بیشترکردن عمر حباب

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shershere
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
987
امتیاز
1,799
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
این تاپیکو باز کردم که افرادی که تو این زمینه اطلاعاتی دارن بیان بگن راجع بش بحث کنیم!

چجوری میشه دوام یه حبابو زیاد کرد؟

یعنی کاری کنیم که حباب دیرتر بترکه و مدت زمان بیشتری رو سالم بمونه!؟
 
پاسخ : حباب!

خوب این که مربوط به فشار هوای داخل و خارج حباب میشه!.....به نظرتون میشه این دوتارو خنثی کرد؟ :-/ :-؟؟
 
پاسخ : حباب!

آره ولی من یه جا خوندم يه ذره فلفل تو مايعش بريزين ديرتر ميتركه!‏ ولی هر چی فكر ميكنم نميفهمم چرا؟
 
پاسخ : حباب!

به اون مایعی هم حباب رو باهاش میسازید ربط داره.

یه چیزی هست به اسم مدول یانگ البته هنوز زیاد چیزی ازش نمیدونم هست که مقاومت ماده در مورد تنش و کشش و این جور چیزا رو نشون میده.
برای تانکر ها و کپسول های اکسیژن و گاز هم ازش استفاده میکنن (البته نه اونقدر تئوری!).
 
پاسخ : حباب!

به نقل از H O S E I N :
به اون مایعی هم حباب رو باهاش میسازید ربط داره.

یه چیزی هست به اسم مدول یانگ البته هنوز زیاد چیزی ازش نمیدونم هست که مقاومت ماده در مورد تنش و کشش و این جور چیزا رو نشون میده.
برای تانکر ها و کپسول های اکسیژن و گاز هم ازش استفاده میکنن (البته نه اونقدر تئوری!).
آره منم موافقم فقط فشار هوا نیست مثلا برای ساخت حباب با مایع ظرف شویی!!!! هرچی مقدار مایع ظرف شویی نصبت به آب بیشتر باشه دوام حباب هم بیشتره البته این یه نصبت مشخصی داره و نه باید خیلی غلیظ باشه نه خیلی رغیق
یادش بخیر یه سیم رو حلقه میکردیم میزدیم تو آب کف و بعد یه عالمه حبابا درست میکردیم فرشا خیس میشد بعد مامانم دعوام میکرد ;D
 
پاسخ : حباب!

ی دستورالعمل مال 60 70 سال پیش!!!
تو کتاب فیزیک برای سرگرمی(اگه نخوندین بخونین خیلی جالبه)
صابون روغن زیتون یا روغن بادام؟!+آب سرد(باران یا برف!(یا آب خالص و جوشیده))+1/3حجمی گلیسیرین
بعد حبابای روشو میگیرین و غلظتشو دس کاری میکنین و ....
 
پاسخ : حباب!

به نقل از damad masoodi :
ی دستورالعمل مال 60 70 سال پیش!!!
تو کتاب فیزیک برای سرگرمی(اگه نخوندین بخونین خیلی جالبه)
صابون روغن زیتون یا روغن بادام؟!+آب سرد(باران یا برف!(یا آب خالص و جوشیده))+1/3حجمی گلیسیرین
بعد حبابای روشو میگیرین و غلظتشو دس کاری میکنین و ....

خب علت فیزیکی اش چیه؟
 
پاسخ : حباب!

من علت فیزیکیشو نمیدونم ولی از بچگی شنیدم یه ذره شکر بریزین توش دوامش بیشتر میشه!!!!

و اینم که اگه با مایع ضرفشویی بسازی دوومش از مایع دستشویی بیشتره!!! :))
 
پاسخ : حباب!

به نقل از damad masoodi :
ی دستورالعمل مال 60 70 سال پیش!!!
تو کتاب فیزیک برای سرگرمی(اگه نخوندین بخونین خیلی جالبه)
صابون روغن زیتون یا روغن بادام؟!+آب سرد(باران یا برف!(یا آب خالص و جوشیده))+1/3حجمی گلیسیرین
بعد حبابای روشو میگیرین و غلظتشو دس کاری میکنین و ....
ما اينكارو انجام داديم..
اما چون اندازه ي حبابمون بزرگ بود..زياد تاثيري روي دوامش نداشت..
يه جورايي هم سخته..جمع كردن حبابايي كه روش درست ميشن!
 
پاسخ : حباب!

اگه بخوایم از نظر فیزیکی (شایدم شیمیایی ... نمیدونم!) بررسیش کنیم باید ببینیم چه ماده ای هست و چه چیزی باعث استحکام/سست شدنش میشه ...

برای اینکار باید حتما فرمول شیمیاییشو بلد باشیم؟
 
پاسخ : حباب!

به کشش سطحی مایع فکر کنم خیلی بستگی داره
یه خواص دیگه هم بود اسمشو یادم نیس - پارسال معلممون گفتش مربوط به میل داشتنه یک مایع به جاری شدن بود ...
و یکی دیگه هم غلظت مایع
به نظرم میتونه روی دوام حباب تاثیر بزاره

درباره فرمول شیمیایی...خوب میشه به صورت تجربی یه چیزایی فهمید اما اگه عوامل ماثر و رابطه اونا رو با فرمول شیمیایی بررسی کنیم کارمون خیلی علمی تر و نتیجه دقیق تر و بهتر میشه.
 
پاسخ : حباب!

به نقل از *وحــــــــید* :
به کشش سطحی مایع فکر کنم خیلی بستگی داره
یه خواص دیگه هم بود اسمشو یادم نیس - پارسال معلممون گفتش مربوط به میل داشتنه یک مایع به جاری شدن بود ...
و یکی دیگه هم غلظت مایع
به نظرم میتونه روی دوام حباب تاثیر بزاره

درباره فرمول شیمیایی...خوب میشه به صورت تجربی یه چیزایی فهمید اما اگه عوامل ماثر و رابطه اونا رو با فرمول شیمیایی بررسی کنیم کارمون خیلی علمی تر و نتیجه دقیق تر و بهتر میشه.

گرانروی؟ (شیمی الی سال اول!)

گرانرویشو چجوری زیاد کنیم؟
 
پاسخ : حباب!

دوستان عزیز، صحبتهای خارج از بحث نکنید. ممنون. :)
تاپیک پاکسازی شد.
 
کوچکتر باشه حباب
اما در یک اندازه مشخص باید کشش سطحیشو زیاد کنی
صابون کشش سطحی رو کم میکنه(مثلا با قطره چکان اب رو و یکبار اب و صابون آزمایش کنید)
حتی مایع ظرفشویی هم همینطوره
اگه غلظت مایع ظرفشویی در حباب ساخته شده کمتر باشه دوامش بیشتره!
خوب شاید اگه حباب بزرگتر بشه غلظت مایع ظرفشویی کمتر میشه ایا؟
من فکر میکنم ثابت میمونه:)
 
Back
بالا