکنیک تهران رشته دانشگاه ریاضات و کاربردها - علوم کام 2011/3/11 #3 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 همین طوری ولی راستش من نمی دونم
Alex Mercer کاربر فعال ارسالها 27 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد :) شهر تهران 2011/3/15 #4 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 من امروز رفتم خیلی خوب بود.به خصوص تئاترش که خیلی طبیعی بود.خوشمان آمد...
پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 من امروز رفتم خیلی خوب بود.به خصوص تئاترش که خیلی طبیعی بود.خوشمان آمد...
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,001 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/3/16 #5 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 به نظرت چه روزی بهتره بیام؟
چسب زخم++ کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر teh 2011/3/16 #6 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 هَی وای من...!!! قسمت بالا سمت راس تو عکس چه قدر شبی علامت چشم فراماسون هاس.... منو هیچکی دعوت نکرد ولی دختر خالم رو با اینکه سمپادی نییس دعوت کردن.... O0 به قول بعضی ها: no p.r.b...!
پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 هَی وای من...!!! قسمت بالا سمت راس تو عکس چه قدر شبی علامت چشم فراماسون هاس.... منو هیچکی دعوت نکرد ولی دختر خالم رو با اینکه سمپادی نییس دعوت کردن.... O0 به قول بعضی ها: no p.r.b...!
mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,001 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/3/16 #7 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 به نقل از چسب زخم++ : هَی وای من...!!! قسمت بالا سمت راس تو عکس چه قدر شبی علامت چشم فراماسون هاس.... منو هیچکی دعوت نکرد ولی دختر خالم رو با اینکه سمپادی نییس دعوت کردن.... O0 به قول بعضی ها: no p.r.b...! کلیک کنید تا باز شود... پس کدوم مدسه میره دختر خالت؟
پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 به نقل از چسب زخم++ : هَی وای من...!!! قسمت بالا سمت راس تو عکس چه قدر شبی علامت چشم فراماسون هاس.... منو هیچکی دعوت نکرد ولی دختر خالم رو با اینکه سمپادی نییس دعوت کردن.... O0 به قول بعضی ها: no p.r.b...! کلیک کنید تا باز شود... پس کدوم مدسه میره دختر خالت؟
before the bigbang کاربر فوقفعال ارسالها 82 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی تهران شهر تهران 2011/3/16 #8 پاسخ : سومین سمینار علوم و فنون علامه حلی 3 تا چه ساعتی؟