به نقل از error :نمیدونم درسته یا نه
میگیم
a^b مضربه a
b^a مضربه b
بعد وقتی دو عدد با هم جمع میشن باید یه مضرب مشترک بین دو تاش باشه تا بشه ثابت کرد مرکبه ولی چون a و b جفتشون اولن پس مضرب مشترکشون یکه
پس اوله.
درسته؟
به نقل از سمر :نه درست نبود.
هر دو عدد فردی رو که نسبت به هم اول باشند بگیریم،a^b+b^a عددی زوج می شه که مرکبه.
3^7+7^3 =2530 که مرکبه.
به نقل از X R@y :خب فرد نیستن که! a حتما 2 هست! اگه نبود b+a و b-a زوج میشد که خلاف فرض هست!
به نقل از sssss :اگر d بر a^b+b^a بخشپذير باشه و d-x بر a^b و x بر b^a بخشپذير باشه پس d-x بر a و x بر b بخشپذيراست. پس a+b و a-b بر ي بخشپذير است و چون نسبت به هم اولند پس d=1 مي باشد.
ولی منم فک میکنم این حرف درست باشهبه نقل از anahid_30s :1 نه به خودی خود اوله، و نه نسبت به یه عدد دیگه!
به نقل از a_mat_1995 :b=2,a=5
از کی داری نظریه میخونی؟
به نقل از حامد مهدوی :خب!دیگه خودم باید مساله رو حل کنم B-)
خب واضحه که a,b هر دو فرد نیستن!چون جمع و تفریقشون زوج میشه که امکان پذیر نیست!پس یکی از a , b عدد 2 ه!
حالا اگه a<b باشه که اون عبارتی که ذکر شده تو مساله صحیح نمیشه پس باید تو مساله می گفتید اینو!
پس a>b ،حالا a , a+2 , a-2 اول هستن! و a یه عدد اول فرد ه ! اعداد اول بزرگتر از 3 به پیمانه ی 6 ،یا 1 هستن یا 5 ،اگر a از 5 بزرگتر باشه اونوقت یکی از اعداد a+2 یا a-2 که از 3 بزرگتر هستن به پیمانه ی 6 برابر 3 میشن!یعنی به 3 بخشپذیرن!که یعنی اول نیستن!پس می مونه برای 3 و 5 که باید اول بودن اون عبارتو چک کنیم!یعنی a فقط 3 یا 5 می تونه باشه!برای 3 اگه 1 رو اول حساب کنیم مساله درسته!
یعنی 2^3 +3^2 اول هستش که میشه 17!
برای حالت 5 یعنی 5^2 +2^5 =57 که برابر است با 3*19 که یعنی اول نیست و یعنی مساله غلطه!
اسم تاپیکتونم عوض کردم با اجازه!