پیشنهادی برای راه اندازی احزاب

• شروع کننده موضوع

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
حزب چیست؟
حزب در واقع یک گروه برای کار کردن در کنار هم است. یک گروه که در ان همه در راستای یک سری هدف فعالیت میکنند . در نهایت هدف اصلی پیشرفت و ارتقای سایت و ساخت جامعه ای مجازی در شان و در حد و اندازه ی دانش آموزان خوب این کشو است. (علی الخصوص که نام سمپاد بر این سایت است.) که البته در کنار رشد سایت انشاءا... تک تک ما رشد خواهیم کرد.

چرا حزب؟
کار کردن برای پیشرفت چیزیست که شاید میشد بدون وجود چیزی مثل احزاب هم به آن دست یافت، اما از قدیم با دلیل گفته اند که " یک دست صدا نداره! " وقتی عده ای در کنار هم برای انجام یک هدف کار میکنند، قطعا به نتیجه ای به مراتب بهتر و قوی تر دست خواهند یافت تا یک فرد و دو فرد.... . و علاوه بر این مسلما اهداف بهتری را هم در نظر خواهند گرفت و راه های بهتری را برای رسیدن به این اهداف پیدا خواهند کرد.

چه فوایدی برای شما دارد؟
از اونجایی که باز هم از قدیم گفتن "بی مایه فطریه ()" این بخش خیلی مهمه
اولین و بزرگترین فایده که در قبل هم به آن اشاره شد، همان رشد است. رشد شما در کنار رشد سایت... به علاوه تجربه ای بسیار خوب و مفید از کار گروهی مفید کسب خواهید کرد که حائز اهمیت است. و علاوه بر همه اینها شما مسلما میتونید از اعضای حزبتون راهکارهای مفید برای زدن تاپیک و پاسخگوییی و ... یاد بگیرید. و با استفاده از نیروی اونها ایده های خودتون رو هم اجرا کنید و چیزهایی که از دست خودتون به تنهایی بر نمیاد را به کمک آنها به اجرا در بیارید.
اما علاوه بر اینها شما در قالب احزاب میتونید قابلیت ها و استعداد های خودتان رو به خوبی به نمایش در بیارید تا برای سمت هایی که مناسبشون هستید از طرف حزب معرفی شوید. و کسب سمت هایی رو هم که بهشون علاقه دارید از طریق احزاب پیگیری کنید.
به علاوه شانس دریافت مدال هایی از قبیل بهترین عضو حزب را خواهید داشت، و برای سایر مدال ها هم شانس بهتری خواهید داشت، چرا که در صورت فعالیت مفید از طرف حزبتان معرفی خواهید شد...
علاوه بر این ها قرار بر این است که با بزرگتر و قوی تر شدن احزاب برنامه هایی از قبیل مسابقه بین احزاب و مسابقه هایی در درون احزاب و ... برگزار شوند که شما با عضو بودن در یک حزب میتوانید از این برنامه ها بهره مند شوید.
و باز تاکید میکنیم شما با عضویت در حزب می توانید با کمک سایر اعضا به اهداف خودتان هم برسید و آنچه از این فروم میخواهید را خودتان بسازید.
راحتتر گشتن انتقال انتقادات و پیشنهادات و اجرای طرحهایی که به ذهنتان میرسند هم اندر فواید احزابند.

نظرتون چیه؟
چیز خوبی نیست؟

• لایک
امتیازات: TMNT

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : پیشنهادی برای راه اندازی احزاب

خوب شورای مدنی قبلا وجود داشت ولی نمیدونم چرا منحل شد (آخه من یه چند وقت نبودم تو فروم!)

• شروع کننده موضوع

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از پسر خیابون پشتی :
خوب شورای مدنی قبلا وجود داشت ولی نمیدونم چرا منحل شد (آخه من یه چند وقت نبودم تو فروم!)
دوست عزیز این با اون فرق داره ;d

• لایک

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

فکر کنم متنتو از یه جای دیگه کپی کردی چون اصلا اینجا مدال و این حرفا نداریم....

فکر نکنم خوب باشه چون کل فعالیت فروم میشه حزب و حزب بازی ( خودم قبلا خیلی مشتاق همچین چیزی بودم ولی بعدا فهمیدم خوب نیست ! ) ، از اون گذشته سیستم الان چه مشکلی داره که باید احزاب راه بیفتن ؟
فکر کنم همه اهدافی که از راه اندازی حزب داری الان بدون اون هم عملیه ...

