خواب زیاد

• شروع کننده موضوع

h.m.r.kh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
یاسین
شهر
لاهیجان
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
سلام
ما تازه خونمون رو عوض کردیم.از موقعی که اومدیم این خونه خوابم یهو خیلی زیاد شده
قبلا میانگین 7 یا 8 ساعتبود الان شده 9 یا 10 ساعت شده
راه حلی برای این قضیه ندارید

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی
پاسخ : خواب زیاد

به این دلیله که نزدیک امتحاناست :D
باید در شرایط تغییر ایجاد کنید

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

لایک! زیاد خوابیدن و به سختی از خواب پا شدن معضل بدی هست که من هم بهش دچارم، شدید!
و البته روی زندگی خیلی تاثیر منفی داره

چند وقت پیش سر کلاس روانشناسی بحث سر این بود، دبیرمون گفت یه سری داروهایی هست واسه تنظیم خواب و بیدار شدن راحت از خواب
ولی خوب عوارض خاص خودشون رو دارن، اگه میخوای میتونی بری پیش روانپزشک تا برات تجویز کنه

اما اگه از روشهای دیگه بخوای استفاده کنی:
1. ببین چه تفاوتی بین خونه قبلی و این خونه وجود داره که شاید در خوابیدنت موثر باشه، مثلا سرد تره؟ رنگ اتاقت ملایم تره؟ وضعیت پنجره ها، پرده ها، طراحی اتاق، آب و هوا، محیط اطراف خونه (از لحاظ شلوغی، منابع طبیعی و مانند اینا) و... میتونن توی خواب تاثیر داشته باشن - اگه این عوامل رو پیدا کنی با شناختی که از خودت داری میتونی محیط رو جوری تنظیم کنی که ایده آل باشه

2. اگه توی بیدار شدن مشکلی نداری یا به عبارتی خوابت سبکه، ولی زیاد میخوابی (مثلا با یه صدای کوچیک میتونی بیدار شی) میشه از بمب های ساعتی استفاده کرد، یعنی یک ساعت عادی که همیشه باهاش از خواب بیدار میشی رو تنظیم کنی برای بیدار شدن، اما با یک فاصله نسبتا دور یک بلندگوی خیلی قوی رو به یک ساعت دیگه (موبایل، پلیر و...) وصل کنی و با حداکثر صدا قرارش بدی، بعد فاصله زنگ خوردن این دو ساعت رو 2 دقیقه تنظیم کن (مثلا اولی 8، دومی 8:02) اینجوری وقتی با ساعت اول بیدار میشی یا باید ظرف دو دقیقه خودتو به بمب برسونی و خنثی کنی، یا...
یه سری اپلیکیشن واسه اسمارت فون ها هم هستن که برای قطع کردن زنگ چند سوال، معما ، پازل از آدم میپرسن تا حسابی خواب از سرش بپره

روش های زیادی میشه به کار برد، مثلا من یه مدت ساعت رو وصل کرده بودم به آب پاش و 1 دقیقه بعد از زنگ خوردن ساعت، آب روم اسپری میشد
خلاصه باید روش های مختلف رو تست کنی

راد

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
دانشگاه هاروارد یا کمبریج
رشته دانشگاه
پزشکی

روش های زیادی میشه به کار برد، مثلا من یه مدت ساعت رو وصل کرده بودم به آب پاش و 1 دقیقه بعد از زنگ خوردن ساعت، آب روم اسپری میشد

چه جوری ساعتو به آبپاش وصل کردی میخوام ببینم اگه بتونم من هم از این روش استفاده کنم چون تقریبن مثل یک خرس قطبی نصف زندگیمو خوابم و از این موضوع جدن اعصابم خورده!!!!!!!!!!

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

خب برای کم کردن خواب یه راهی رو امتحان کردم فعلا جواب داده

من الارمو میذارم مثلا رو زمان دو ساعت بعد از خواب (مثلا 12 میخوابین میذارین رو 2) ... قسمت snooze هم 15 دقیقه ایه ...

بعد از 2 هر یه ربع با الارم پامیشم snooze رو میزنم بعد میگیرم می خوابم ... :D

باعث میشه مثلا از ساعت 2 تا 6 همش بخوابم و پاشم و حتی خواب هام عمیق هم میشن گاهی اوقات ...

بعدش دیگه ساعت 6 سرحالم ... چون خواب های عمیق کوتاه داشتم حس می کنم خوب خوابیدم ...

