• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیروی ازمد...اره یانه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع president
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

president

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بیرجند
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
به نظرشما پیروی ازمدخوبه یابد؟اگه خوبه چرا اینقد بهش گیرمیدن اگرهم بده پس چرا رایج میشه؟

پاسخ : پیروی ازمد...اره یانه؟؟؟

آدم نباید خودشو در بند یه چنین چیزی اسیر کنه.

اصلا مهم نیست که خوبه یا بد مهم اینه که انسان چه جوری احساس راحتی بیشتری میکنه. ظاهر و رفتار آدم اگه آسیبی به کسی نرسونه اشکال نداره و اگه کسی هم گیر بده و از این جور حرفا در واقع یک نوع تجاوز به حریم خصوصی تلقی میشه.

اصلا فکر میکنید مد چیه
واسه این که تنوع در بازار ایجاد بشه این کاررو میکنن که ماشاالله هر سال بدتر میشه

پاسخ : پیروی ازمد...اره یانه؟

البته بستكي داره منظور از كلمه ي بد جي هست!اكه منظور اينه كه ممكنه به آدم آسيب بزنه,نه!!

بستگی داره.تا یه حدیش به نظر من خوبه.همین که مثل بقیه هم سنات باشی یا اینکه مثلا میخوای بری مهمونی.اما بیش از حدش آدم رو از زندگی عقب میندازه.آدم باید برای خودش معلوم کنه که تا چه حد نظر دیگران و نظر چه کسانی براش مهمه.من خودم تصمیم گرفتم که نظر مردم ( نه کسانی مثل پدر مادر یا دوست) برام مهم نباشه.در نتیجه خودمو خیلی درگیر مد نمیکنم.فقط تا حدی که فکر میکنم لازمه.

مَن که اصن برام مهم نیس !
چیزی که بـِم بیـادُ می پـوشـ ـَم
بنـظر من که اصنَم لازم نیس !
لازم ینی چیزی که نبودنش ضربه بزنه !
لباس صورتی مد باشه آبی بپوشی بری بیرون ضربه مذکور چیه ؟!!
اصـولَن شاید یه چیزی باشه واسه " هَمرنَگ جماعت شدن "
مد ینی چی ؟
یه رنگ و مدل و... که یه طیف گسترده ای از جامعه در یه برهه از زَمان می پـوشـَ ـن
یه سری کار یکسان که همه انجـام می دَن
یه نظر من که اصن مهم نیست
و پیروی ازشـَم به طبع اصن مهم نیس

• لایک
امتیازات: Kite

مد به نظر من چیز خوبیه بعضی اوقات! ;D
مثلا در حالت عادی شاید یه کم ضایه باشه مانتو نارنجی جیغ بپوشه آدم ولی وقتی مد باشه زیاد عجیب نیست!(حالا اینو مثال زدما! ;D)
در کل آدم باید متعادل باشه ینی خودشو ملزم به این نکنه که حتما رو مد باشه!
نمیشه کلا از زندگی حذفش کرد به نظرم!
باید تا حدودی بهش بها داد چون چیزیه که تو جامعه هست و نمیشه بهش بی توجه بود! :-?

به نقل از HIM :
لباس رنگی خیلی قشنگ تره ، حالا مد و غیر مد ش مهم نیست. مردیم از بس سیاه پوش دیدیم!

این هَس ولی دیوانه وار در بند مد و هر مُدی شـُدن به نظر من واقعـا عقل آدمو زیر سوال می بَره !

به نقل از ღ¸.•L@dyMON@•.¸ღ :
مثلا در حالت عادی شاید یه کم ضایه باشه مانتو نارنجی جیغ بپوشه آدم ولی وقتی مد باشه زیاد عجیب نیست!(حالا اینو مثال زدما! ;D)
باید تا حدودی بهش بها داد چون چیزیه که تو جامعه هست و نمیشه بهش بی توجه بود! :-?
ا[خه گلم هرچندهم که مثلا نارنجی مدباشه اما بازم جیغه.....
اصلا بچه ها می دونین به نظرمن یه سوپراستار(مثلا)یه لباس چه میدونم پاره پاره بپوشه فرداش مده.یا مثلا میخوان لباس های هنرپیشه ها وخواننده های خارجی رو به صورت اسلامی وکاملا عرف جامعه دربیارن می زنن کلا یه چیزه بدتروجلف تر میدن بیرون(مصداق همونی که می خوانابرو رو درست کنن میزنن چشو درمیارن)[/font][/font]

Back
بالا