• شروع کننده موضوع

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

بله درسته
ولی اگه الان ببینید سایت یکم خشک شده
ولی با وجود احزاب بهتر میشه و تازه ما میتونیم کار های بیشتری از قبیل مسابقات و .... را زیر نظر احزاب و اعطای سمت و ... را از طریق احزاب انجام دهیم

• لایک
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

ببین الان هدف سمپادیا باید این باشه که کاربر فعال جذب کنه که تو بحثهای مختلف شرکت کنن نه این که بیاد داخل فروم بچه بازی راه بندازه!!الکی وقت اعضا رو بگیره و وقتشون رو الکی هدر بده!!
ایجاد احزاب فقط باعث ایجاد حاشیه میشه و کار رو از مسیر اصلی خودش خارج میکنه!
در ضمن تعداد اعضای فعال تو فروم که در تاپیک ها شرکت میکنن خیلی کمه!با این تعداد کم احزاب رو میخواید چی کار؟ [-(
سایت هم خشک نیست! بخوای فعالیت کنی راه بازه! :D
به نظرم یکی از مدیرای داخلی بیاد قلفش کنه بعد پاکش کنه! :|

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از αℓιяєzα χχ :
بله درسته
ولی اگه الان ببینید سایت یکم خشک شده
ولی با وجود احزاب بهتر میشه و تازه ما میتونیم کار های بیشتری از قبیل مسابقات و .... را زیر نظر احزاب و اعطای سمت و ... را از طریق احزاب انجام دهیم

میشه منظورتو از خشک بودن سایت بگی واینکه احزاب چطور میخوان خشک بودنو برطرف کنن ؟

**مسابقات الان هم بدون وجود حزب توی انجمن های مختلف برگزار میشن ، در رابطه با اعطای سمت هم تا الان مشکلی نبوده که بخوان سیستمی رو جایگزین کنن! **

به نقل از Ali pasha :
به نظرم یکی از مدیرای داخلی بیاد قلفش کنه بعد پاکش کنه!

شاید حرف های جدیدی واسه گفتن داشته باشه ، ازون گذشته تاپیک های این انجمن پاک نمیشن (;

• لایک
امتیازات: ZOP
  • شروع کننده موضوع

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Ali pasha :
ببین الان هدف سمپادیا باید این باشه که کاربر فعال جذب کنه که تو بحثهای مختلف شرکت کنن نه این که بیاد داخل فروم بچه بازی راه بندازه!!الکی وقت اعضا رو بگیره و وقتشون رو الکی هدر بده!!
ایجاد احزاب فقط باعث ایجاد حاشیه میشه و کار رو از مسیر اصلی خودش خارج میکنه!
در ضمن تعداد اعضای فعال تو فروم که در تاپیک ها شرکت میکنن خیلی کمه!با این تعداد کم احزاب رو میخواید چی کار؟ [-(
سایت هم خشک نیست! بخوای فعالیت کنی راه بازه! :D
به نظرم یکی از مدیرای داخلی بیاد قلفش کنه بعد پاکش کنه! :|
من مخالفم
چون می تونه هدف احزاب فعال کردن بخش های سایت باشه

• لایک

yas21173

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران

دوست ِ عزیز من فکر کنم توی یک جمله میتونم جوابتو بدم ...

"اینجا اسکی ِ سمپادسیتی و (کارای بچه گانه اش ) نیست :) "

اینجور کار های جانبی و بیهوده علاقه دارید ... اینجا!(سمپادسیتی . کام ) :|

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

تا اونجا که یادمه، همین دکتر هم همچین تاپیکیو زد خیلی وقت پیشا !!! :-"

به نقل از پسر خیابون پشتی :
گفتن به درد نمیخوره :D

دکتر زده بودی دیگه :-" http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,47178.msg343930.html#msg343930 همین جوابا رو هم گرفتی !!
صرفا گفتم که بدونن دوستان، قبلا هم همین حرفا زده شده !

• لایک
امتیازات: lof

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از یـاشــــــــار :
"اینجا اسکی ِ سمپادسیتی و (کارای بچه گانه اش ) نیست :) "

حرفت کاملا درست اما فکر نمیکنم جالب باشه یه طرحو فقط و فقط چون توی یه سایت دیگه که من و شما باهاش مشکل داریم اجرا شده ردش کنیم !
خیلی راحت تر میشه ردش کرد ...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

چیزی که واضحه اینه که در هر جامعه ای افراد دوست دارن سهمی در اون جامعه و نقشی رسمی داشته باشن و اگه بخوایم طبق اصول جامعه شناسی بسنجیم، افرادی که سهمی از مشارکت در تصمیم گیری ها ندارن احساس نارضایتی و دلزدگی از جامعه و ناراحتی از افراد دارای قدرت می کنن، بنابراین تمایل به فعالیت مفید کم میشه، بی اعتنایی به قوانین بالا میره و حتی در مواردی شورش صورت میگیره
از نظر من بهتره نقش هایی (حتی بصورت کاذب) برای کاربران عادی در نظر گرفت تا احساس تعلق بیشتری به سایت داشته باشن، نه به صورت احزاب که اگه بخوایم طرح سمپادسیتی در این مورد رو اجرا کنیم فاجعست! بلکه باید طرحی ریخته بشه برای این که اولا نقشی در تصمیم گیری ها به کاربران داده بشه تا مشکلاتی که گفتم پیش نیاد و ثانیا این کار به گونه ای باشه که مشکلی هم برای سایت ایجاد نشه
پیشنهاد می کنم در این مورد بحث به زمانی مناسب تر و در فضای حقیقی موکول بشه

بالا