تاپیک خوب چجور تاپیکیه؟

• شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
توی هر فرومی ایجاد تاپیک های درست و به جا فاکتور فوق العاده مهمیه!

اینجا میخوام از مدیرای انجمن ها دعوت کنم بیان فاکتور های اساسی برای ایجاد یک تاپیک خوب تو انجمنشون رو بگن

خودم از انجمن پزشکی شروع می کنم:

1- کسی که میاد توی انجمن پزشکی لازم نیست حتما اطلاعات کاملی از مسائل پزشکی داشته باشه یا مثل خیلی انجمن های حتما مسئله تخصصی مطرح کنه

حتی کوچک ترین معضلات پزشکی یک فرد می تونن آغاز یک تاپیک خوب برای انجمن پزشکی باشن

2- استفاده عکس برای طرح مسائل به صورت فوق العاده فوق العاده خاصی می تونه تو این انجمن کمک کنه! هرچند که ضروری نیست

3- تاپیک ها محدود به مریضی و درمانشون نمی شن فقط و می تونن هر جور که لازمه مسائل پزشکی رو بیار تو بحث
نمونه بارزش تاپیک بزن لت و پارش کن که به صورت غیر مستقیم خیلی از مراکز حساس بدن در مقابل ضربه و راه رفع و دفع بعضی از اون ضربه هارو یاد می داد

4- توی انجمن پزشکی تاپیک ها باید حتما و حتما از لحاظ علمی بروز باشن
منظورم بیشتر تاپیک هاییه که ممکنه خبر پزشکی ای رو نقل می کنن
هر روز ممکنه اتفاقای جدیدی تو دنیال پزشکی بیفته!

5-تاپیک باید سعی کنه خواننده رو به ادامه بحث تشویق کنه
از خواننده تاپیک بخواین که شرکت کنه و حتی اگر لازمه به بحث های بعدی جهت بدین

چند تا نکته هم هست که فقط واسه پزشکی نیست و عمومیت داره:

1- تاپیک خیلی طولانی نباشه که خسته کنه کسیو
2-تاپیک های سوالی بیشتر مواقع موفق ترن
3-لازم نیست همیشه موضوع بحث جدید باشه کافیه دیدمون نسبت به موضوع جدید باشه
4-قوانین هر انجمن رو قبل از تاپیک زدن بخونید

ممنون می شم بقیه مدیرا هم برای بهتر شدن تاپیکای انجمنشون بیان و اینجا توضیح های لازمو بدن :>

• شروع کننده موضوع

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
پاسخ : تاپیک خوب چجور تاپیکیه؟(کابرای تازه حتما بخونن)

خیلی ممنون از توجه این همه مدیر!!! :D

فکر نمی کنم بحث اینقدر تکراری باشه که کسی رغبت به شرکت نداشته باشه

قرار هم نیست بیاین قوانین انجمن رو دوباره تکرار کنید ! کافیه بیاین از خصوصیات بهترین تاپیکای انجمنتون بگید

چون ملاک تاپیک خوب تو هر انجمن متفاوته

مدیرا لطف کردن زیاد جواب دادن ! یه تایم استراحت بگیرن تا کاربرای دیگه هم اگر پیشنهادی دارن بیان بگن

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : تاپیک خوب چجور تاپیکیه؟(کابرای تازه حتما بخونن)

خب من درمورد انجمن همایش ها میگم با اجازه :D

با توجه به اینکه این انجمن برای اطلاع رسانی در مورد همایش هاست, هدف تاپیک ها باید اطلاع رسانی در مورد همایش ها باشن و تاپیک هایی که مضمونشون اینه که" من میرم فلان همایش کیا میان" ( :D ) اساساً تاپیک های خیلی خوبی محسوب نمیشن و گاهی اوقات حس میکنم بیشتر به انجمن شناخت ربط دارن حتی !! :D :-"
این هدف تاپیک, حالا محتواش :D

از نظر محتوا تاپیک هایی بهترن که همایش رو بهتر معرفی کنن!
برای معرفی بهتر یه همایش یا مسابقه, قرار دادن پوستر و لینکِ سایتِ مسابقه/همایش (در صورتی که سایت داره البته) نکته ی خیلی مهم و قابل توجهیه :D