ولی خدایی اون دوساعت اولو باید بذارین تخت بخوابین ... وگرنه مشکل جدی براتون پیش میاد ... :D

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

سلام
من یه دانشجوی سال اولیم پارسال ما هم تقریبا همین وقت خونه مون رو عوض کردیم منم تو خونه جدید درسم نمیومد و هی میخوابیدم برای همین یه مدت میرفتم کتابخونه و مدت زمان درس خوندن تو خونه رو کم کم زیاد میکردم که کمک کرد به شرایط جدید عادت کنم
اما برای مشکل خواب که گفتی من تازه قدرت خواب کوتاه مدت و عمیق رو درک کردم فوق العاده است وقتی احساس خواب میکنی بخئاب و آلارمت رو برای یک ربع بعد تنظیم کن من خوابم میبره و در این چند دقیقه تقریبا همیشه خواب هم میبینم ولی با صدای زنگ راحت بیدار میشم و بعد از اون انرژی خوبی میگیرم برای ادامه کلاسا..
:)

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

من يه بدبختي بزرگ دارم بعضي وقتا كه خوابم ميبره ميخوام پاشم ولي انگار يكي چسبوندتم ب تخت قشنگ جون ميدم نيم ساعت كه بتونم پلكامو وا كنم از تنبلي نيست اصلنم خوابم نمياد هشيارم ولي انگار هيچ انرژي اي تو بدنم نيست حس ميكنم فلجم روح ندارم

• لایک
امتیازات: ail73

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از آبجي مرضيه :
من يه بدبختي بزرگ دارم بعضي وقتا كه خوابم ميبره ميخوام پاشم ولي انگار يكي چسبوندتم ب تخت قشنگ جون ميدم نيم ساعت كه بتونم پلكامو وا كنم از تنبلي نيست اصلنم خوابم نمياد هشيارم ولي انگار هيچ انرژي اي تو بدنم نيست حس ميكنم فلجم روح ندارم

توصیفه شرایطه من بود!

1- قضیه یکمش که به عادته!

2- یکمشم به فنگ شوییه خونه جدیدس

3- پنجره داشت اتاق قبلیت؟ جدیده داره؟

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

پنجره مگه چه اثری میذاره؟

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

تهویه ی هوا به شدن روی خواب آلودگی یا بی حوصلگی تاثیر داره!!!!!

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Captain. Pisko :
توصیفه شرایطه من بود!

1- قضیه یکمش که به عادته!

2- یکمشم به فنگ شوییه خونه جدیدس

3- پنجره داشت اتاق قبلیت؟ جدیده داره؟
ابجي من اتاقم از هفت سال پيش يكيه يه سالم هست اينطور شدم

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

آبجی لازم نیست حتما جابه جا شه! :D
گفتم که فنگ شویی تاثیر داره
شاید وسیله ای خریدی گذاشتی
تغییر دکوراسیونی
تازه همرو که نمی شه به اتاق ربط داد
وضعیت روحی و غیره ی خودت

یک چیز دیگه هم هست
خواب زیاد یکی از علائم اولیه افسردگیه! جدی نیستا ولی یه نگا به وضعیت خودتم بکن :D

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

وای خدایا ... من نمی دونم چرا این قدرمی خوابم ؟ ( شاید چون شیرازیم ! :D ) ولی واقعا هیچ دلیلی ندارم
تامیام در س بخونم خمیازه می کشم .. تاره خوابمم خیلی سنگینه ! یهروز اونقدر خستم بوداز ساعت 5 عصر 5 شنبه تا جمعه ساعت 8 خوابیدم ! ! بیدارم نمیشدم تازه:D مثلا با بچه ها رفته بودیممسافرت کلن اونا شب بیداربودن ...سرو صدا و اینا من توخواب ناز ! :D
واقعا یه مشکلخیلی بزرگه! زیاداز حدخوش خوابم! :)) همه می گن وقتی میخوابم عین مرده ها میشم :)) البته اگه اراده کنم تا 4 صب بیدارم !
اگر میشهیه راه حل هم به من بدید ! :))

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Foto$anteZ :
تامیام در س بخونم خمیازه می کشم .. تاره خوابمم خیلی سنگینه ! یهروز اونقدر خستم بوداز ساعت 5 عصر 5 شنبه تا جمعه ساعت 8 خوابیدم !

1. درچه حالتی درس میخونی؟

خب کسی که دراز می کشه طبیعتا زودتر خوابش میگیره تا کسی که رو صندلی می شینه ...

