- شروع کننده موضوع
HHH
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
توی هر فرومی ایجاد تاپیک های درست و به جا فاکتور فوق العاده مهمیه!
اینجا میخوام از مدیرای انجمن ها دعوت کنم بیان فاکتور های اساسی برای ایجاد یک تاپیک خوب تو انجمنشون رو بگن
خودم از انجمن پزشکی شروع می کنم:
1- کسی که میاد توی انجمن پزشکی لازم نیست حتما اطلاعات کاملی از مسائل پزشکی داشته باشه یا مثل خیلی انجمن های حتما مسئله تخصصی مطرح کنه
حتی کوچک ترین معضلات پزشکی یک فرد می تونن آغاز یک تاپیک خوب برای انجمن پزشکی باشن
2- استفاده عکس برای طرح مسائل به صورت فوق العاده فوق العاده خاصی می تونه تو این انجمن کمک کنه! هرچند که ضروری نیست
3- تاپیک ها محدود به مریضی و درمانشون نمی شن فقط و می تونن هر جور که لازمه مسائل پزشکی رو بیار تو بحث
نمونه بارزش تاپیک بزن لت و پارش کن که به صورت غیر مستقیم خیلی از مراکز حساس بدن در مقابل ضربه و راه رفع و دفع بعضی از اون ضربه هارو یاد می داد
4- توی انجمن پزشکی تاپیک ها باید حتما و حتما از لحاظ علمی بروز باشن
منظورم بیشتر تاپیک هاییه که ممکنه خبر پزشکی ای رو نقل می کنن
هر روز ممکنه اتفاقای جدیدی تو دنیال پزشکی بیفته!
5-تاپیک باید سعی کنه خواننده رو به ادامه بحث تشویق کنه
از خواننده تاپیک بخواین که شرکت کنه و حتی اگر لازمه به بحث های بعدی جهت بدین
چند تا نکته هم هست که فقط واسه پزشکی نیست و عمومیت داره:
1- تاپیک خیلی طولانی نباشه که خسته کنه کسیو
2-تاپیک های سوالی بیشتر مواقع موفق ترن
3-لازم نیست همیشه موضوع بحث جدید باشه کافیه دیدمون نسبت به موضوع جدید باشه
4-قوانین هر انجمن رو قبل از تاپیک زدن بخونید
ممنون می شم بقیه مدیرا هم برای بهتر شدن تاپیکای انجمنشون بیان و اینجا توضیح های لازمو بدن
اینجا میخوام از مدیرای انجمن ها دعوت کنم بیان فاکتور های اساسی برای ایجاد یک تاپیک خوب تو انجمنشون رو بگن
خودم از انجمن پزشکی شروع می کنم:
1- کسی که میاد توی انجمن پزشکی لازم نیست حتما اطلاعات کاملی از مسائل پزشکی داشته باشه یا مثل خیلی انجمن های حتما مسئله تخصصی مطرح کنه
حتی کوچک ترین معضلات پزشکی یک فرد می تونن آغاز یک تاپیک خوب برای انجمن پزشکی باشن
2- استفاده عکس برای طرح مسائل به صورت فوق العاده فوق العاده خاصی می تونه تو این انجمن کمک کنه! هرچند که ضروری نیست
3- تاپیک ها محدود به مریضی و درمانشون نمی شن فقط و می تونن هر جور که لازمه مسائل پزشکی رو بیار تو بحث
نمونه بارزش تاپیک بزن لت و پارش کن که به صورت غیر مستقیم خیلی از مراکز حساس بدن در مقابل ضربه و راه رفع و دفع بعضی از اون ضربه هارو یاد می داد
4- توی انجمن پزشکی تاپیک ها باید حتما و حتما از لحاظ علمی بروز باشن
منظورم بیشتر تاپیک هاییه که ممکنه خبر پزشکی ای رو نقل می کنن
هر روز ممکنه اتفاقای جدیدی تو دنیال پزشکی بیفته!
5-تاپیک باید سعی کنه خواننده رو به ادامه بحث تشویق کنه
از خواننده تاپیک بخواین که شرکت کنه و حتی اگر لازمه به بحث های بعدی جهت بدین
چند تا نکته هم هست که فقط واسه پزشکی نیست و عمومیت داره:
1- تاپیک خیلی طولانی نباشه که خسته کنه کسیو
2-تاپیک های سوالی بیشتر مواقع موفق ترن
3-لازم نیست همیشه موضوع بحث جدید باشه کافیه دیدمون نسبت به موضوع جدید باشه
4-قوانین هر انجمن رو قبل از تاپیک زدن بخونید
ممنون می شم بقیه مدیرا هم برای بهتر شدن تاپیکای انجمنشون بیان و اینجا توضیح های لازمو بدن