علاوه بر این, اطلاعاتی مثل شرایط شرکت توی مسابقه, مهلت ثبت نام و تاریخ برگزاری, گرایش ها و موضوع مسابقه؛ مهم ترین مسائلی هستن که باید در موردشون اطلاع رسانی بشه و بهتره که این مسائل یه جور بهتر و متمایزی از بقیه مسائل مطرح بشن! مثلاً بلد بشن یا بزرگ نوشته بشن یا رنگشون با بقیه نوشته فرق داشته باشه :D
در آخر هم اگه فردی که تاپیک رو ایجاد میکنه, تجربه ای از اون همایش در سال های گذشته, یا تجربیات مشابهی رو ذکر کنه و توضیح بده, خیلی خوب میشه. :D

با تشکر از تاپیکتون :D

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
پاسخ : تاپیک خوب چجور تاپیکیه؟(حتما بخونین)

من یه چیزِ کلّی بگم ، سعی کنیم اسمِ تاپیکامون جالب باشه . من اکثرِ مواقع تاپیکای همین هنگامه رو زودتر از بقیه ی تاپیکا باز میکردم . خب طبیعیه ( فک کنم باشه البته :D) که تو نگاهِ اول ، تاپیکِ "یعنی یه آدم چقدر جوگیر ؟!" یا "اه چرا دهنم همه ـش تلخه" جذبت کنه ، نه یه تاپیک با اسمِ طولانی و خسته کننده ی وضعیت دانش کشور شما و جایگاههای بین المللی آن ، یا بررسی جنبه های مختلف تفکیک جـنس‍‌‍یتی در جوامع !!! :D

برای اینکه تاپیکتون و محتواش بهتر دیده بشه ، عنوانِ خوب بذارید روش :D

ژانر نصیحت کننده ی عمل نکننده :-"

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

آقا من از همه ی مدیرا دعوت می کنم بیان اینجا ، معیار های ِ تاپیک خوب رو حداقل توی ِ انجمن خودشون بگن .

خب من بگم ؟ ;))

انجمن تاریخ و تمدن :

ببین ، موضوع اینه که چه انتظاری از یه انجمن ِ تاریخ توی ِ سایت تیزهوشای مملکت باید داشت ؟
شاید نظر خیلی ها این باشه که انجمن تاریخ ؟ خب باید اطلاعات تاریخی بده دیگه ! بگه فُلان شاه ، توی ِ فُلان سال ، فُلان کار رو کرد .
درست ! یکی از کارآیی های ِ انجمن تاریخ همینه . همین که اگر من راجع به فلان شاه یه اطلاعاتی بخوام ، با خودم بگم : وایسا قبل از سرچ توی ِ اینترنت یه سر بزنم به انجمن تاریخ و تمدن ، شاید یه اطلاعاتی پیدا کردم .
خب اگر ما بخوایم هدفمون رو بزاریم روی این قضیه که انجمن تاریخ تمدن یه بانک اطلاعات باشه باید یاد بگیریم که چیزایی که مینویسیم با سند و مدرک باشه . شاید باورت نشه اما شایعه ها و دروغ ها راجع به وقایع تاریخی انقدر زیاد شده ، که شاید بعضی وقتا سخت باشه تشخیص اطلاعات موثق . اما به هر حال سعی کنیم دنبال منابع ِ موثق باشیم .
این از این ، اما اول پستم گفتم تیزهوشای ِ مملکت . سمپادی ها . همه ی این هارو گفتم که بگم ، بانک اطلاعاتی بودن ِ انجمن تاریخ و تمدن ، خوب هست اما کافی نیست . بچه ها باید دلشون بخواد بخونن تاریخ رو ، دلشون بخواد راجع به فُلان چیز تحقیق کنن ، بچه ها باید با دیدن تاپیک تو علاقه شون به تاریخ ، به تحلیل تاریخ بیشتر شه . پس سعی کنید پست هاتون ، علاوه بر دادن یه سری اطلاعات ، مخاطبین رو هم تشویق کنه به کسب اطلاعات بیشتر ، به مطالعه بیشتر یه فکر کردن راجع به وقایع ، به تحلیل کردن .
پس :
* هر چیزی توی ِ هر سایتی دیدین باور نکنید . منابع باید موثق باشـن .
* سعی کنید پست هاتون جای ِ بحث داشته باشه . [ مثل میز گرد ;;) ]
* سعی کنید تاپیکتون پتانسیل تبدیل به یک مجموعه پرسش و پاسخ تحلیلی ِ تاریخی رو داشته باشه .[ بازم مثل میزگرد ;;) :-" ]
* سعی کنید تاپیک ها اونقدر طولانی و پر از اسامی و تاریخ های مختلف نباشه که کاربر حوصله نداشته باشه بخونه .

