2011/6/11 شروع کننده موضوع #1 پسر مهربان کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 472 امتیاز 3,373 نام مرکز سمپاد بهشتي شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست دانشگاه علوم پزشکی ایران رشته دانشگاه فوق تخصص نفرولوژی اطفال تلگرام اینستاگرام شايد همه شما يه الگوي ورزشي داشته باشين ! براي چي اونو بعنوان الگو انتخاب كردين #-o
2011/6/11 #2 dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,850 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ امام خمینی ! چون ورزشکار نبود ولی ورزشکارارو دوست داشت ، منم یه همچین آدمیم
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ امام خمینی ! چون ورزشکار نبود ولی ورزشکارارو دوست داشت ، منم یه همچین آدمیم
2011/6/11 شروع کننده موضوع #3 پسر مهربان کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 472 امتیاز 3,373 نام مرکز سمپاد بهشتي شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست دانشگاه علوم پزشکی ایران رشته دانشگاه فوق تخصص نفرولوژی اطفال تلگرام اینستاگرام پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ جالب بود اينم يه نظريه هست براي خودش !!!!
2011/6/12 #4 کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر پاسخ : ... من تو رزمي هادي ساعي ;D (نخند) آخه مبارزش فوق العادس تو ايروبيك(hip hop) خجالت ميكشم ،خواننده و رقاصه
پاسخ : ... من تو رزمي هادي ساعي ;D (نخند) آخه مبارزش فوق العادس تو ايروبيك(hip hop) خجالت ميكشم ،خواننده و رقاصه
2011/6/12 #5 آبجي مرضيه کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 690 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران دانشگاه سمنان ---> بهشتی رشته دانشگاه پزشكي پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ بوروسلي ديگه معلومه چرا قوقوليقوقوشم دوست داشتم
2011/6/12 #6 FALCON کاربر حرفهای ارسالها 295 امتیاز 557 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک یونایتد مدال المپیاد خیلی دوس داشتم برم لوی تو راه بنزینم تموم شد دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه طب پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ الگوی ورزشی من میدونید کیه؟ قبلش بگم نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم مثه الگوم بشم من الگوم قهرمان پرس سینه معلولین جهانه
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ الگوی ورزشی من میدونید کیه؟ قبلش بگم نمیدونم چرا هر کاری میکنم نمیتونم مثه الگوم بشم من الگوم قهرمان پرس سینه معلولین جهانه
2011/6/12 #7 poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,851 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ تو تنیس رو میز نوشاد عالمیان تو تکواندو هم فکر کنم هادی ساعی الگوی خوبی باشه
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ تو تنیس رو میز نوشاد عالمیان تو تکواندو هم فکر کنم هادی ساعی الگوی خوبی باشه
2011/6/22 #8 MePeR کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 4,732 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی عمران پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ روح الله داداشی
2011/6/22 #9 aRThaS_08 کاربر حرفهای ارسالها 346 امتیاز 3,453 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ماهان رشته دانشگاه اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ من الگوی ورزشی ندارم شکیل اونیل بود که دیگه نیست : دی
2011/6/24 #10 sisili کاربر فعال ارسالها 34 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد farzanegan1 شهر shiraz پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ صمد نیکخواه بهرامیبه خاطر اینکه یکی از بهترین بازیکنان بستکتبال ایران است و محمد علی قدرتی هرزنامه نویس:لطفا پست های خود را فارسی بنویسید.
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ صمد نیکخواه بهرامیبه خاطر اینکه یکی از بهترین بازیکنان بستکتبال ایران است و محمد علی قدرتی هرزنامه نویس:لطفا پست های خود را فارسی بنویسید.
2011/6/24 #11 lof کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,866 امتیاز 10,628 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه پلى تكنيك تهران رشته دانشگاه مهندسى معدن پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ شك چون كلا خيلي كاراش شبيه منه و منم خيلي دوسش دارم حتي اسمش مخفف اسم منه
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ شك چون كلا خيلي كاراش شبيه منه و منم خيلي دوسش دارم حتي اسمش مخفف اسم منه
2011/8/3 #12 active کاربر فوقفعال ارسالها 135 امتیاز 82 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران مدال المپیاد نجوم.......قبولی مرحله یک.. رشته دانشگاه دندان پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ الگوم ماریا شاراپووا است.....منظورم بازیشه...ولی خودشم خیلی دوس دارم
2011/8/4 #13 m0hsen کاربر نیمهفعال ارسالها 18 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ تو فوتبال من همیشه 5 تا الگو داشتم واسه خودم.... دیگو مارادونا-رونالدینیو-زین الدین زیدان-کریس رونالدو- مسی...
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ تو فوتبال من همیشه 5 تا الگو داشتم واسه خودم.... دیگو مارادونا-رونالدینیو-زین الدین زیدان-کریس رونالدو- مسی...
2011/8/14 #14 mamad75 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 217 امتیاز 104 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ارومیه پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ تو والیبال جیبا-معروف تو پهلوونیم مرحوم روح لله داداشی
2011/8/16 #15 amooshalbo کاربر فوقفعال ارسالها 137 امتیاز 362 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد مدال المپیاد وات ؟! دانشگاه فردوسی ! رشته دانشگاه ریاضی ! پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ جمال بالاس ! شخصیتشو دوس دارم
2011/8/16 #16 mamad75 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 217 امتیاز 104 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ارومیه پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ به نقل از Fx..........! : جمال بالاس ! شخصیتشو دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... کیه؟
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ به نقل از Fx..........! : جمال بالاس ! شخصیتشو دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... کیه؟
2011/8/16 #17 سحر دره شیری کاربر فعال ارسالها 32 امتیاز 103 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ حامد حدادی تو بسکتبال فوق العاده ست!... هادی ساعی هم مبارزش بی نظیره!....
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ حامد حدادی تو بسکتبال فوق العاده ست!... هادی ساعی هم مبارزش بی نظیره!....
2011/8/17 #18 محمد! کاربر حرفهای ارسالها 402 امتیاز 213 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی1 تهران دانشگاه شريف رشته دانشگاه مهندسي صنايع پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ مهدی کامرانی! :) در ابعاد بزرگتر میشه Wade و LeBron
2011/8/17 #19 NEO کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,368 امتیاز 5,899 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بوشهر رشته دانشگاه مهندسی نفت پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ زیدان چون علاوه بر رعایت اخلاقیات تو فوتبال بازیکن بینظیری هم بود !
2011/8/29 #20 saeide کاربر فوقحرفهای ارسالها 572 امتیاز 2,074 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج (گویا 3) شهر کرج دانشگاه تهران-شهید بهشتی رشته دانشگاه فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ مربی های تکواندوم. استاد فریبا نظم ده و استاد فهیمه نظم ده دلیلشم این که برین یه مدت تحت نظرشون کار کنین،خودتون میفهمین چه فرشته هایین
پاسخ : الگوي ورزشي ام كيست؟ مربی های تکواندوم. استاد فریبا نظم ده و استاد فهیمه نظم ده دلیلشم این که برین یه مدت تحت نظرشون کار کنین،خودتون میفهمین چه فرشته هایین