احتمالا باشگاهمون درست بشه تا اون موقع.فک کنم تو باشگاه فدکمون برگزار بشه.راستی،نمیدونم محدثه گفته یا نه،ولی احتمالا امسال تو فروردین مسابقه روبیک هم برگزار بشه.تاکید میکنم"احتمالا"به نقل از پدرام فــ . :مكانش همون مكان پارساليه؟
عوضش كنيد پليز!
کلا مسوولای غرفه بیشتر براساس نمره ها انتخاب میشن.وسایل و دستاورد هایی که تو غرفه گذاشته میشه به شخص سازندش مربوط میشه و اصلا" توجه به خود وسیله یا مقاله و طرح ندارن.مسوولای عزیز هم اگه حجاب داشته باشن و ناخوناشون کوتاه باشه معاونا تاییدشون میکردن.من قبول دارم.من خودم کنار غرفه ریاضی بودم.قبل از شروع نمایشگاه خودشون مونده بودن چی تف بدن.ایشالا امسال بهتر میشه!به نقل از <mir@li@> :غرفه ی ریاضی تون اگه مثه پارسال باشه که خیلی .....
پارسال یه چیزایی در مورد بعد 4رم میگفتن اولاش من یه چیزایی فهمیدم کم کم که به اخراش رسید من داشتم هنگ میکردم
تنهام من نبودم بقیه ی بچه هامونم همینجوری بودن
بقیه ی غرفه هاتونم جالب بود
اما غرفه ی ورزشو جم کنین که مدوباره مثه پارسال پرنده پر نمیزنه
باو باشگارو الان میسازن به نظرت ؟؟ """ از سال پیش تصمیم گرفتن الان هنو نصفش هم درست نشده حتی میگم اگه باشگارو بسازن که عالی میشه آخهبه نقل از افــــــــــ اچــــــــــ :احتمالا باشگاهمون درست بشه تا اون موقع.فک کنم تو باشگاه فدکمون برگزار بشه.راستی،نمیدونم محدثه گفته یا نه،ولی احتمالا امسال تو فروردین مسابقه روبیک هم برگزار بشه.تاکید میکنم"احتمالا"
ببین عزیز دل.ما مکانی رو میخواهیم که یه سقفی کوفتی یا حتی زهر ماری بالای سرمان باشد تا از ما در برابر باران محافظت کند.اگه شوما دقت کنی،سقف باشگاهو زدن.خو؟به نقل از ✖محــــدثـه²✖ :باو باشگارو الان میسازن به نظرت ؟؟ """ از سال پیش تصمیم گرفتن الان هنو نصفش هم درست نشده حتی میگم اگه باشگارو بسازن که عالی میشه آخه
نماز خانه جای جالبی برای برگزاری مسابقه روبیک نیس
والا خدایی خیلی ضایس جاهایی که میخوان نمایشگاهو بذارن به نظرم نذارن بهترهبه نقل از افــــــــــ اچــــــــــ :ببین عزیز دل.ما مکانی رو میخواهیم که یه سقفی کوفتی یا حتی زهر ماری بالای سرمان باشد تا از ما در برابر باران محافظت کند.اگه شوما دقت کنی،سقف باشگاهو زدن.خو؟
دیواراشم زدن.خو؟حالا کفش سرامیک بود یا خاکی بود فرق نداره.ما که میدونیم مدرسه نمایشگاهو تو فرهنگسرا یا جاهای دیگه برگزار نمیکنه.پس به یه مکان با سقف قانعیم.در ضمن نماز خونه براچی جای خوبی نی؟؟حالا حتما که تو نماز خون برگزار نمیکنن.ایشالا هوا خوب باشه؛حیاطو چراغونی میکنیم(!!!)آهنگ "بدو بدو مبارک" هم میزاریم تو حیاط برگزار میکنیم!
اصن شاید بشه تو باشگاه برگزار کرد.نشد میریم یه جایی گیر میاریم دیه.غصه مخور!