مرسی . :)

lovely_mahsa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

اقا اگه موضوع رو فهمیدم و اشتباه نکنم و نظرمو بخواین باید بگم :-[
زیاد متنش طولانی نباشه(چون خودم به شخصه اونا رو نمیخونم)
زیاد بالا دیپلم نباشه و کلمه های قلمبه نداشته باشه تا احساس نادانی نکنیم :D
مفید و به درد بخور و جذاب باشه
دیگه......
ویرایش:ببخشید تاپیک. کامل نخوندم نمیدونستم برای مدیراس :-[ :(

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

الان يه جو تاپيك سازي تو سايت اومده ها هر كي از راه ميرسه تاپيك ميسازه :|

خانم بهشتيان گفتن مديرا شما مديري الان؟؟؟؟ :|

ملت شوخي نميفهمن چيه (نچ نچ) :-& [-(
يكم درك خوب چيزيه :|
دستاتون سوخت عزيزان X-(
سوخت

الان اين پست پاييني اصن اسپم نيستا اصن

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از fireball2 :
خانم بهشتيان گفتن مديرا شما مديري الان؟؟؟؟ :|
میتونی بهتر هم صحبت کنیا :|

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک
پاسخ : تاپیک خوب چجور تاپیکیه؟

من یه نظر کلی میدم! :D اسمش جالب باشه+اولش زیاد توضیح اضافه نداشته باشه، که ادم رغبت کنه بخونه!+سوال و اینجور چیزا توش مطرح بشه که بحث پیش بیاد!

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

تاپیکی که بحث برانگیز باشه فک کنم جالب باشه
چون تاپیکایی که بعد چند وخت یا2-3صفحه بحثشون میخوابه پویایی ندارن به نظرم
البته تاپیکایی آموزشی هم میتونه خیلی مفید باشه

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

تاپیکی روش بشخ بحث انجام داد....
یه چی ازش یاد بیگیری(ژانر بچه در همه حال آموزنده)
به روزم باشه بد....
دیه یادم نیماد.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

كمبود تاپيك خوب به شدّت حس مي‌شه. مديرا، حتّي اگه خودتون تاپيك نمي‌زنين اين جا معياراي تاپيك خوب تو انجمنتونُ بگين تا بلكه يه كاربري يه تاپيك خوبي زد! :-<

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

اوه این مسئله خیلی سلیقه ایه!

مثلا شاید از نظر یکی که طبعش شاعریه، تاپیک خوب یه تاپیک با سوژه ادبی باشه. یا از نظر یکی که طرفدار معماست، یه تاپیک معما. و ضمنا مثلا تاپیک بد هم برای هرکی یه مدلیه دیگه! هرکی از یه چیزی بدش میاد. مثلا تاپیک های انجمن پیشنهادات و انتقادات کلا در نظر مدیران تاپیک بده
smil4b45f0db7e235.gif

به نظرم این مسئله رو تجزیه و تفکیک کنید که توی هر انجمنی، بطور خاص، چه تاپیکی تیپ تاپیک خوب و چه تاپیکی، تیپ تاپیک بد محسوب میشه. چهارتا مثال و نمونه هم بیارید از تاپیک هایی که هست و احتمالا این کار اگه انجام شه، اثر مثبت داره. نداره به نظر شما؟!

• شروع کننده موضوع

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از β ßlôкег :
اوه این مسئله خیلی سلیقه ایه!

