پرسش بسیار ابتدایی ی هندسه !

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز
سلام دوستان!
یک سوال هندسه برام بوجود اومده بود که گفتم اگه میشه با دلیل و استدلال ( قانون هندسی دیگه ) جواب بدین ..
ممنون میشم :
"آیا امکان داره که خطی که از یک نقطه روی محیط دایره بر شعاع عمود میشود ، نصف شعاع باشد ؟"

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش بسیار ابتدایی ی هندسه !

اگه سوال اشتباه حالیم نشده باشه فک کنم اینطوری میشه طریقه رسمشم دو تا شعاع عمود به هم رسم میکنیم محل برخوردشون با محیط دایره رو به هم وصل میکنیم و نصفش میکنیم و موازی با یکی از شعاع ها یه خط رسم میکنیم تا دایره رو قطع کنه و نقطه تقاطع رو بر شعاع عمود میکنیم

knxkkdjwthfcng4ixz23.jpg

یا اینکارارم نمیخواد اگه از همون اول که دو تا شعاع عمودو رسو کردیم از وسط یکیش یه خط موازی میکشیم

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

اوه بله ... متوجه شدم ... شما با توجه به صورت سوال کاملا" صحیح می فرمایین ....!
من صورت سوال رو اشتباه پرسیدم :-[ منظورم این بود که اگر خطی رو از یک نقطه از محیط دایره به شعاع عمود کنیم ، امکان داره که نقطه ی برخورد خز به شعاع ، نصف شعاع باشد ؟
ببخشید ..!!

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از arman.a :
اوه بله ... متوجه شدم ... شما با توجه به صورت سوال کاملا" صحیح می فرمایین ....!
من صورت سوال رو اشتباه پرسیدم :-[ منظورم این بود که اگر خطی رو از یک نقطه از محیط دایره به شعاع عمود کنیم ، امکان داره که نقطه ی برخورد خز به شعاع ، نصف شعاع باشد ؟
ببخشید ..!!
نگرفتم
نقطه برخورد خط به شعاع نصف شعاع باشه ! مگه یه نقطه نیست ؟ باید فاصله نقطه برخورد با یه نقطه دیگه نصف شعاع باشه

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از Karo :
نگرفتم
نقطه برخورد خط به شعاع نصف شعاع باشه ! مگه یه نقطه نیست ؟ باید فاصله نقطه برخورد با یه نقطه دیگه نصف شعاع باشه
ببینین ...، یه دایره رو فرض کنین ، از یک نقطه روی محیط دایره ، به شعاع عمود کنیم ... بعد امکان داره کخه فاصله ای که از این نقطه تا شعاع وجود داره با فاطله ی این نقطه تا مرکز دایره برابر باشه ؟؟؟
همون خط بنفشی که عمود کردین به شعاع ، امکان داره فاصله ی نقطه ای که عمود کردین ، تا محیط برابر فاصله ی نقطه ی عمود ، تا مرکز دایره باشه ؟

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از arman.a :
ببینین ...، یه دایره رو فرض کنین ، از یک نقطه روی محیط دایره ، به شعاع عمود کنیم ... بعد امکان داره کخه فاصله ای که از این نقطه تا شعاع وجود داره با فاطله ی این نقطه تا مرکز دایره برابر باشه ؟؟؟
همون خط بنفشی که عمود کردین به شعاع ، امکان داره فاصله ی نقطه ای که عمود کردین ، تا محیط برابر فاصله ی نقطه ی عمود ، تا مرکز دایره باشه ؟
خط سبز این خاصیتو نداره ؟ نسبت به اون شعاع دیگه

saye3000

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

منظورتون اینه که (پاره)خطی که میکشیم(که یه سرش روی محیط دایره و یه سرش روی شعاعه)نصف شعاع باشه؟
اگه منظورتون اینه،یه دایره مثلثاتی بکشید،بعد زاویه 30 درجه رو رسم کنید.سینوس این زاویه این خاصیتو داره.

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

wowww.....!
ببخشید واقعا" ...... من خودم در حین حل کردن فهمیدم میشه ....!
خیلی سوتی خفنی دادم .....!! :-[ :-[ :-[
و ببخشید وقتتون رو
گرفتم .....!
مسیولان اگه صلاح می دونن تاپیک رو قفل کنند !

بالا