2. نور اتاقت چطوریه؟ چه ترکیبیه؟ نور مهتابی یا افتابی؟

3. پنجره کدوم سمتته (این برای روزه)

4. و ...

عوامل محیطی ، میزان سر و صدا ، فضای بهم ریخته یا مرتب ، تمیز یا کثیف و همه ی اینها رو خواب الودگی و کم کردن یا زیاد کردن انگیزه برای مطالعه و بیدار موندن موثرن!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از Foto$anteZ :
وای خدایا ... من نمی دونم چرا این قدرمی خوابم ؟ ( شاید چون شیرازیم ! :D ) ولی واقعا هیچ دلیلی ندارم
تامیام در س بخونم خمیازه می کشم .. تاره خوابمم خیلی سنگینه ! یهروز اونقدر خستم بوداز ساعت 5 عصر 5 شنبه تا جمعه ساعت 8 خوابیدم ! ! بیدارم نمیشدم تازه:D مثلا با بچه ها رفته بودیممسافرت کلن اونا شب بیداربودن ...سرو صدا و اینا من توخواب ناز ! :D
واقعا یه مشکلخیلی بزرگه! زیاداز حدخوش خوابم! :)) همه می گن وقتی میخوابم عین مرده ها میشم :)) البته اگه اراده کنم تا 4 صب بیدارم !
اگر میشهیه راه حل هم به من بدید ! :))

تو میگی اراده کنی بیداری! پس اراده کن :-\ بعد که عادت بشه دیگه مشکل نخواهی داشت

Vahid.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
عمران-سازه

تغییر ناگهانی تو وضعیت خواب به نظر من نود درصد به علت همون افسردگیه ، شاد باشید و به چیزایه خوب فکر کنید
هوایه خوب و تغذیه خوب و شام سبک هم مهمه اگه همشو رعایت کنید و یه کم هم سحر خیز باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت
تهویه اتاق هم مهمه ، هر چند وقت هم حتما لوله بخاری و آبگرم کن رو حتما نگاه بکنید اگه مشکل داشته باشه گاز هایه سمیش رو بدن انسان خیلی تاثیر داره...

fatameh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
مدال المپیاد
یکم واسه زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی یا دکترای ژنتیک

به نقل از h.m.r.kh :
سلام
ما تازه خونمون رو عوض کردیم.از موقعی که اومدیم این خونه خوابم یهو خیلی زیاد شده
قبلا میانگین 7 یا 8 ساعتبود الان شده 9 یا 10 ساعت شده
راه حلی برای این قضیه ندارید
خوب اگه یه چند روزی به خودت فشار بیاری و نخوابی شاید عادت کنی

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

همش به خودتون بستگی داره . بعد از ظهر ها اول خوابتون رو کم می کنید بعد کم کم دَفَعــ ـات استراحت در حد چشم رو هم گذاشتنای 5 دقیقه ای رو بالا می برین بعد کم کم عَلاقتـ ـون به خواب کم می شــ ِ . من خودم قبلا حتما 2 الی 3 ساعت رو می خوابیدم بعد از ظهر و شب 8 ساعت ولی الان بعد از ظهر ها اکثرن بیدارم و شبا همون 7-6 ساعت کفایت می کنه .. کمترم شه خسته نمی شَم !
در کل خواب های طولانی رو به چشم روی هم گذاشتنای کوتاه مدت تبدیل کنید ... خیلی موثـره !

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

البته من خواب ظهر رو خیلی دوست دارم چون بعد از اینکه آدم از خواب بیدار می شه اصلا دیگه احساس خستگی نمی کنه {-8

Golnoush.N

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 کرج
شهر
کرج

ملت!!!
یکی بیاد منو جمع و جور کنه!!! :D
خرداد که موقع امتحانا بود میانگین خوابم در شبانه روز 10-11 ساعت بود...قبلشم موقع مدرسه ها خیلی میخوابیدم همون 10 ساعت اینا... (:|
اونوقت نکته اینجاس که الان که تابستونه هرکار میکنم خوابم نمیاد!!...شب پای تلویزیون میخوابم ...تا ساعت 2 اینا نمیتونم بخوابم...صبحشم نهایت 8 پا میشم!!! بدبختی!....ظهر هم خوابم نمیگیره و اگه هم بگیره باید شب زنده داری کنم اونوقت...هر چی هم در طول روز برای خودم کار میتراشم فایده نداره ~X(...تنها چیزی که منو از پا درمیاره درسه!! =))
چیکار کنم حالا؟! :-?
:-??

بالا