پنتاگو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
تا حالا پنتاگو بازی کردین ؟راهکاری ، راهنمایی ای چیزی دارین برای بردش ؟

(ازون جایی میپرسم که من هرکار کردم نتونستم ببرم ! #:-S ;)))

پاسخ : پنتاگو

پنتاگوچیه؟؟؟

چي هست اين پنتاگو؟!

يكم توضيح بده دربارش

شايد بازي كرده باشم ولي اسمشو نميدونستم يا يادم رفته!

یه بازیه مثلِ دوز اما پیشرفته تر ! چهار تا صفحه ی دوزه رویِ یه صفحه ، تو یه مهره میذاری ، یکی از صفحه هارو 90درجه میچرخونی !:دی
691_0.jpg

کسی بازی نکرده یعنی ؟!

نه تو خودت صفحه بازیش رو داری یا تو نت بازی کردی یا تو مب داری یا اپشو داری یا....؟

من صفحه ی بازیُ تازه خریدم ؛ امروز برای اولین بار بازی کردم !تا حالا اَپشُ ندیدم !

پنتاگو در سال ۲۰۰۴ در کشور سوئد طراحی شده و تا کنون ۱۰ جایزه جهانی را به عنوان بازی برتر فکری دریافت کرده است. از جمله می توان به دریافت جایزه ی بازی برتر سال در سه سال متوالی(۲۰۰۷-۲۰۰۵) در کشورهای مختلف اشاره کرد. این بازی در عین سادگی، پیچیده و عمیق نیز هست واین قدرت را دارد که با حرکاتی ساده، ذهن شما را بچرخاند و توانایی تفکر منطقی و تحلیل شرایط را برایتان به ارمغان آورد.

راهنمای سریع بازی:

شروع:

ابتدا رنگ مهره هر یک از دو بازیکن (سفید یا سیاه) و شروع کننده بازی را به قید قرعه انتخاب کنید.

هدف: تلاش کنید پیش از رقیبتان پنج مهره خود را در هر جای صفحه در یک ردیف عمودی، افقی یا اریب پشت سر هم قرار دهید.

روش: در هر نوبت یک مهره خود را در هر جای صفحه که می خواهید قرار دهید. سپس باید یکی از چهار قسمت صفحه بازی را به دلخواه انتخاب کنید و به سمت راست یا چپ به اندازه ۹۰ درجه بچرخانید.

برنده: اولین کسی که بتواند پنج مهره همرنگ خود را پشت سر هم ردیف کند برنده بازی است.

در این بازی دو نفره هر بازیکن به نوبت مهره ای را در صفحه قرار می دهد و سپس یکی از صفحه ها را به دلخواه ۹۰ درجه (هم جهت یا خلاف جهت گردش عقربه ساعت) می چرخاند. اولین کسی که بتواند پنج مهره از مهره هایش را در راستای افقی، عمودی یا اریب پشت سر هم ردیف کند، برنده ی بازی است.سادگی روش یادگیری به همراه امکان پیگیری استراتژی های پیشرفته در این بازی به علت وجود قاعه ی چرخش صفحه ها پس از هر حرکت باعث می شود تا همه افراد (مبتدی تا پیشرفته) از این بازی ساده و در عین حال عمیق فکری لذت ببرند.

1289531784_.png

۱- سیاه مهره ای را در صفحه قرار می دهد

1289530999_.png

۲- سپس یکی از صفحات را ۹۰ درجه می چرخاند.

1289522927_.png

۳- با ردیف شدن ۵ مهره در یک راستا سیاه برنده می شود

• لایک
امتیازات: N.M

من این بازیه رو دارم...
فقط بعد چند وقت لوس میشه!!!!!
یه بارم که کل مدرسه رفته بودیم دیدن دانشگاه فردوسی،یه غرفه داشت که نشستیم اینو بازی کردیم...
برندم شدیم که بهمون یه تابلو از عکس یه آقای مشهور دارم ;D
کلا بازی جذابیه!

به شدت فكريه منم اين بازى رو دارم ولى اكثر اوقات حوصله بازى ندارم ;)

منم دارمش بازي قشنگيه واسه وقت فراغت خوبه
راهكار خاصي فك نكنم داشته باشه فقط بخورده خلاقيت ميخواد

مااین بازی رو تو مدرسمون داریم فقط یه جور دیگه بازی میکنیم!!!! 8-}

آه خاطره بازی به این میگن
نمایشگاه دو سال پیش
یه غرفه ریاضی بچه ها داشتن منم یه میز جلوشون گذاشتم با کلی تبلیغ بهترین بازی دنیا و.....
گفتم هر کی 3 بار ببره جایزه ویژه.......
آخرم کسی جایزه نگرفت.......(اون روزها فکر کنم بیش تر از 100 بار بازی کردم....)

پنتاگو عالیه!
یه لحظه حواست پرت بشه باختی .
خوبیش اینه ذهن رو درگیر میکنه و باعث میشه به این دقت کنی که حرکت ِ الانت روی کل ِ بازی چه تاثیری داره . باید بفهمی این کاری که میکنی پنچ شیش تا حرکت ِ بعدش چه اتفاقی میتونه بیوفته . :-"

×امتحان کنین حتماً.

این بازی هم استراتژیه بردش شبیه دوزِ فقط با این تفاوت که حالت حرکات خیلی بیشتره و جای فکرِ بیشتری میخواد.

من چند باری بازی کردم ولی خب جز یکی دو دفعه نتونستم ببرم، ولی کسی که منُ برده معمولا استراتژیش اینطوری بوده که حرکات منُ پیش بینی کرده و جرکت ها رو به یه جایی رسونده که به ازای هر حرکت من اون یه حرکت برای برد داشته.

+ کلا این بازی هوش فضایی قوی ای میخواد که بشه همه ی حالات چرخش بعد حرکت رو پیشبینی کرد.

منم خیلی یاد ندارم بادخترخالم بازی کردم باخیدم
راهکار دارید ب ماهم بگید

من بازيش رو دارم...
خيلي باحال
فقط بايد يه راه حل رو پيدا كني و همون رو ادامه بدي... :>

ببین راه حلش این هست که تو اول بازی باید 2 تا خونه استراتژی رو برای خودت پر کنی....
البته یکم جزییات دیگه هم داره که اون راز بردنمه....
اگه بگم لو میره...!!!!
من تا حالا با هر کس بازی کردم، بردمش.. B-) /m\

ذهن ادمو درگیر میکنه باید خوب تمرکز کنی و حرکات بعدی رو هم پیش بینی کنی من بازیش کردم ولی شانسکی بردم ;D

من نیز دارم!! بازی خوبیه استراتژیاش اسونه حالت 2 دوزه کردن و اینا +دقت توش خیلی مهمه

بازی باحالیه
کاش میشد با هم بازی میکردیم
نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Back
بالا