آیا خدا انسان رو از خطا کردن...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negar.mr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي
سلام خدمت دوستان خوبم:

شاید برای شما هم پیش اومده باشه

بعضی وقت ها میخوای یه خطایی انجام بدی ولی در همون لحظه یکی از ابزار های خطا اونجوری که میل شماست با شما همراهی نمیکنه یا یه چیزی پیش میاد که نمیتونید اون خطا رو انجام بدید

میخواستم از دوستان خوبم بپرسم که آیا این تصادفیه یا دست خدا تو کاره ؟

سپاس :) :) :) :)

پاسخ : آیا خدا انسان رو از خطا کردن...

اگه بخواهیم اعتقادی بحث کنیم که چیزی تصادفی نیست و جز او نیست !
برای همه هم پیش اومده کمو بیش !
بعضی ها دقت می کنن
بعضی ها نه
اونایی که دقت می کنن اسمشو میزارن لطف خدا
اونایی که دقت نمی کنن اسمشو می زارن قوانین مرفی

در نظم دنیا شک نکنید خداوند دنیا رو با نظم و قانون افریده اما درک این نظم نباید سرسری باشه
برفرض خیلیا به صدقه اعتقاد ندارند و حرف بالای منو میزنند و میگند دنیا نظم داره خب به این نکته توجه باید کرد که نظم دنیا نظم معمولیی نیست یک نظمیه که تو اون خیلی کارا و رفتارا تاثیر گذارن و تاثیرش در موارد دیگه زندگیه

تا حالا شده شما بخواین کار خوب بکنید و وسایلش نباشه یا نتونید ؟ قطعاً شده . و اونهایی هم که می گن نشده ، یادشون نیست که کی شده !!
یه زمانی من می خواستم پول بندازم صندوق صدقات ، صندوق صدقات خراب شده بود و درش باز بود !!

و تا حالا چند بار کار بد انجام دادید بدون اینکه چیزی جلوتون رو بگیره ؟؟ احتمالا خیلی ! ایا می شه از این نتیجه گرفت که خدا می خواسته ما کار بد انجام بدیم ؟؟

قوانین مورفی هم برای خیلیا پیش اومده ، مخصوصا چراغ قرمزش !! ولی کاملا تصادف هست و به خاطر اینه که چرا سبز 3/1 چراغ قرمز هست و احتمال اینکه به چراغ قرمز بخوریم بیشتره !!
و وقتایی هم که به چراغ سبز می خوریم سریع می ریم و بهش فکر نمی کنیم که ایندقعه چراغ سبز بهمون خورد !! ;))
و برای بقیه ی قوانین مرفی هم دلیل هست !!

یه کتاب هست که در مورد همینه:" وقتی خداوند به شما چشمک میزند"

واقعا کتاب محشریه!!!!!!!!!!!!!

نشون میده اینا تلنگر های خداست تا ما به خودمون بیایم!

من واقعا بهش اعتقاد دارم!!!!!!!!

به نظر میاد کتاب با حالی باشه میشه مشخصات کاملش رو بدی

آدم وقتی از انجام یه کار بترسه یا عذاب وجدان داشته باشه هر اتفاقی رو اینجوری برداشت میکنه . مثلا رعد و برق میزنه یهو میگه اهان خدا نخواست !

شما فقط به معدود حالاتی توجه میکنی که این اتفاق میفته
ولی به بسیار حالاتی که این اتفاق نمیفته توجه نمیکنی

به نقل از sjazayeri :
شما فقط به معدود حالاتی توجه میکنی که این اتفاق میفته
ولی به بسیار حالاتی که این اتفاق نمیفته توجه نمیکنی
من نكفتم اين تصادفيه يا دست خدا تو كار بوده...‏ بلكه از شما برسيدم... :)

یا با موبایل پست نده یا با یه گوشی ای بده که فارسی داشته باشه.... ببین خدا منزهه از مهشور شدن با آدما!! ولی بعضی وقتا میاد با یسری وسایلی دستتو میگیره شاید خیلی کم و اگه آدم نشی همون طور که خودش صریحا تو قرآن گفته انقدر قشنقگ تو گناه غرقت میکنه که فک میکنی راه سعادت اینه.... خوب پس لزومی نداره خدا هر بار بیاد این کارو کنه بعضی وقتا فقط یسری تلنگر میزنه... و انسان خودش مسئول خودشه نه خدا...

راستی ، یه چیزی یادم رفت بگم ، صندوق صدقات مدرسه امون درش خراب شده و درش بازه !! و الان تقریباً هیچ کس توش پول نمی اندازه ، و فکر نکنم مدرسه صندوق صدقات دیگه ای داشته باشه !! ، ایا خدا توی این کار دست داره ؟؟ :-?
به قولاً خدا که بیکار نیست بشینه برای ادم ها کار انجام بده (اینو توی خداسنج گفتن بعضی از دوستان!!)

حرفت رد خدا فقط به انسان اختیار داده این که بگیم خدا بیکار نیست شر و وری بیش نیست چون خدا که زمان براش وجود نداره که بگه دیر میشه برم اول فلان کارو کنم بعدم اسمش خداست به انسان عقل و اختیار در راستای قوانین و نظم جهان قرار داده که امداد خودش هم میتونه جزیی از این نظم ها باشه...

به نقل از Mohammadreza128 :
حرفت رد خدا فقط به انسان اختیار داده این که بگیم خدا بیکار نیست شر و وری بیش نیست چون خدا که زمان براش وجود نداره که بگه دیر میشه برم اول فلان کارو کنم بعدم اسمش خداست به انسان عقل و اختیار در راستای قوانین و نظم جهان قرار داده که امداد خودش هم میتونه جزیی از این نظم ها باشه...

الان این حرف من رو رد کرد یا ؟؟

من فک میکنم خیلی اوقات لطف و کمک خداست

به نقل از sk1v :
من فک میکنم خیلی اوقات لطف و کمک خداست

خدا هیچ جبری در این ملک قرار نداده ولی آره واقعا کمک میکنه نه بعضی وقتا بلکه همیشه... هر اتفاق بدی هم که میافته به نفع آدمه چون عذاب این دنیا در مقابل عذاب های آخرت هیچن

به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :
خدا هیچ جبری در این ملک قرار نداده ولی آره واقعا کمک میکنه نه بعضی وقتا بلکه همیشه... هر اتفاق بدی هم که میافته به نفع آدمه چون عذاب این دنیا در مقابل عذاب های آخرت هیچن
ا
چی؟؟
خدا جبر توی دنیا قرار نداده؟
اینو الان از کجا گفتین؟
همین جا رد میکنم اگه منظورتون اینه که جبری در دنیا نیست چون هست...

ما مجبور شدیم که باشیم
ولی الان مختاریم هرکاری بکنیم اگه تونستیم البته
ما آزادی محدود در اعمالمون داریم

به نقل از damad masoodi :
ما مجبور شدیم که باشیم
ولی الان مختاریم هرکاری بکنیم اگه تونستیم البته
ما آزادی محدود در اعمالمون داریم
ا
ازادی نه اختیار تو فلسفه تعریف این 2تا فرق داره...
بعدا ما جبرای زیادی تو همین زندگی داریم.... با اینکه اختیار مطلق هم داریم البته حدود نداریما بعضیا از واژه حدود استفاده میکنن که این یعنی محدود کردن اختیار که اشتباهه ...

بیا و هرچیو که بش میگی جبر جز اینکه ما مجبوریم انسان باشیم و به من بگو و اونکه مجبوریم انسان باشیم هم به نوعی جبر نیست...

Back
بالا