درخشش ابدی بازی بی الایش(سفیر صلح)

• شروع کننده موضوع

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي
در ابتدا عنوان میکنم،این نوشته صرفا تجربه ی من هست،پس از 43 ساعت انجام بازی متال گیر:سفیر صلح
داستان:
داستان خیلی خوب شروع میشه...در مرحله ی اموزشی و اولیه،بطور کامل با روند بازی آشنا میشین و از لحاظ قسمت آموزشی هیچ مشکلی ندارین.
داستان برای طرفدارای سری متال گیر طوفانی شروع میشه.در حقیقت کوجیما اولین رو دستش رو در دقایق ابتدایی بازی به گیمرا میزنه:صدای رییس(boss)
اون روزا زمانی که متال گیر 3:اسنیک ایتر رو بازی می کردیم،کمتر کسی پیدا می شد که از کشته شدن ریس به دست اسنیک ناراحت نشده بود...
سپس داستان با یه شیب ملایم رو به جلو میره،تا اینکه برای دومین بار داستان شما رو شگفت زده میکنه:مقابله با بمبهای اتمی
اوج داستان شاید زمانیه که شما پس از ملاقات با دکتر استرِنجِلُف،صدای رییس رو میشنوین و فکر میکنین رییس زندست!که خب اینطور نیست...در نهایت داستان رو به سرازیری میاره و با یه اختتامیه خیلی قشنگ و نابودی سفیر صلح،بازی به پایان می رسه.
گیم پلی:
بگیم پلی بازی واقعا درگیر کننده هست...مخفی کاریهای سنگین،حرکات CQC،ابزار پیشرفته،گسترش دادن آتر هیون،همه و همه شما رو میخکوب میکنه...کنترل بازی رو قبلا در شاهکارهای شوتر پی اس پی مثل سایفون فیلتر:سایه ی لوگان و آیینه ی تاریک و همچنین بازی مقاومت دیده بودیم.یه کنترل استاندارد،که به بهترین نحو برای کار با یه جوی بهینه شده...
اعتیاد اور ترین قسمت بازی،بیهوش کردن سربازای دشمن و فرستادن اونا به پایگاه خودتونه...بعد از یه مدت به خودتون میاین و میبینین تنها چیزی که توی این بازی براتون اهمیت داره،همین بیهوش کردنه!
گرافیک و صداگذاری:
از نظر گرافیک،به جرات میتونم بگم هیچ بازی شوتری روی این کنسول با این گرافیک وجود نداره...از افکتهای خیلی خفن روز مثل مازل فلَش خبری نیست،ولی خیلی چشم نوازه.صداگذاری هم خیلی خوبه.استفاده از صداهای آشنا کمک شایانی به برقراری ارتباط با بازی کرده.

در ابتدا میخواستم خیلی بیشتر بنویسم،ولی از اونجایی که میدونستم کمتر کسی برای مطالعه در مورد بازیهای پی اس پی به خودش زحمت میده،ترجیح دادم کوتاه کنم نوشته رو...
امیدوارم نظرتون رو در مورد این بازی بشنوم... :D

sadegh12hh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حکيم ملاصدرا
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
پاسخ : درخشش ابدی بازی بی الایش(سفیر صلح)

امیر جان ، معلومه هیچ بازی در این سبک به پای متال گیر و هیچ سازنده ای به پای کوجیما نمی رسه !!! :D

• شروع کننده موضوع

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

ااین بازی خااارق العاده است!از یه بازی چی میخواین؟گیم پلی درگیر کننده؟گرافیک چشم نواز؟داستان هیجان انگیز؟همش توی این بازی هست!این معجزه ی کوجیما هست واقعا... :X

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از .:amir.mr:. :
ااین بازی خااارق العاده است!از یه بازی چی میخواین؟گیم پلی درگیر کننده؟گرافیک چشم نواز؟داستان هیجان انگیز؟همش توی این بازی هست!این معجزه ی کوجیما هست واقعا... :X
چیز خفنی بود بشرطی که وسط بازی مموریتون نسوزه(دلم سوخت مموریو ولش! کل سیوا پرید!)
تابستون شاید از اول رفتم شایدم نه

sadegh12hh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حکيم ملاصدرا
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

حالا mgs : Rising بیاد ، یازم یه انفجاری در نسل بازی ها و مخصوصا در این سبک به وجود میاره
من که تریلر هاشو دیدم خیلی باحال بود ، مخصوصا استفاده از شمشیر رایدن تو بازی x:

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

نمیدونم ولی حداقل در زمان حاضر گرافیک بازی (بعد از 3 سال) دیگه اونقدرا هم خفن نیست.

sadegh12hh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حکيم ملاصدرا
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

به نقل از H O S E I N :
نمیدونم ولی حداقل در زمان حاضر گرافیک بازی (بعد از 3 سال) دیگه اونقدرا هم خفن نیست.
خب معلومه ، نمیشه گرافیک این بازی رو با بازی هایی که الان با موتور گرافیکی خیلی قوی تر ساخته میشه مقایسه کرد
اما بازم گرافیکش از خیلی از بازی هایی که همین الان ساخته میشه سره ، قبول داری؟

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

خب این که واضحه. نمونه بارزش call of duty.

بالا