تب اگه بالای 40 باشه احتمالا" مرگ یا تشنج رو در پی نداره؟به نقل از مُحسن..! :عوامل بیماری زا تا یه دمای خاصی قادر به ادامه فعالیت و تولید مثل هستند، بدن برای درمان طبیعی بیماری دمای بدن رو افزایش میده و با اینکار اون فرآیند رو عملی میکنه، به این طریق عوامل بیماری زا تکثیر نمیشن و محیط برای از بین بردن عامل توی بدن فراهم میشه.
این فرآیند یکسری مضرات داره یکسری فواید که فایدش رو گفتیم، ضرش هم به آنزیم ها مربوط میشه، اکثر آنزیم ها توی دمای بالای 40 درجه کاراییشون رو از دست میدن و یا فعالیتشون بسیار پرسرعت میشه ، وقتی تب دمای بدن رو به بالای 40 میرسونه بخش اعظمی از آنزیم های حیاتی از کار میفتند و از کار افتادن اون ها هم مساوی هست با انجام نشدن واکنش های زیستی درون سلولی و ... و در نتیجه مرگ و یا آسیب بخش هایی از بدن.
این علت تقریبا کلی هست.
به نقل از gensis :استرس توی سرماخوردگی خیلی تاثیر داره
هرکی تاثیرش بگه خیلی کارش درسته
برعکس گفتی که، تو استرس، سیستم دفاعی بدن به دلیل بالا بودن کورتیزول سرکوب میشه نه اینکه چون کورتیزول نیست بدن ضعیف بشه،به نقل از sadlove :در لحظات استرس حساسیت بدن در برابر هورمون استرس که کورتیزول اسمشه پایین می آد که این تاثیر مستقیم به قوه ی دفاعی بدن داره
باعث میشه دفاع بدن کم شه و سرماخوردگی اوج پیدا کنه
ولی این چه ربطی به تب داره ؟؟
به نقل از gensis :برعکس گفتی که، تو استرس، سیستم دفاعی بدن به دلیل بالا بودن کورتیزول سرکوب میشه نه اینکه چون کورتیزول نیست بدن ضعیف بشه،
توی یکی از کامنتای بالا سوالی در مورد سرماخوردگی شده بود.
در برابر هورمون استرس که کورتیزول اسمشه پایین می آد
درسته من اشتباه متوجه شدم، من شرمندهبه نقل از sadlove :ای بابا
بخون جملمو
وقتی استرس داری کورتیزولت میره بالا سیستم دفاعیت میاد پایین
من همینو گفتم دیگه .
آخه جملمو از رو یه کتاب نوشتم .
همینه دیهبه نقل از panther :تا جایی که به ما گفتن:
بالا رفتن دمای بدن تا جایی که برای خود آدم مضر نباشه، ولی اون ذرات بیماری زا نتونن به راحتی تولید مثل و اینا کنن!
در حقیقت یه راه برای مبارزه با عوامل بیماری زاست!