مثلا شاید از نظر یکی که طبعش شاعریه، تاپیک خوب یه تاپیک با سوژه ادبی باشه. یا از نظر یکی که طرفدار معماست، یه تاپیک معما. و ضمنا مثلا تاپیک بد هم برای هرکی یه مدلیه دیگه! هرکی از یه چیزی بدش میاد. مثلا تاپیک های انجمن پیشنهادات و انتقادات کلا در نظر مدیران تاپیک بده

دختر گلم شما یبار متن اول رو خوندی اصن؟ :D

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب اصولا یکی از وظایف مدیرا تولید محتوا هست که باید انجام بدن. یه چیزی که به تاپیک زدن خیلی کمک میکنه پیدا کردن موضوعاتیه که الان براشون تاپیک نداریم. یعنی بشینیم ۵ دیقه فکر کنیم و به یه نتیجه ای برسیم. مثلا من توی جامعه شناسی که میرم خیلی زیاد این موضوع به چشم میخوره (یعنی خیلی جای پیشرفت داره به خاطر مباحث زیاد و جالب جامعه شناسی) یه چیز دیگه هم که هست اینه که همین الان هم تاپیک های خوب داریم که بعضا قدیمی هستن و دیده نمیشن به علاوه باور عمومی نسبتا صحیحی که فقط تاپیکای گفت و شنود به قدر کافی استقبال میشن و در حق بقیه تاپیکا ظلم میشه.

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

به نقل از Captain.Pisko :
دختر گلم شما یبار متن اول رو خوندی اصن؟ :D

راس می گی :-?? اولین باره پست اول رو نخوندم. (جون خودم!) .. باشه حتما بعدا یه برنامه می گذارم که در مورد یه سری از انجمن ها (پیشنهادات و انتقادات، خلاقیت، پروژه ها، ادبی، گفت و شنود) نظر خودمو از اینکه تاپیک خوب چیه و چه خوصیاتی داره به صورت مفصل اعلام کنم.

پ.ن: دختر گل هم خودتی
smil4b45f0db7e235.gif

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از نسترنّگار :
خب اصولا یکی از وظایف مدیرا تولید محتوا هست که باید انجام بدن. یه چیزی که به تاپیک زدن خیلی کمک میکنه پیدا کردن موضوعاتیه که الان براشون تاپیک نداریم. یعنی بشینیم ۵ دیقه فکر کنیم و به یه نتیجه ای برسیم. مثلا من توی جامعه شناسی که میرم خیلی زیاد این موضوع به چشم میخوره (یعنی خیلی جای پیشرفت داره به خاطر مباحث زیاد و جالب جامعه شناسی) یه چیز دیگه هم که هست اینه که همین الان هم تاپیک های خوب داریم که بعضا قدیمی هستن و دیده نمیشن به علاوه باور عمومی نسبتا صحیحی که فقط تاپیکای گفت و شنود به قدر کافی استقبال میشن و در حق بقیه تاپیکا ظلم میشه.
چيزيه كه چندوقته اصن ديده نميشه. راهكار برخورد باهاشم... يا انگيزه دادن به مديرا، يا كنترل بيشتر رو مديرگزينيا. كه من از هيچكدوم اطلاع ندارم، اما از بيرون طورى به نظر مياد كه انگار سايت انجمنا خوابن.

آبي: خب نميشه گفت كه چون تاپيك خوب هس تو صفه هاي قبل تر، پس بيخيال فكر براي تاپيك جديد!حداقلش اينه كه تاپيكاى قديمي هرچن وقت يه بار با سوالا و موضوعاي جديد توسط مدير آپ شن.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب منم نگفتم بیخیال زدن تایپیکای چدید بشیم گفتم که الان سیستم بالاآوردن تاپیک نیاز ها رو براورده نمیکنه یعنی خب این همه کاربر جدید داریم با این همه بحث های قدیمی ولی با ارزش. به فکر اونا هم باید باشیم.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از نسترنّگار :
خب منم نگفتم بیخیال زدن تایپیکای چدید بشیم گفتم که الان سیستم بالاآوردن تاپیک نیاز ها رو براورده نمیکنه یعنی خب این همه کاربر جدید داریم با این همه بحث های قدیمی ولی با ارزش. به فکر اونا هم باید باشیم.
حرف خوبيه. پس اگه ميشه در حد حرف باقي نذارينش! :)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

من مدیر نیستم اما مدیر ها رو دوست دارم :-"...میشه منم بنظرم؟ [-o<...تازه قبلا از مدیران کارکشته بودم(فلسفه و منطق)
به نظرم تاپیک تاپیکیه که جای کار داشته باشه...جای حرف زدن...و همچین تاپیکی به وجود نمیاد مگر وقتی که تاپیک مدام به"بنابر..."کشیده نشود و آزادانه از خود نظر بدهیم...
بازم ببخشید تو کار مدیرا فضولی کردم :-"

بالا