به نقل از آبجي مرضيه :من يه بدبختي بزرگ دارم بعضي وقتا كه خوابم ميبره ميخوام پاشم ولي انگار يكي چسبوندتم ب تخت قشنگ جون ميدم نيم ساعت كه بتونم پلكامو وا كنم از تنبلي نيست اصلنم خوابم نمياد هشيارم ولي انگار هيچ انرژي اي تو بدنم نيست حس ميكنم فلجم روح ندارم
ابجي من اتاقم از هفت سال پيش يكيه يه سالم هست اينطور شدمبه نقل از Captain. Pisko :توصیفه شرایطه من بود!
1- قضیه یکمش که به عادته!
2- یکمشم به فنگ شوییه خونه جدیدس
3- پنجره داشت اتاق قبلیت؟ جدیده داره؟
به نقل از Foto$anteZ :تامیام در س بخونم خمیازه می کشم .. تاره خوابمم خیلی سنگینه ! یهروز اونقدر خستم بوداز ساعت 5 عصر 5 شنبه تا جمعه ساعت 8 خوابیدم !
به نقل از Foto$anteZ :وای خدایا ... من نمی دونم چرا این قدرمی خوابم ؟ ( شاید چون شیرازیم !) ولی واقعا هیچ دلیلی ندارم
تامیام در س بخونم خمیازه می کشم .. تاره خوابمم خیلی سنگینه ! یهروز اونقدر خستم بوداز ساعت 5 عصر 5 شنبه تا جمعه ساعت 8 خوابیدم ! ! بیدارم نمیشدم تازهمثلا با بچه ها رفته بودیممسافرت کلن اونا شب بیداربودن ...سرو صدا و اینا من توخواب ناز !
![]()
واقعا یه مشکلخیلی بزرگه! زیاداز حدخوش خوابم!همه می گن وقتی میخوابم عین مرده ها میشم
البته اگه اراده کنم تا 4 صب بیدارم !
اگر میشهیه راه حل هم به من بدید !![]()
خوب اگه یه چند روزی به خودت فشار بیاری و نخوابی شاید عادت کنیبه نقل از h.m.r.kh :سلام
ما تازه خونمون رو عوض کردیم.از موقعی که اومدیم این خونه خوابم یهو خیلی زیاد شده
قبلا میانگین 7 یا 8 ساعتبود الان شده 9 یا 10 ساعت شده
راه حلی برای این قضیه ندارید